Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Ben kendim evdeyken çay demleniyorum ama ev oturmalarında falan 3 bardak çay içiyorum açık şekilde kahve zaten sevmediğim için çayı da kısıtlamadım

Kızlar ikili testi sonuçlarınız nasıl birşeydi ya benim bhcg 176 çıkmış pappa da 768 çıkmış referans aralığı da yazmıyor bu neye göre hesaplanıyor hastanenin sitesinden baktım sonucuma doktorum da aramadı sizin kaç çıkmıştı değerleriniz

Canım o değerlerden biz bişey anlamıyoruz, onlar bir grafik oluşturuyorlar asıl onda yazıyor herşey, nerde yaptırdın bilmiyorum ama ben devlette gidiop doktorun sekreterinden alıyorum, nette gözükmüyor

Canım o değerlerden biz bişey anlamıyoruz, onlar bir grafik oluşturuyorlar asıl onda yazıyor herşey, nerde yaptırdın bilmiyorum ama ben devlette gidiop doktorun sekreterinden alıyorum, nette gözükmüyor
Özel bir tıp merkezinde yaptırdım onlar da Ankara’ya düzen laboratuvarına yolluyorlar grafiği falan doktor kendisi mi oluşturuyor acaba aramadılar da beni bekliyorum telefon bakalım

Özel bir tıp merkezinde yaptırdım onlar da Ankara’ya düzen laboratuvarına yolluyorlar grafiği falan doktor kendisi mi oluşturuyor acaba aramadılar da beni bekliyorum telefon bakalım
önemli olan grafik canım, doktor kendisi yapmaz laboratuvar yapar diye düşünüyorum ama doktoruna sorarsn gene de... değerlerin yüksekmiş ayrıca, bildiğim kadarıyla sorunlu olanlarda çok düşük çıkıyor değerler

İnşallah öyledir canım teşekkür ederim bakalım arayım ben

Doktorla görüştüm kızlar düşük risk grubunda sıkıntı yok dedi üçlü test de yapalım dedi bakalım şükür bir sıkıntı çıkmadı ama insan yine de hiç rahat edemiyor

Canım 2 teste pek güvenme yani okk sadece oran belirtilir ban 2 li teste yüksek risk dediler bebeğim sağlıklı ciktii takılma bukadar

Kızlar keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz, bir de karın mı vaginal ultrason mu bakıldı, vaginalın zararı olur mu

Kızlar keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz, bir de karın mı vaginal ultrason mu bakıldı, vaginalın zararı olur mu
son adet tarihine göre 5+1de gittim doktora oyle gördüm, benim ilk üç ay hep vag. bakıldı. şimdi yeni yeni karından bakılmaya başlandı

son adet tarihine göre 5+1de gittim doktora oyle gördüm, benim ilk üç ay hep vag. bakıldı. şimdi yeni yeni karından bakılmaya başlandı

kızlar iki gündür sürekli vajinada batma yaşıorum bazen adet sancısı gibi oluyo hafif bazen de batma şeklinde... ama iç kısımda değil daha çok dışa yakın kısımda gibi... yaşayan var mı bunu

Ben yaşıyorum canım doktora da sordum normal dedi ama progesteronu da bıraktığım için endişeleniyorum ama lekelenme kanama falan olmadığı sürece sıkıntı olmaz herhalde

Bebeğinin hareketlerini hisseden var mı kızlar kaçıncı haftada hissettiniz ben sürekli hamile olduğumu unutuyorum sanki bebek yokmuş gibi geliyor hareket etse de artık hissetmeye başlasam

Bebeğinin hareketlerini hisseden var mı kızlar kaçıncı haftada hissettiniz ben sürekli hamile olduğumu unutuyorum sanki bebek yokmuş gibi geliyor hareket etse de artık hissetmeye başlasam
Canım hİssEdiyor gibi olduğum zamanlar oluyor ama hala net değil, daha zamanı var galiba hamile olduğumu unutamıyorum malesef çünkü kocaman bir göbeğim var ve hergün büyüyor, işe gidip gelmek çok zor oluyor, ders anlatırken nefesim daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…