- 25 Ağustos 2019
- 181
- 91
- 13
- 30
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.401
Genel olarak bu süreçte. Yasak değil azaltın diyorlar. Kafeinden uzak durun diyolar20 gunluk transfere kadar gecen suredede mi cat kahve yasak?
Canım o değerlerden biz bişey anlamıyoruz, onlar bir grafik oluşturuyorlar asıl onda yazıyor herşey, nerde yaptırdın bilmiyorum ama ben devlette gidiop doktorun sekreterinden alıyorum, nette gözükmüyorKızlar ikili testi sonuçlarınız nasıl birşeydi ya benim bhcg 176 çıkmış pappa da 768 çıkmış referans aralığı da yazmıyor bu neye göre hesaplanıyor hastanenin sitesinden baktım sonucuma doktorum da aramadı sizin kaç çıkmıştı değerleriniz
Özel bir tıp merkezinde yaptırdım onlar da Ankara’ya düzen laboratuvarına yolluyorlar grafiği falan doktor kendisi mi oluşturuyor acaba aramadılar da beni bekliyorum telefon bakalımCanım o değerlerden biz bişey anlamıyoruz, onlar bir grafik oluşturuyorlar asıl onda yazıyor herşey, nerde yaptırdın bilmiyorum ama ben devlette gidiop doktorun sekreterinden alıyorum, nette gözükmüyor
önemli olan grafik canım, doktor kendisi yapmaz laboratuvar yapar diye düşünüyorum ama doktoruna sorarsn gene de... değerlerin yüksekmiş ayrıca, bildiğim kadarıyla sorunlu olanlarda çok düşük çıkıyor değerlerÖzel bir tıp merkezinde yaptırdım onlar da Ankara’ya düzen laboratuvarına yolluyorlar grafiği falan doktor kendisi mi oluşturuyor acaba aramadılar da beni bekliyorum telefon bakalım
İnşallah öyledir canım teşekkür ederim bakalım arayım benönemli olan grafik canım, doktor kendisi yapmaz laboratuvar yapar diye düşünüyorum ama doktoruna sorarsn gene de... değerlerin yüksekmiş ayrıca, bildiğim kadarıyla sorunlu olanlarda çok düşük çıkıyor değerler
Kaçıncı haftadasun canimmDoktorla görüştüm kızlar düşük risk grubunda sıkıntı yok dedi üçlü test de yapalım dedi bakalım şükür bir sıkıntı çıkmadı ama insan yine de hiç rahat edemiyor
12+2 ama testi geçen hafta verdim tam 11 deKaçıncı haftadasun canimm
Zararı yok diyorlar ama benim karından bakılmıştı ilk gördüğümde 4+6dıKızlar keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz, bir de karın mı vaginal ultrason mu bakıldı, vaginalın zararı olur mu
son adet tarihine göre 5+1de gittim doktora oyle gördüm, benim ilk üç ay hep vag. bakıldı. şimdi yeni yeni karından bakılmaya başlandıKızlar keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz, bir de karın mı vaginal ultrason mu bakıldı, vaginalın zararı olur mu
son adet tarihine göre 5+1de gittim doktora oyle gördüm, benim ilk üç ay hep vag. bakıldı. şimdi yeni yeni karından bakılmaya başlandıKızlar keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz, bir de karın mı vaginal ultrason mu bakıldı, vaginalın zararı olur mu
Ben yaşıyorum canım doktora da sordum normal dedi ama progesteronu da bıraktığım için endişeleniyorum ama lekelenme kanama falan olmadığı sürece sıkıntı olmaz herhaldekızlar iki gündür sürekli vajinada batma yaşıorum bazen adet sancısı gibi oluyo hafif bazen de batma şeklinde... ama iç kısımda değil daha çok dışa yakın kısımda gibi... yaşayan var mı bunu
Arasıra oluyor canım, normal herhaldekızlar iki gündür sürekli vajinada batma yaşıorum bazen adet sancısı gibi oluyo hafif bazen de batma şeklinde... ama iç kısımda değil daha çok dışa yakın kısımda gibi... yaşayan var mı bunu
Canım hİssEdiyor gibi olduğum zamanlar oluyor ama hala net değil, daha zamanı var galibaBebeğinin hareketlerini hisseden var mı kızlar kaçıncı haftada hissettiniz ben sürekli hamile olduğumu unutuyorum sanki bebek yokmuş gibi geliyor hareket etse de artık hissetmeye başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?