O bekleyiş de zor oluyor vallaaainsan merakla bekliyor inşallahh çok çok embriyoların olur
Aaa erken olmuşsun o zaman. Darısı başıma . Arkadaşlar iğne kullanmışlar . İnşallahh iğnesiz atlatırız bu süreciMerhaba ben adet oldum ve bitti estrofem ve corasprin kullanıyorum şuan vitaminler dışında perşembe kontrolüö var bi sıkıntı çıkmazsa transfer tarihini belirleyecek doktor
Aynı durumdayız arkadaşım, Bu hafta adet olacağım bende ve Temmuzda 3.gün çift embriyo transfer edilecekMerhaba benim de 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyom var bugün yarın adet olunca bir aksilik olmazsa transfer sürecine başlayacağız temmuzda transferim olacak. hepimiz güzel haberler alırız artık inşallah
İğneden kurtuluş yok sanırımAaa erken olmuşsun o zaman. Darısı başıma . Arkadaşlar iğne kullanmışlar . İnşallahh iğnesiz atlatırız bu süreciadetin 2. Gününden itibaren kaç gün geçti acaba
ay hadi inşallah haberleşelim mutlaka :)Aynı durumdayız arkadaşım, Bu hafta adet olacağım bende ve Temmuzda 3.gün çift embriyo transfer edilecekhepimize bol şans
Sanırım biraz değişikmiş . Bana 2. Adetinin 2. Günü gel dedi gerisi yokİğneden kurtuluş yok sanırımhenüz vermedi ama illaki vericektir benim doktorum biraz farklı ilerliyor 6sında adet oldum ama adetle başlamadık ilaçlara daha ben adet olmadan ayın 14ünde gel ozaman başlıcaz demişti. Lucrin depot diye bi iğne vurulmuştum zaten o iğneden bi hafta sonra ortalama adet olunuyormuş onu hesap ederek söyledi sanırım. Benim süreç herkesinkinden farklı gidiyor sanırım
Genelde doktorlar o şekilde ilerliyor estrofem veriyorlar ilk başta. Ben o iğneyi vurulduğum ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu da drğişikSanırım biraz değişikmiş . Bana 2. Adetinin 2. Günü gel dedi gerisi yokne yapacak hiç bilmiyorum. Adetim gecikirse arıcam belki sana verilen iğneden verir öyle başlar. Hiç bilmiyorum vallaa herkesin süreci farklı ilerliyor sanırım.
Ayy senin doktor bayaa ortaya karışık yapmışGenelde doktorlar o şekilde ilerliyor estrofem veriyorlar ilk başta. Ben o iğneyi vurulduğum ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu da drğişik
Hayırlısı olsun hakkımızdaAyy senin doktor bayaa ortaya karışık yapmışbenim doktorda ilk tedaviye başlarken yasmin vermişti sonra bıraktırdı. Şİmdi ne yapacak merakla bekliyorum.
Bende sizinle aynı durumdayım,3.gun 2 tane donmuş embriyo muz var,bugün adetimin 3.gunu ve başladık estrofeme sabah akşam kullanıyorum 10 gün sonra kontrol,korku heyecan bir aradaAynı durumdayız arkadaşım, Bu hafta adet olacağım bende ve Temmuzda 3.gün çift embriyo transfer edilecekhepimize bol şans
merhabalar birşey sorabilir miyim? Benim de yaklaşık sizinki gibi durumum 23 temmuzda adet oldum 25 inde kontrole gittim estrofem e ve vitaminlere hemen başladık 6 temmuzda kontrol var ama sizin döngüye bakınca17 temmuz transfer için biraz geç bir tarih değil mi acaba?Selamlar, 4.günüm de başlattı doktorum tedaviye 17 temmuz transfer tarihim inşallah..
Tedavim şu şekilde,
27 haziran da başlayacak şekilde Estrofem i hem ağızdan hemde fitil şeklinde verdi bir de climara forte bant verdi doktorum.
12 temmuz da neupogen iğne yapılacak
17 temmuz da transfer günü de tractocile iğne ve embriyo glue işlemiyle 2 adet embriyom transfer edilecek..
İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla güzel haberleri paylaşabilirim..
Merhaba hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz yanlış hatırlamıyorsam bülent tıraş'da tedavi görüyorsun diymi ? ben de 22 Haziran da Estrofeme başladım 07 temmuz da kontrole gideceğim ama fitil ve bant vermediler merak ettim sebebiniSelamlar, 4.günüm de başlattı doktorum tedaviye 17 temmuz transfer tarihim inşallah..
Tedavim şu şekilde,
27 haziran da başlayacak şekilde Estrofem i hem ağızdan hemde fitil şeklinde verdi bir de climara forte bant verdi doktorum.
17 temmuz da transfer günü de tractocile iğne ve embriyo glue işlemiyle 2 adet embriyom transfer edilecek..
Temmuz 27 si transfer olacağım cok heyecanlıyım hemde cok korkuyorumKızlarrrr,
Temmuz da transferi planlanan şimdiden tedaviye başlayanlar varsa burada birbirimize destek olalım mı?
İnşallah güzel bir ay olur hepimiz için
Allahım isteyen hiç bir annenin ve anne adaylarının kucağını boş bırakmasın
Merhabalar siz de mi Bulent Tiras ile calisiyorsunuz bende kendisinin hastasıyım temmuz 27 side benim transferim olacak ins ama benim Merhaba, Nasilsin? tane embriyom kaldı sizinle iletişim kurmak isterim benim bir kac sorum var anlayamadigimSelamlar, 4.günüm de başlattı doktorum tedaviye 17 temmuz transfer tarihim inşallah..
Tedavim şu şekilde,
BU arda hadi hayirlisi cok az kalmış sizin ins guzel sonuclar alirsiniz cok heyecanli bir süreç buMerhabalar siz de mi Bulent Tiras ile calisiyorsunuz bende kendisinin hastasıyım temmuz 27 side benim transferim olacak ins ama benim Merhaba, Nasilsin? tane embriyom kaldı sizinle iletişim kurmak isterim benim bir kac sorum var anlayamadigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?