Günaydın, benim bugün 4.gunüm. Transferden 1 gün önce en son muayene ettiler. 13,8 mm dedi doktor. Gayet güzel dedi. Ama standartı nedir? Kaç olmalı diye sorarsan ben de bilmiyorum. Sen biliyor musun kaç olmalı diye?
Ne aşamada tedavin? Dondurulmuş mü transfer olacak? Nerede oluyorsun? Kaçıncı? Ne çok şey sordum ? Neyse Can'ın isterse cevapla, sen bana bakma)
8-14 arası transfer yapılıyor diye biliyorum bende. benim bugün 8.8mm idi. estorfem 4 tablete çıktı.dondurulmuş transfer, bu ikinci tranferim olacak sağlıklı çönünürse embriyolarım inşallah.ankaradayım canım ben.ilki tutmuştu ama 9.haftada kalp atışı durduğu için almışlardı bebişimi
Bana akşamustu çözeriz dediler. 16 saat bekliyorlarmış sağlıklı gelişmesi devam ediyor mü diye. Ben sabah 9 da aramıştım transfer gunü. Embriyolog 2si de yaşıyor, birinin durumu daha iyi onu transfer edeceğiz dedi. Merak ediyorsan ara bence, onlar son ana kadar aramıyor. Direk embriyologu iste, isil hnm.
günaydın. transferiniz hayırlı olsun. bir sorum olacaktı cavaplarsanız sevinirim. rahim kalınlığınız kaç mm olunca transferiniz gerçekleşti.Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Günaydın, benim bugün 4.gunüm. Transferden 1 gün önce en son muayene ettiler. 13,8 mm dedi doktor. Gayet güzel dedi. Ama standartı nedir? Kaç olmalı diye sorarsan ben de bilmiyorum. Sen biliyor musun kaç olmalı diye?
Ne aşamada tedavin? Dondurulmuş mü transfer olacak? Nerede oluyorsun? Kaçıncı? Ne çok şey sordum ? Neyse Can'ın isterse cevapla, sen bana bakma)
aradım,bugün çözeceğiz gelişme gözlendiği anda sizi ararız dedi.yarın sabah o beni ararmış.birkaç soru sorabilirmiyim dedim,dosyanız önümde olmadığı için şimdi cevap veremem dedi.sinir oldum.
benim bir gün önce muayene olmadı yaaa,taaa cuma günü muayene oldum en son.
Ben de yanlış söyledim, transferden 2 gün önce oldum son muayeneyi. Senin kaç ölçtüler kalınlığı?
vallahi cengiz bey ultrason çekti,iyi dedi,ilaçlara aynı şekilde devam edin dedi ben de hani normalde kaç olması gerektiğini filan bilmediğim için iyi deyince kaç cm olmuş diye sormadım?
embriyoloğa tek tek mi,ikisini birden mi çözeceksiniz diye soracaktım.bi de kaçıncı gün dondurulmuştı şimdi kaç günlük ve kaç hücreliyken transfer olacak diye soracaktım.
bir de bana yarın 9 gibi ararım hazırlıklı olun 11 gibi çağırabiliriz dedi.
Bana öyle demişti, saat 9.30da ben aradım. Ben de tam sizi arayacaktım dedi)) sen saat 9da ara bence beklemek stres yapıyor. Ben de sordum tek tek mı diye evet tek tek çözüyoruz dedi. Benim 7 tane vardı, 2 tane çözmüşler. Senin 2 taneydi dımı? İkisini ayrı ayrı çözerler bence. Birini çözmüşler benim, pek iyi görünmüyor diye digerini çözmüşler. Sen sabah aradığında sorarsın. Kaçıncı gün olduğunu sen hesaplayabilirsin. Bir önceki transferin gunü dondurmuslardir.
merhaba arkadaşlar benim dondurulmuş emriyom da transfer edildi bugün 2. günüm hiçbir belirtim yok çok rahatım ilk tedavimden çok farklı bu sefer 5. gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur noktacık bugün tutunma iğnesi vuracaklar saat 3 te birde kan sulandırıcı iğne verdiler onları da birer gün arayla vurulacakmışım
hayırlı olsun,tutunma iğnesi neymiş ki?
kan sulandırıcı ne kullanacaksın?
2 tane.hesaplarım da yumurtanın toplandığı gün sıfırıncı gün mü ilk gün mü sayılıyor,merak ettim.
sen neler yapıyorsun gün boyunca,nasıl geçireyim günlerimi bir tavsiyen var mı.geçen sefer kitap okumaya kalktım ama okuduğumdan birşey anlamadım.bu sefer ne yapıcam bilmiyorum bir de çok sıcak.
merhaba arkadaşlar benim dondurulmuş emriyom da transfer edildi bugün 2. günüm hiçbir belirtim yok çok rahatım ilk tedavimden çok farklı bu sefer 5. gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur noktacık bugün tutunma iğnesi vuracaklar saat 3 te birde kan sulandırıcı iğne verdiler onları da birer gün arayla vurulacakmışım
Ben tranfer sonrası 1 gün sadece yemek için kalktım. 3 gundur de genel olarak uzanıyorum ama evin içinde dolaşıyorum da. Bugün sabah esime viledaya su koydurdum, kendimi zorlamadan oda oda tozunu alıyorum oyalanmak için) kitap genelde akşamları okuyorum sıcakta hiç okunmuyor. Bir de face de bir oyun var cityville diye gidip gelip onu oynuyorum. Bence kendini çok sıkmadan, çok zorlamadan dinlenerek geçir günlerini. Nerede oturuyorsun? Kimse olacak mı yanında? Kaç gün izin aldın? Nete girebilecek mısın?
Ben tranfer sonrası 1 gün sadece yemek için kalktım. 3 gundur de genel olarak uzanıyorum ama evin içinde dolaşıyorum da. Bugün sabah esime viledaya su koydurdum, kendimi zorlamadan oda oda tozunu alıyorum oyalanmak için) kitap genelde akşamları okuyorum sıcakta hiç okunmuyor. Bir de face de bir oyun var cityville diye gidip gelip onu oynuyorum. Bence kendini çok sıkmadan, çok zorlamadan dinlenerek geçir günlerini. Nerede oturuyorsun? Kimse olacak mı yanında? Kaç gün izin aldın? Nete girebilecek mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?