temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar bugün bebek mağazalarını gezeyip fikir edineyim dedim. Sözde bisey almayacaktim ama öyle olması :) insan görünce dayanamiyormus. Çok tatlı şeyler var ya hepsinden alasim geldi. Bu arada biraz da araştırma yaptım. Bebek arabalarinda kanz i öneriyorlar. Biberon ve emzik te philips avent i. Anne göğüs ucuna daha yakın oluyormuş.

Kızlar bu arada ben çatlak meselesini de sordum badem yağı tüylenme yapar dedi. Sabah bebe yağı akşam çatlak kremini kullan dedi. Badem yağı kullanmayı düşünenler iyi düşünsün :halay:

Eki Görüntüle 1952250 Kızlar bu kadın beni benden aldı şuan :skandal: ben bir taneyi nasıl yiyeceğimi şaşırıyorum :KK70: dalga mı geçiyor acaba bizle :KK53:

Kesin dalga geçiyor :işsiz: ben yumurta ne zaman yesem midem bulanıyor.. Protein zehirlenmesi yaşatacak:KK12: acaba midesi almayanları hiç düşündü mü:63: gerçi günde 30 zeytin ye diyenden başkaa bir şey beklenmezdi..:duduk:

Kızlar bu arada ben çatlak meselesini de sordum badem yağı tüylenme yapar dedi. Sabah bebe yağı akşam çatlak kremini kullan dedi. Badem yağı kullanmayı düşünenler iyi düşünsün :halay:
Ben daha hiçbişey sürmeye başlamadım ama başlasam iyi olur gerginlik hissediyorum karnımda özellikle yanlarda

Ben daha hiçbişey sürmeye başlamadım ama başlasam iyi olur gerginlik hissediyorum karnımda özellikle yanlarda
Ben de düzenli başlamadım canım. İki üç akşamda bir sürüyordum. Ama karnım kaşınıyor son zamanlarda. Hem de büyüyor yavaştan. Artık düzenli kullansak iyi olacak galiba

Ben aşı yaptırmak istemiyorum yaaa.ablam hamileyken 1 doz yaptirmis doktoru kızmış neden bana sormadan aşı yaptırıyorsun ağır metal içeriyor aşı bebeğin otistik olmasına sebep olur demiş o yüzde bende baştan beri aşıya karşı bi tepkim vardı ama onu söyleyince daha bi çekindim.benim gibi düşünen var mi
Benim doktorlarimda onermemisti. Simdi de yaptirmicam. Doktor eskiden insanlar kotu sartlarda dogum yapardi tedbir amacli yapilirdi simdi ozel hastanelerde steril ortamdasiniz gerek yok yaptirma demisti.

Bebek arabasi dusunenler eger fiyati uygun olsun, hafif olsun ve anakucagi, yeni dogdugundan buyuyene kadar kullaniyim diyorsaniz chicco little way plus oneririm yada casual cadillac. Chicco arabasinin bagaji kucuk olanlar icin daha iyi ama. Kanzi normalde cok onermiyorlar ama bilemiyorumda belki degismistir.
Bu dedigim arablarin fiyatlari oldukca makul. Chicco little way baston puset gibide sonradan kullaniliyor zaten ilerde cocuklar buyudukce bebek arabasinin hafif olmasinin daha rahat oldugunu anlicaksiniz.

Ben de düzenli başlamadım canım. İki üç akşamda bir sürüyordum. Ama karnım kaşınıyor son zamanlarda. Hem de büyüyor yavaştan. Artık düzenli kullansak iyi olacak galiba
Daha almadım bile bişey hemen edineyim bi çatlak kremi bide ben bu sır ağda yağının kokusunu çok seviyorum nedense acaba faydalı biseymidir ki içeriğine bakmam lazım onu da kullanabilirim :))

Eki Görüntüle 1952250 Kızlar bu kadın beni benden aldı şuan :skandal: ben bir taneyi nasıl yiyeceğimi şaşırıyorum :KK70: dalga mı geçiyor acaba bizle :KK53:
Ilk üç ay yiyebildiğim tek şey nerdeyse haşlanmış yumurta oldu. Bir de her gün iki tane cevizi kırıp yedim o kadar. 3 kilo verdim başka bir şey yiyemediğim için. Ben de çok sevdiğim balığı yiyemiyorum malesef şu anda. Kırmızı etten de tiksindim gibi. Napıcam bilmiyorum takviye omega 3 veya balık yağı mı kullansam acaba ile yarar mı. Ayrıca demir hapı başlattı doktor iki hafta önce. Kilo verdim diye seviniyoken iki haftada 1 buçuk kilo aldım. Hepimiz kilo alıcaz mutlaka ama çok hızlı olması beni korkuttu biraz.Demir hapı kullanıp kilo alan var mı

Benim doktorlarimda onermemisti. Simdi de yaptirmicam. Doktor eskiden insanlar kotu sartlarda dogum yapardi tedbir amacli yapilirdi simdi ozel hastanelerde steril ortamdasiniz gerek yok yaptirma demisti.
Ablamin doktoru da öyle söylemiş bütün uruler steril geliyor hangi mikroptan bahsediyorsun demiş.bide benim ablam evde doğmuş ve paslı makasla kesmisler göbeğini sonra aşı yaptirmis lar hicbisey de olmamış.zaten benim sağlık ocağı çok ilgili sagolsun lar hergün arayıp soruyorlar eminim aşı için de ararlar :-)

Ablamin doktoru da öyle söylemiş bütün uruler steril geliyor hangi mikroptan bahsediyorsun demiş.bide benim ablam evde doğmuş ve paslı makasla kesmisler göbeğini sonra aşı yaptirmis lar hicbisey de olmamış.zaten benim sağlık ocağı çok ilgili sagolsun lar hergün arayıp soruyorlar eminim aşı için de ararlar :-)
Benimkide arar ama bizim hemsire doktorunuz oneriyormu. Asi olacakmisiniz diye soruyor. Zaten eger yaptirmicam doktor gerek yok dedi deyince not alip peki diyorlar.

Back
X