- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.381
Çiğ yumurta mi. Zararlı diye biliyorumişkembeyle bir olmaz ama ben de sabahları yumurta yutuyorum ayaküstü... eşim nasıl yiyiosun iğrenç diyo
yok yok haşlanmış yumurtaÇiğ yumurta mi. Zararlı diye biliyorum
7. Haftada bıraktım canımKızlar prolutex iğneyi kaçıncı haftada bıraktınız
Gözün aydın canım çok şükürKızlar sonucum normal çıktı. 3 hafta sonra plesenta muayenesi için çağırdılar.
Doktoruna sor istersen canım hanilelerde bel ağrısı oluyormuş ama bunkadar çok mu bilmiyorum bide ikili normalse üçlüye gerek var mı ben sorun çıkmazsa üçlü yaptırmam diye düşünüyorum da bilemedim şimdiİyi akşamlar kızlar, benimde ikili taramam temiz çok şükür bir ay sonra üçlü için çağırdı, dün bebişi de gördüm maşallah kıpır kıpırdı, yalnız dün akşamdn beri dayanılmayacak bir bel ağrım var benim, sağ tarafım tutmuyor resmenvar mı nedenini bilen uada çaresini, önümüzdeki üçgün akşama kadar dersim var hep ayakta olacam nasıl olacak bilmiyorum
Geçmezse arayıp sorcam artık, canım devlet hastanesine gidiyorum normş prosedür uyguluyorlr bebeğe ve bana bir sıkıntısı olmadığı için sorun değil yapılabilir, onda da kan ve ultrason var ikli gibiDoktoruna sor istersen canım hanilelerde bel ağrısı oluyormuş ama bunkadar çok mu bilmiyorum bide ikili normalse üçlüye gerek var mı ben sorun çıkmazsa üçlü yaptırmam diye düşünüyorum da bilemedim şimdi
Malesef canım giderek büyüyorumİkili temiz çıktıysa 3 lige gerek yok bence.
Bir de gaz şişkinliğin devam ediyor mu bel agrisi yapar o da.
Bu arada teşekkür ederim canım
Erkekse erken söylüyorlar sanırım. 11. Haftada öğrenenler var insan çok merak ediyor ya12. Haftada kontrolde sordum daha küçük belli olmaz. Tahmin ederiz o da yüzde 60 sonuç verir dedi. E normalde yüzde 50 kız yüzde 50 erkek zaten ahhaha
Aslında o tahmin sadece kesin olarak söylemiyorlar. Onu demek istedimErkekse erken söylüyorlar sanırım. 11. Haftada öğrenenler var insan çok merak ediyor ya
Siz daha öğrenemediniz değil miAslında o tahmin sadece kesin olarak söylemiyorlar. Onu demek istedim
Araya Saglik sorunları girince İnan hevesim kaçtı. 16. Haftada giderim belki. Gerçi bu hafta gidecektim ama eşim arabamı sattı gidemedim. Bu gün yarın alsın diye bekliyorum. Haftaya zaten 16 ya gireceğim bakalımSiz daha öğrenemediniz değil mi
Cinsiyeti
İnşallah hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da ne olursa olsunAraya Saglik sorunları girince İnan hevesim kaçtı. 16. Haftada giderim belki. Gerçi bu hafta gidecektim ama eşim arabamı sattı gidemedim. Bu gün yarın alsın diye bekliyorum. Haftaya zaten 16 ya gireceğim bakalım
Merhaba torch tahliliini sağlık ocağında yaptırabiliyormuyuzTOKSOPLAZMA İGG negatif İGM negatif kızlar bu sonuç ne demek bilen var mı, doktorla konusamadım henüz. yani benim anladğım bağışlıklığım yok toksoplazmaya dimi...
Evet yapılıyorMerhaba torch tahliliini sağlık ocağında yaptırabiliyormuyuz
Söylemiyorlar canım, ben iki doktora sordum biri 11. Haftada net diyemem kıza benziyor dedi, biri 13. Haftada göremem kemik yapısı olarak yüzde 51 erkek dediErkekse erken söylüyorlar sanırım. 11. Haftada öğrenenler var insan çok merak ediyor ya
20 gunluk transfere kadar gecen suredede mi cat kahve yasak?Yok canım ondan bişey olmaz. Çayı ben çok sevdiğim için akşamları yemekten sonra iki bardak içiyorum ama açık içiyorum. Normalde demli içerim . Çok abartmamak lazım yani hem koyu içip hem günde 6-7 bardak filan. Mümkün olduğu kadar az tüketin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?