- 4 Ekim 2024
- 212
- 155
- 18
- 39
Hımm olabilir. Ben sorduğumda kan değerlerinize göre karar verildi dendi banada mantıklı gelmedi açıkçası:) Devlette yaptırıyorum. 3.son hakkımdayım. 6eyülde doluyor yaşım. Acaba dedim para almak için mi kötü de düşünmek istemiyorum ama acaba mı dedim. 57bin istediler 2ay sonra yapacakları için. Yoksa şimdi yapsa 6eylül'e kadar ücretsiz hakkım var2. Regl sürenizde başlayacaklardır tedaviye o yüzden öyle demiş olabilirler
Yani onu pek bilemedim açıkçası. Ben özelde yaptırıyorum doktorum 2.reglde başlıyor transfer için ilaçlara rahim dinlensin diye ama genel olarak böyle yapıyor. Öyle kan değerine göre derken bir sorun mu var kiHımm olabilir. Ben sorduğumda kan değerlerinize göre karar verildi dendi banada mantıklı gelmedi açıkçası:) Devlette yaptırıyorum. 3.son hakkımdayım. 6eyülde doluyor yaşım. Acaba dedim para almak için mi kötü de düşünmek istemiyorum ama acaba mı dedim. 57bin istediler 2ay sonra yapacakları için. Yoksa şimdi yapsa 6eylül'e kadar ücretsiz hakkım var
Transfer ücreti mi 57 bin liraHımm olabilir. Ben sorduğumda kan değerlerinize göre karar verildi dendi banada mantıklı gelmedi açıkçası:) Devlette yaptırıyorum. 3.son hakkımdayım. 6eyülde doluyor yaşım. Acaba dedim para almak için mi kötü de düşünmek istemiyorum ama acaba mı dedim. 57bin istediler 2ay sonra yapacakları için. Yoksa şimdi yapsa 6eylül'e kadar ücretsiz hakkım var
pcos veya başka bir rahim dinlendirme gerektirecek durum varsa opu'den yaklaşık beş gün sonra adet oluyorsunuz. bu adet değil bundan sonraki adetinizin ikinci günü transfer için muayeneye çağırıyorlar hesaplayın reglinizi daha fazla söylemişlerse bence sebebini araştırın.Hımm olabilir. Ben sorduğumda kan değerlerinize göre karar verildi dendi banada mantıklı gelmedi açıkçası:) Devlette yaptırıyorum. 3.son hakkımdayım. 6eyülde doluyor yaşım. Acaba dedim para almak için mi kötü de düşünmek istemiyorum ama acaba mı dedim. 57bin istediler 2ay sonra yapacakları için. Yoksa şimdi yapsa 6eylül'e kadar ücretsiz hakkım var
Kan değerlerimde hiç Bi sorun yok çok şükür ama dediğiniz şuan mantıklı geldi:) sonuçta opuda kolay bi operasyon değil rahim dinlensin diye 2.regl bekliyor olabilirler. Çünkü ben yaşım doluyor diye peş peşe yaptım. Yani 7 ayda 3 denemeYani onu pek bilemedim açıkçası. Ben özelde yaptırıyorum doktorum 2.reglde başlıyor transfer için ilaçlara rahim dinlensin diye ama genel olarak böyle yapıyor. Öyle kan değerine göre derken bir sorun mu var ki
Çarşamba gideceğim embriyo olup olmadığını söyleyecekler inşallah olurpcos veya başka bir rahim dinlendirme gerektirecek durum varsa opu'den yaklaşık beş gün sonra adet oluyorsunuz. bu adet değil bundan sonraki adetinizin ikinci günü transfer için muayeneye çağırıyorlar hesaplayın reglinizi daha fazla söylemişlerse bence sebebini araştırın.
Ewet transfer ücreti. Transfer adetliyken mi yapılır pekiTransfer ücreti mi 57 bin lira
Ben görüyorum canım çizgiyi. inşallah bebeğin seninledir. biraz bekleyince daha koyu olacak sanki2 ağustosta 5.gün embriyosu oldu Osman hocayla. Bu sabah erken test yaptım ilk 2-3 dakikada çok silik bir çizgi oluştu sanki ne dersiniz?
Bugün 7.günüm transfer sonrası.
Test günüm 12sinde salı günü ama dayanamıyor insan
Umarım canım ya bu 4.deneme çok yorulduk artık. Bir de Amh düşük her denemede ancak 1 embriyo çıkıyo zar zor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağlıkla inşallahBen görüyorum canım çizgiyi. inşallah bebeğin seninledir. biraz bekleyince daha koyu olacak sanki
Adetliyken doktora gidip rahmi hazırlamak için ilaçlara başlıyosun. İstenilen kalınlığa ulaştığında doktor söylüyo gününü transfer için.Ewet transfer ücreti. Transfer adetliyken mi yapılır peki
Hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz ben test yapmaya korkuyorum2 ağustosta 5.gün embriyosu oldu Osman hocayla. Bu sabah erken test yaptım ilk 2-3 dakikada çok silik bir çizgi oluştu.
Bugün 7.günüm transfer sonrası.
Test günüm 12sinde salı günü ama dayanamıyor insan
Seni çok iyi anlıyorum canım çok yıpratıcı süreçler. Benim de amh düşük. 25 temmuz da opu oldum 6 yumurta dan 1 embriyo oluştu onu da taze 3. Gün embriyosu olarak koydular. Yumurta dondurma gibi bir durumum olmadığı için tedirgin oluyorum ister istemez. Ama çizgi belli bide bekleyince at bakalım sanki beklemeden çekmişsin onuUmarım canım ya bu 4.deneme çok yorulduk artık. Bir de Amh düşük her denemede ancak 1 embriyo çıkıyo zar zor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağlıkla inşallah
Predictor testte bnm de böyle silik çıkmıştı inşallah var görünüyor Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin bu seferUmarım canım ya bu 4.deneme çok yorulduk artık. Bir de Amh düşük her denemede ancak 1 embriyo çıkıyo zar zor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağlıkla inşallah
Bende belirti sıfır, önceki denemelerde evden çıkmayıp aşırı dikkatli davrandım. Bu sefer tam tersi yatmadım doğru düzgün ertesi gün hemen yürüyüşe falan çıktım sadece ev işi yapmadım. Bazen varlığını bile unutuyorum canım o kadar belirti yok kiHayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz ben test yapmaya korkuyorumhiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl bi belirtiniz varmı
Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah en kısa zamandaSeni çok iyi anlıyorum canım çok yıpratıcı süreçler. Benim de amh düşük. 25 temmuz da opu oldum 6 yumurta dan 1 embriyo oluştu onu da taze 3. Gün embriyosu olarak koydular. Yumurta dondurma gibi bir durumum olmadığı için tedirgin oluyorum ister istemez. Ama çizgi belli bide bekleyince at bakalım sanki beklemeden çekmişsin onu
Bende belirti sıfır, önceki denemelerde evden çıkmayıp aşırı dikkatli davrandım. Bu sefer tam tersi yatmadım doğru düzgün ertesi gün hemen yürüyüşe falan çıktım sadece ev işi yapmadım. Bazen varlığını bile unutuyorum canım o kadar belirti yok kiHayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz ben test yapmaya korkuyorumhiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl bi belirtiniz varmı
Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah canımSeni çok iyi anlıyorum canım çok yıpratıcı süreçler. Benim de amh düşük. 25 temmuz da opu oldum 6 yumurta dan 1 embriyo oluştu onu da taze 3. Gün embriyosu olarak koydular. Yumurta dondurma gibi bir durumum olmadığı için tedirgin oluyorum ister istemez. Ama çizgi belli bide bekleyince at bakalım sanki beklemeden çekmişsin onu
Benimde 5. denemem bu 7 yıldır uğraşıyorum o kadar çok yoruldum ki anlatmaya kelimeler bulamıyorumBende belirti sıfır, önceki denemelerde evden çıkmayıp aşırı dikkatli davrandım. Bu sefer tam tersi yatmadım doğru düzgün ertesi gün hemen yürüyüşe falan çıktım sadece ev işi yapmadım. Bazen varlığını bile unutuyorum canım o kadar belirti yok kigöğüslerimde hassasiyet bile yok. Ama geçen sefer her belirti vardı ama olmadı o yüzden artık belirti aramıyorum sanırım ya
Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah canımbu test tamamen kuruduktan sonra bir 50 dk falan oldu
Hayır regl olunca 1.gün bilgi veriyorsunuz sonra ilaçlarınıza başlanıyor sonrasında 15 20 gün sonra transfer oluyor orada rahimin kalınlaşmasına göre değişebiliyorEwet transfer ücreti. Transfer adetliyken mi yapılır peki
hmm anladım belki hormon değerlerinin normale dönmesini bekliyorlardır kana göreyse bu sürede. Rabbim sana ne dilersen onu en sağlıklısından versin güzel haberlerle dönersin inşallahÇarşamba gideceğim embriyo olup olmadığını söyleyecekler inşallah oluro zaman tekrar soracağım rahim dinlensin diye mi 2ay sonra dediniz dicem. Bana bu şekil sizin dediğiniz gibi dese anlıcam da kan değerlerine göre demesine anlam veremedim. Teşekkür ederim cevabınız için
kişiye göre değişiyor bu durum. Opudan sonra gördüğümüzde adet sadece erkene çekilmiş oluyor işlemlerden dolayı. Benimde mesela rahim dinlendirme yapıldı ama opudan sonraki âdette çağırdı doktorum gelirsin bakarız dedi ultrason ve kan tahlillerinden sonra her şeyin uygun olduğunu söyledi o yüzden başladık sürece transferimi oldum şimdi sonuç için bekliyorumpcos veya başka bir rahim dinlendirme gerektirecek durum varsa opu'den yaklaşık beş gün sonra adet oluyorsunuz. bu adet değil bundan sonraki adetinizin ikinci günü transfer için muayeneye çağırıyorlar hesaplayın reglinizi daha fazla söylemişlerse bence sebebini araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?