Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Kuzum öyle deme tiroid gebelikte çok önemli bir hormon. İnsallah dengeye gelir de sağlıkla transfer olur bu ay.

AA neden izin vermiyor kocası. Öyle saçma şey mi olur. Ben eşimi Araf’ım sabah hemen merkezi ara dedi. 3 kere aradi ben merkeze ulasana kadar. Hatta eve geleyim seni götüreyim dedi ben gerek yok dedim. Araç kapıda zaten bindim gittim. İnsanları anlaması gerçekten zor.

Amin isteyen herkese sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

aklında olsun yani özellikle tsh sorunu varsa hamile kalır kalmaz hemen tsh baktır canım aniden yükseliyo çünkü gebelikle

çift embriyo muydu canım senin maşşallah ne güzel artmış değerlerin kalbini de en kısa sürede duyarsın inşallah canım sarısı bize

Evet canım 2 embriyo transfer edildi. Ay kese yi görmedim daha :) kalp atışları ikinci sırada şu an :) allah hepimize sağlıklı evlatlar versin

Evet canım 2 embriyo transfer edildi. Ay kese yi görmedim daha :) kalp atışları ikinci sırada şu an :) allah hepimize sağlıklı evlatlar versin
inşallah görürsün en kısa sürede:) değerlerin çok iyi gitmiş bir problem olacağını sanmıyorum ben hiç

Hasimato ne canim duymustum baya once ama tam hatirlamadim demekki yuksek olsa bile tutuna bilir cocuk vallah bende hic anlamadim bakiyorum iki ay once 1.1 cikmis ondan once 2,4 falan hepsi dusuk en yuksek 2,4du suanda 6,5 umarim inerde transfer olur

hormon ilaçları falan kullanıyoruz ya o da hep dengesini bozuyo canım... ben transfer günü ölçtürdğümde normaldi sanırım gebelikle fırladı direk ama hep vardı boyle bi sorunum . haşimato kronik hipotiroid canım ilaçları bırakamıyorsın ömür boyu kullanıyorsun haşimatoda. anti tpo diye bişeye bakılarak anlaşılıyor haşimato mu deil mi diye. ama tiroid cok ciddi bi problem değil ilaçlarını düzenli kullandığın sürece. bi de endokrin uzmanı bana kesinlikle vitamin mineral içeren bi ilaçla birlikte kullanma tiroid ilacını dedi, arada en az 6 saat olmalıymış ona da dikkat et canım. folik asiti öğleden sonra içiyorum artık ben

Kızlar bende cuma gidecem kese görmeye, doktorum cumrtesi görünür dedi ama, cumaya ldım randevu inşş görünür, çok mu erken sizce

Kızlar bende cuma gidecem kese görmeye, doktorum cumrtesi görünür dedi ama, cumaya ldım randevu inşş görünür, çok mu erken sizce
Yok kuzum erken değil aslında görünür cuma. Ama bizim doktorlar garantici sanırım. Karından görmeyi bekliyorlar ya da kese ve kalp atışını birlikte yakalamaya çalışıyorlar anlamadım. Senin test günün benden 2 gün sonra randevuyu benden 3 gün önceye al demiş misal doktor :)

Değişik hepsi kendi doktoruma gitmeyecem zaten o şehir dışında burda bir devlet hastanesinde doktorum var ona gidecem görünmezse haftaiçi tekrar giderim

Arkadaşlar Allah nazardan korusun hepiniz hamissiniz. Rabbim bebislerinize ve size sağlık sıhhat versin. Ben de eylülde transfer olacağım. Ebriyolariniz kaçıncı gün idi ?

Arkadaşlar Allah nazardan korusun hepiniz hamissiniz. Rabbim bebislerinize ve size sağlık sıhhat versin. Ben de eylülde transfer olacağım. Ebriyolariniz kaçıncı gün idi ?
Teşekkür ederim :)

Benim 2. Gün embriyosu idi çift transfer edildi

Şu an kaç mg kullanıyorsun ? Bir de sende değerin yükselince kabızlık oluyor mu ?

Amin canım, inşallah sen de tez zamanda hamile kalırsın.
Benimki 5.gün embriyosuydu.

Banada doktorum oyle soyledi en az 4,5 saat arada fark olsun dedi sabah 7 gibi kalkip icicem :)

Şu an kaç mg kullanıyorsun ? Bir de sende değerin yükselince kabızlık oluyor mu ?
Şuan haftada 4 gün 150 kullanıyorum 3 gün 100 ama yine baktırıcam haftaya canım. Kabızlık olmuyo da deride pul pul dökülme oluyo ordan anlıyorum dengesizleştiğini

Sağol canım inşallah sen de en kısa sürede bu grupta kese bekliyor olursun:) benim 2 tane 3. Gün embriyosuydu ikisi de a kalite değildi fragmantasyon vardı ama tuttu çok şükür

Şuan haftada 4 gün 150 kullanıyorum 3 gün 100 ama yine baktırıcam haftaya canım. Kabızlık olmuyo da deride pul pul dökülme oluyo ordan anlıyorum dengesizleştiğini
Pullanma demek onunla alakalı, ben de diyorum ki ne güzel cildim yenileniyor
Ben ~2 aydır troidlerimde problem olduğunu biliyorum. TPO zaten bende185 ti galiba. Bu konu hakkında yeni bilgi edinmeye başlıyorum.

Kızlar. Enim yağ hep normaldi önümüzden daha baktırmadım. Ama o kollardaki pullanma bende de oldu. Başka belirtisi var mi TSh in

Kızlar. Enim yağ hep normaldi önümüzden daha baktırmadım. Ama o kollardaki pullanma bende de oldu. Başka belirtisi var mi TSh in
nasıl yağ canım? tsh bende ilk 10 sene önce falan cıktı tam hatırlamıyorum ilk belirtileri neydi ilaç kullanıyorum şuan ama ilaç az geldiğinde veya fazla geldiğinde özellikle gobek karın bolgemde cok fazla dokuntu oluyo siyah atlet komple beyaz beyaz deri döküntüsü oluyo resmen... bence ihmael etmeyin baktırın kızlar geneliğin ilk üç ayında bebeğin tiroid salgısı yokmuş anneninkini kullanıyormuş o yüzden hele ki tiroid geçmişi olanlar mutlaka kontrol ettirmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…