Temmuz 2011 dondurulmuş tedavisine başlayacaklar...

çok soru yağmuruna tuttum kusura bakma.

Hiç ama hiç sorun değil, evde yalnız yatıyorum sıkıldım çok bana da sohbet oluyor. Ben de birsey sorayım. Transfer sonrası test tarihi ve testin yazılı olduğu bir kağıt veriyorlar ya gecen sefer sadece betahcg isaretliydi bu sefer e2, progesteron, hcg ve beta hcg isaretli neden biliyor musun? Senin neydi testin gecenkinde?

transfer sırasında açıyorlar ya,ne kadar hijyenik de olsa mikrobik bir sorun olmasın diye olabilir diye tahmin ediyorumm

Evet gayet mantıklı da bu arkadaslar gecen sefer bana yazmayı unutmuşlar sanırım bu hiç mantıklı değil)

geçen sefer e2,progesteron, beta hcg yazılıydı bende, ayrıca hcg yoktu ama.progesteron seviyesi de hamileliğin iyi gidip gitmediğini belirliyor herhalde,çünkü geçen sefer düşük olduğunu öğrendiğim gün benden beta hcg,progesteron ve e2 istediler,sonucu faxladım,beta hcg düşmüştü zaten,progesteron da çok kötü düşmüş dediler telefonda.

Yazmak seni uzmeyecekse nasıl oldu gecen sefer, ne kadar süre hamileydin? Benim sonucum 1,4 çıkmıştı yani gebelik hiç oluşmamış. Bana isaretlememislerdi bu testleri, söyle o zaman önce beta hcgye bakacaklar hamile çıkarsam digerlerine. Böyle ise gecen sefer bastan biliyorlarmış benim hamile olmayacağımı digerlerini yazmadıklarına göre))

benim 12.gün beta hcg değerim 49.5 tu, şüpheli ama hamilesin dediler,sevinelim mi bilemedik ama sevindik ne de olsa.1 hafta sonraya muayenehaneden randevu almamı söylediler,bir hafta sonra gittim keseyi gördüler,çok sevindik çıktık pasta yedik kutladık filan.aynı anda kan verdim orda, sonucu biz telefonla bildiririz dediler.telefonda beta hcg ve progesteron değerleri düşmüş dedi cengiz bey iki gün sonra tekrar bu testleri yaptırıp bize faxlayın dedi.iki gün sonra çoook düşmüştü.

Tekrar hatırlattım kusuruma bakma ama geçmişe de bakma. Bu yoldan yürümek kaderimizmis. Sabır sabır sabır baska çaresi yok. Bugün mübarek gün kendime dilediğim içtenlikle diliyorum sonucun pozitif olsun, 9 ay sursun,seneye bugün bebeğin kucaginda olsun.

aminnn,inşallah kyr ikimizin de seneye bu zamanlarda bebeğimiz kucağımızda olur,bugünlerimiz anılarda kalır.benim işten çıkma vaktim geldi,iyi dinlenmeler sana.p.tesi görüşürüz.sen telefondan nasıl bağlanıyorsun,fatura nasıl geliyor.belki ben de bağlanırım o şekilde.

tüm bu yolda yürüyen,bebek sahibi olmaya çalışanların mübarek kandilini kutluyorum.dualarımız kabul olsun.

Benim hattim Turkcell paket tarife kullanıyorum. İcinde 2gbyte internet var. Yeni başladı internet paketim. Esimin 1gbyte o hiç asmadı kotayı bende asmam herhalde:)) bak sen de tarifelere bir incele. Telefondan girince kolay oluyor yattığın yerden)

sana birşey sormak istiyorum.transferden sonra da bu progestanı aynı şekilde mi kullanıyoruz.ağızdan içmeyecekmiyiz?bu şekilde çok zor oluyor.

nasılsın iyimisin bu arada,nasıl geçiyor?
ben çok heyecanlıyım.

günde kaç kere kaç tane yapcaz bu progestandan?sen günün hangi saatlerinde yapıyorsun,benim içeride kalmıyor hemen akıyor da ondan soruyorum

günde kaç kere kaç tane yapcaz bu progestandan?sen günün hangi saatlerinde yapıyorsun,benim içeride kalmıyor hemen akıyor da ondan soruyorum

İyiyim sagol. Maalesef hep fitil olarak kullanıyoruz. Ben çok içeriye kadar itiyorum. 2-3 saat sonra akıyor o yüzden ama endişelenme bence vücut alacağını alıyormuş. Transfer oncesi günde 2 kere 2 taneydi. Şimdi günde 4 kere 2 tane)

Heyecan konusunda da ne desem boş biliyorum ama sakin olmaya çalış. Nefes egzersizi çok ise yarıyor tavsiye ederim. Tüm ciğerlerini dolduracak sekilde çok yavaşça nefes al, biraz tut sonra karninla iterek tüm havayı bosalt çok yavaşça. Bunu tekrarla arka arkaya. Ben çok rahatlıyorum bu egzersizle.

Kacta ara dedi? Bugün çözülecek dini embriyoların. Yarın transfer inşallah. Doğru hatırlıyorum değil mı? İnşallah iyi olacak, dilerim ikimiz de güzel duygular yasayacağız sonunda.

amin inşallah,aynı dileklere katılıyorum.bugün çözülecek evet.kaçta aramam konusunda birşey söylemediler.

günaydın. transferiniz hayırlı olsun. bir sorum olacaktı cavaplarsanız sevinirim. rahim kalınlığınız kaç mm olunca transferiniz gerçekleşti.Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

amin inşallah,aynı dileklere katılıyorum.bugün çözülecek evet.kaçta aramam konusunda birşey söylemediler.

Bana akşamustu çözeriz dediler. 16 saat bekliyorlarmış sağlıklı gelişmesi devam ediyor mü diye. Ben sabah 9 da aramıştım transfer gunü. Embriyolog 2si de yaşıyor, birinin durumu daha iyi onu transfer edeceğiz dedi. Merak ediyorsan ara bence, onlar son ana kadar aramıyor. Direk embriyologu iste, isil hnm.

Günaydın, benim bugün 4.gunüm. Transferden 1 gün önce en son muayene ettiler. 13,8 mm dedi doktor. Gayet güzel dedi. Ama standartı nedir? Kaç olmalı diye sorarsan ben de bilmiyorum. Sen biliyor musun kaç olmalı diye?

Ne aşamada tedavin? Dondurulmuş mü transfer olacak? Nerede oluyorsun? Kaçıncı? Ne çok şey sordum ? Neyse Can'ın isterse cevapla, sen bana bakma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…