TEMMUZ 2021 💎 Transfer Olacaklar 🦸‍♀️

O bekleyiş de zor oluyor vallaaa insan merakla bekliyor inşallahh çok çok embriyoların olur
Merhaba ben adet oldum ve bitti estrofem ve corasprin kullanıyorum şuan vitaminler dışında perşembe kontrolüö var bi sıkıntı çıkmazsa transfer tarihini belirleyecek doktor
Aaa erken olmuşsun o zaman. Darısı başıma . Arkadaşlar iğne kullanmışlar . İnşallahh iğnesiz atlatırız bu süreci adetin 2. Gününden itibaren kaç gün geçti acaba

Merhaba kızlar benimde bugün adetimin 5. Günü transfer hazırlığındayım. Dondurulmuş embriyolarım ile 3. Transferim olacak. Muhtemelen temmuzun 6-7 si gibi transferim yapılacak. Allah isteyen emek veren herkese en kısa sürede kucağına bebeğini almasını nasip eder

Merhaba benim de 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyom var bugün yarın adet olunca bir aksilik olmazsa transfer sürecine başlayacağız temmuzda transferim olacak. hepimiz güzel haberler alırız artık inşallah

Merhaba benim de 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyom var bugün yarın adet olunca bir aksilik olmazsa transfer sürecine başlayacağız temmuzda transferim olacak. hepimiz güzel haberler alırız artık inşallah
Aynı durumdayız arkadaşım, Bu hafta adet olacağım bende ve Temmuzda 3.gün çift embriyo transfer edilecek hepimize bol şans

Aaa erken olmuşsun o zaman. Darısı başıma . Arkadaşlar iğne kullanmışlar . İnşallahh iğnesiz atlatırız bu süreci adetin 2. Gününden itibaren kaç gün geçti acaba
İğneden kurtuluş yok sanırım henüz vermedi ama illaki vericektir benim doktorum biraz farklı ilerliyor 6sında adet oldum ama adetle başlamadık ilaçlara daha ben adet olmadan ayın 14ünde gel ozaman başlıcaz demişti. Lucrin depot diye bi iğne vurulmuştum zaten o iğneden bi hafta sonra ortalama adet olunuyormuş onu hesap ederek söyledi sanırım. Benim süreç herkesinkinden farklı gidiyor sanırım

Sanırım biraz değişikmiş . Bana 2. Adetinin 2. Günü gel dedi gerisi yok ne yapacak hiç bilmiyorum. Adetim gecikirse arıcam belki sana verilen iğneden verir öyle başlar. Hiç bilmiyorum vallaa herkesin süreci farklı ilerliyor sanırım.

Genelde doktorlar o şekilde ilerliyor estrofem veriyorlar ilk başta. Ben o iğneyi vurulduğum ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu da drğişik

Genelde doktorlar o şekilde ilerliyor estrofem veriyorlar ilk başta. Ben o iğneyi vurulduğum ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu da drğişik
Ayy senin doktor bayaa ortaya karışık yapmış benim doktorda ilk tedaviye başlarken yasmin vermişti sonra bıraktırdı. Şİmdi ne yapacak merakla bekliyorum.

Aynı durumdayız arkadaşım, Bu hafta adet olacağım bende ve Temmuzda 3.gün çift embriyo transfer edilecek hepimize bol şans
Bende sizinle aynı durumdayım,3.gun 2 tane donmuş embriyo muz var,bugün adetimin 3.gunu ve başladık estrofeme sabah akşam kullanıyorum 10 gün sonra kontrol,korku heyecan bir arada

Merhabalar bende yarın kontrole gidiceğim estrofem içiyorum sabah akşam transfer sürecim 30 haziran yada 1 temmuz olur gibi demişti hemşire. 2 tane 5. Gün embriyom var ilk deneme aşırı heycanlı ama bence en heycanlı ve stresli kısım embriyolog tarafından elenme için arandığımız zamandı benim sürecim aşırı zor geçti opu felan boş folikül şişkinlik aff ya rabbi emeğimizi boşa çıkartmasın

Selam kızlar, bende bugün adet oldum yarın kontrolüm var.. Büyük ihtimal 15 temmuz gibi bir aksilik olmazsa transfer planlanıyor... 3.günümde estrofem e başlatır büyük ihtimal doktorum.. Yine stresli bir aya girmiş bulunuyorum

Selamlar, 4.günüm de başlattı doktorum tedaviye 17 temmuz transfer tarihim inşallah..

Tedavim şu şekilde,
27 haziran da başlayacak şekilde Estrofem i hem ağızdan hemde fitil şeklinde verdi bir de climara forte bant verdi doktorum.
12 temmuz da neupogen iğne yapılacak
17 temmuz da transfer günü de tractocile iğne ve embriyo glue işlemiyle 2 adet embriyom transfer edilecek..

İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla güzel haberleri paylaşabilirim..

merhabalar birşey sorabilir miyim? Benim de yaklaşık sizinki gibi durumum 23 temmuzda adet oldum 25 inde kontrole gittim estrofem e ve vitaminlere hemen başladık 6 temmuzda kontrol var ama sizin döngüye bakınca17 temmuz transfer için biraz geç bir tarih değil mi acaba?

Merhaba arkadaşlar bnde dün 2 adet 3.gun embriyosu transferi oldum 2.denemem bu süreçte nasıl beslenmeli tavsiye edersiniz doktorum her gün et,sebze tuketmemi istedi bunun dışında ne yemeliyim

Merhaba hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz yanlış hatırlamıyorsam bülent tıraş'da tedavi görüyorsun diymi ? ben de 22 Haziran da Estrofeme başladım 07 temmuz da kontrole gideceğim ama fitil ve bant vermediler merak ettim sebebini

Temmuz 27 si transfer olacağım cok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum

Merhabalar siz de mi Bulent Tiras ile calisiyorsunuz bende kendisinin hastasıyım temmuz 27 side benim transferim olacak ins ama benim Merhaba, Nasilsin? tane embriyom kaldı sizinle iletişim kurmak isterim benim bir kac sorum var anlayamadigim

BU arda hadi hayirlisi cok az kalmış sizin ins guzel sonuclar alirsiniz cok heyecanli bir süreç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…