Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Henüz isim bulamamış olanlara bir isim de benden.. Dora... İşyerindeki bir arkadaşım koydu kızına.. Zirve, doruk anlamına geliyormuş...

kizlar ya ben ayse koymak istemiyorum ama bilmiyorum uf be ne zormus ha
yusuf ismine yakisacak bi isim yok mu ben bulamiyorum ufffffffffffff

kizlar ya ben ayse koymak istemiyorum ama bilmiyorum uf be ne zormus ha
yusuf ismine yakisacak bi isim yok mu ben bulamiyorum ufffffffffffff

canım belki bunlardan birini beğenirsin yusufa uyacak pek bi isim yyook sanki...yerimseniben

yudum
yonca
yezda
yezen
yeliz
yasmin
yazgı
yelda
yaren
yağmur
yaprak
yade

benimki beğenmedi dila ismini. sanki eksikmiş gibi diyo. sinir etti beni yaaa.. sıkıntı geldi isim aramaktan. en sonunda istemediğim bi ismi koymak zorunda kalmam inşallah...

maeves vallaha bende nedecem bilmiyorum
ayse olsun diyor annesinin ismi
ayse guzel de cok ayse var yahu
aman ya bilmiyorum
offffff

maeves vallaha bende nedecem bilmiyorum
ayse olsun diyor annesinin ismi
ayse guzel de cok ayse var yahu
aman ya bilmiyorum
offffff

benimkine kalsa anneannesinin ismini koyacak emine.. ismi emine olanlar alınmasın ama çok demode bi isim... sinir ediyo ediyo beni yaa.. neymiş efendim rabia da çok güzel isimmiş de bilmemne.. kızımın üzerinden prim yaptırmıcam bananee... gitsin anneannesinin adına okul hastane yaptırsın.. offfffffffffff yaaaaaaaaaaa çok sinirliyim ben yine.. acilen birini dövmem lazımmmm!!!!!

aman kız sınırlenme bebegı uzme illakımı dıo ya anlamadım valla kız

illa ki demiyo ama benim önerdiğim isimleri beğenmiyo.. bende onun önerdiklerini beğenmiyorum... bakalım artık nolcak Allah bilir...

Kizlar bende sizden fikir istiyorum ASYA ismini cok seviyorum diger kizimdada bu ismi koyacaktim vaz gectim sibel koydum.Simdide cinsiyet kesinlesene kadar asya diyordum yine vaz geciyorum isim güzelmi fikrinizi istiyorum bide sibel e uygun isimler yazarsaniz sevinirim ben bulamiyorumda bye

illa ki demiyo ama benim önerdiğim isimleri beğenmiyo.. bende onun önerdiklerini beğenmiyorum... bakalım artık nolcak Allah bilir...

Aynen canim ayni dertten bende muzdaribim esime bir türlü isim begendiremiyorum .Yeni isimlerin hicbirini begenmiyor bakalim hayirlisi ne olacak merak ediyorum cok sükürki annemin ismini falan koyalim demiyor ........

ama asyadan vazgeçmişsinde güzel isim koymuşsun yani.. kendi ismim diye demiyorum :) http://www.ismididikle.com/isim_618_sibel.htm burdan sibel ismine uygun isimlere bakabilirsin belki işine yarar...

BELİNAY ELA koyucaz biz eşimle öle karar verdik BELİNAY ı ben ELA ı eşim koyucak ama ikimizde her ikisinide seviyoruz :dance:

BELİNAY ELA koyucaz biz eşimle öle karar verdik BELİNAY ı ben ELA ı eşim koyucak ama ikimizde her ikisinide seviyoruz :dance:

canım listede temmuz anneleri listesinde erkek yazıyordu isminin karşısında kız bebeğin olcak demek değiştirdim ve ismini de ekledima.s.

kızlar hala benim gibi isim konusunda kararsız olanlar varmı bilmiyorum ama nekadar zormuş:uhm: kafam allak bullak oldu kafamçokkarıştı şuanda son ikide kararsızım ALARA yada NEHİR sizce nasıllar? eşim alarada ısrarcı ben nehirde şaştım kaldım yahuu:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…