Ben de aynı ilacı kullanıyorum. Dün progestan fitile başladım. Bugün akşamustu embriyolar çözülecek. Sorun olmazsa yarın transfer olacak.
Benim de 2. denemem. İlki Nisan ayindaydi olmadı. Sen de şifaya gidiyorsun değil mı? Çok merakla soruyorum memnun musun?
nasılsın öncelikle?hayırlısı olsun inşallah kucağına alırsın bebeğini sağlıkla.
sırt üstü yatış rahat oldu mu bu sefer?birşey söylediler mi? çok merak ediyorum neler yaşadın dün?erol bey yaptı değil mi transferi.
bu progestan fitil değil, değil mi.küçük bir hap gibi birşey.öyle fitil gibi şekli yok.
iyi dinlenmeler
Sagolasin cnm, iyiyim şükür evdeyim, yatıyorum. Arada kalkıyorum ama gunü dinlenerek geçiriyorum genel olarak. Transferi Erol bey yaptı evet. Superdi, inanması çok zor ama dün çok hoş sohbetti, çok güler yuzluydu. Sana bir dedikodu vereyim Cengiz bey ayrılmış Erol beyle calismayacakmis artık. Ben de bunu oradaki bir bayandan öğrendim. Oradaydı cengiz bey ama hiçbir seye karışmadı, herseyi Erol bey yaptı, aletleri yerleştirme temizlik falan. Ege hanim da hastanedeydi. Emriyoyu o getirdi ameliyat odasına. Anlayacağın inanamadım orada olanlara, hele Erol beyin halı sok etti beni. Ameliyathaneye girerken esimle de çok hoş sohbet etmiş. Onca dediğimden uyandırdı beni dün)
Özetle iyi gecti, sırtustu yatmak istediğimi söyledim olur dedi Erol bey, oradaki yatağın ayarı vardı ayaklarını yukarı kaldırıyor onu da ayarladı esım valla tam 4 saat yattım. Birsey daha transferden 1 saat sonra Erol bey odaya geldi, gülümseyerek ilaçları anlattı) duşun artık )
Sen hangi aşamazsın? Fitile başladın mı? Söylediğin gibi progestan fitil değil, ama biz fitil olarak kullanıyoruz. Doktor insiyatifiyle fitil olarak kullanılıyormuş.
Sagolasin cnm, iyiyim şükür evdeyim, yatıyorum. Arada kalkıyorum ama gunü dinlenerek geçiriyorum genel olarak. Transferi Erol bey yaptı evet. Superdi, inanması çok zor ama dün çok hoş sohbetti, çok güler yuzluydu. Sana bir dedikodu vereyim Cengiz bey ayrılmış Erol beyle calismayacakmis artık. Ben de bunu oradaki bir bayandan öğrendim. Oradaydı cengiz bey ama hiçbir seye karışmadı, herseyi Erol bey yaptı, aletleri yerleştirme temizlik falan. Ege hanim da hastanedeydi. Emriyoyu o getirdi ameliyat odasına. Anlayacağın inanamadım orada olanlara, hele Erol beyin halı sok etti beni. Ameliyathaneye girerken esimle de çok hoş sohbet etmiş. Onca dediğimden uyandırdı beni dün)
Özetle iyi gecti, sırtustu yatmak istediğimi söyledim olur dedi Erol bey, oradaki yatağın ayarı vardı ayaklarını yukarı kaldırıyor onu da ayarladı esım valla tam 4 saat yattım. Birsey daha transferden 1 saat sonra Erol bey odaya geldi, gülümseyerek ilaçları anlattı) duşun artık )
Sen hangi aşamazsın? Fitile başladın mı? Söylediğin gibi progestan fitil değil, ama biz fitil olarak kullanıyoruz. Doktor insiyatifiyle fitil olarak kullanılıyormuş.
:))inanamıyorum.benim eşim de rapor işleri için konuşmak istiyor ama nerede görücem de konuşucam erol bey ile diyordu.cengiz bey neden ayrılıyor ki?iyidi o Cengiz bey.
ben bugün kontrole gittim.cengiz bey ultrasonu çekti iyi dedi.salı günü kısmetse transfer olacak.
şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun.bir de transferden önce ne kadar su içtin.ben geçen sefer mahvolmuştum,çok sıkıştım.
:))inanamıyorum.benim eşim de rapor işleri için konuşmak istiyor ama nerede görücem de konuşucam erol bey ile diyordu.cengiz bey neden ayrılıyor ki?iyidi o Cengiz bey.
ben bugün kontrole gittim.cengiz bey ultrasonu çekti iyi dedi.salı günü kısmetse transfer olacak.
şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun.bir de transferden önce ne kadar su içtin.ben geçen sefer mahvolmuştum,çok sıkıştım.
Hayırlısı olsun inşallah, umarım senin de çok iyi gecer transferin. Saat 15 de oldu transfer ben 12 de başladım su icmeye, çok sıkıştım ben de ama dayandım elden ne gelir) odaya gelir gelmez ördeği istedim ) 4 saat hiç kalkmadım anlayacagin
amin,inşallah.baya bekletmişler,yoğunlardı herhalde.bugün ameliyathane kısmı çok yoğundu.ben sabah erol bey orda olmuyor diye biliyordum ama ordaydı galiba.ya da ameliyat günüydü bilmiyorum.
ilaçların neler şimdi.
bu sırt üstü yüzüstü yatmak ne ben anlayamadım kızlar.. bnm transfer oldu sedyeyle odaya geldim yatağım yatırdılar yarım saat sora kaldırdılar wc ye sora gidebilrsin dediler ama çok başım döndü ben az daha yatıp dinlendim 15 dk kadar sora arabaya binip eve geldim.. ani hareket yapmıyorum ağar iş yapmıyorum ama dolanıyorum evde iğneye gidiyorum hergün. karnımdan iğne oluyorum ve bant kullanıyorum he bide jel var crinone die.. farklı demek her dr tarzı :)
antibiyotik tetra mı,bana geçen sefer vermişlerdi tetrayı transferden sonra.
antibiyotik tetra mı,bana geçen sefer vermişlerdi tetrayı transferden sonra.
aspirin, 100mg bebek aspirini mi kullanıyorsun yoksa coraspin 100 mg mı?gerçi ikisinin de etken maddeleri aynı ama bana geçen sefer eczacı ısrarla coraspin mi bebek aspirini mi vereyim diye sordu.
aspirin, 100mg bebek aspirini mi kullanıyorsun yoksa coraspin 100 mg mı?gerçi ikisinin de etken maddeleri aynı ama bana geçen sefer eczacı ısrarla coraspin mi bebek aspirini mi vereyim diye sordu.
çok soru yağmuruna tuttum kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?