- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.361
Gözün aydın canım sonuçlar dediğin hangi testler plesanta muayenesi ne acaba yavaş yavaş öğreniyoruz hamileliğin aşamalarınıKızlar sonucum normal çıktı. 3 hafta sonra plesenta muayenesi için çağırdılar.
11. haftada bıraktımKızlar prolutex iğneyi kaçıncı haftada bıraktınız
Gözün aydınKızlar sonucum normal çıktı. 3 hafta sonra plesenta muayenesi için çağırdılar.
çok şükür canım gözünaydın:)Kızlar sonucum normal çıktı. 3 hafta sonra plesenta muayenesi için çağırdılar.
Teşekkür ederim canımçok şükür canım gözünaydın:)
Sağ olasın kuzumGözün aydın
Kuzum 2li testte riskim yüksek çıkmıştı. Plesentadan parça aldılar. Onun sonucu. Muayene ise plasentaya zarar verdiler mi diye bakılacakGözün aydın canım sonuçlar dediğin hangi testler plesanta muayenesi ne acaba yavaş yavaş öğreniyoruz hamileliğin aşamalarını
Çok sıkıntılı bir süreçmiş güzün aydın gerçekten şükür birşey çıkmamış neler yaşıyoruz ya allahım müjafatını da versin inşallahKuzum 2li testte riskim yüksek çıkmıştı. Plesentadan parça aldılar. Onun sonucu. Muayene ise plasentaya zarar verdiler mi diye bakılacak
Amim canim aminÇok sıkıntılı bir süreçmiş güzün aydın gerçekten şükür birşey çıkmamış neler yaşıyoruz ya allahım müjafatını da versin inşallah
Ohh, gözünüz aydın. Hayırlı olsunKızlar sonucum normal çıktı. 3 hafta sonra plesenta muayenesi için çağırdılar.
Hala belirtim yokKızlar benim hala hiç bir belirtim yok. Sıfır...
cumartesi sabah kalp atışını duymaya gidecegiz, hiç belirtim olmadığı için biraz endişeliyim. Bana dua edin
Var mı benim gibi hiç belirti yaşamayanlar?
Miden bulanması mı hiç valla çok şanslısınızHala belirtim yok
Bunu okuyunca belirti yaşadım sanırım, gözlerim dolduHala belirtim yok
Yok valla, elle tutulur yazabilecegim hiç bir değişik olan şey yok. Belki sonraki haftalarda başlar, belki hiç bulantı yaşamam.Miden bulanması mı hiç valla çok şanslısınız
7’den sonra başladı sanki çok kötü sabah bulantıları midem ağzıma geliyor mahvediyor annemin 9 ay sürmüş bulantıları umarım çekmez onaYok valla, elle tutulur yazabilecegim hiç bir değişik olan şey yok. Belki sonraki haftalarda başlar, belki hiç bulantı yaşamam.
Sizin çok mu bulantılar?
Ben kendimi beygir gibi tanımlıyorum. O kadar ki bu sabah işkembe temizledim.Miden bulanması mı hiç valla çok şanslısınız
ben 14. haftadayım hala hiç bir belirtim yok:) ultrasonlar olmasa inanmıcam...Kızlar benim hala hiç bir belirtim yok. Sıfır...
cumartesi sabah kalp atışını duymaya gidecegiz, hiç belirtim olmadığı için biraz endişeliyim. Bana dua edin
Var mı benim gibi hiç belirti yaşamayanlar?
Canım maşşallah sana ya işkembe dedin de burdan midem bulandı bileBen kendimi beygir gibi tanımlıyorum. O kadar ki bu sabah işkembe temizledim.
Ben kendimi beygir gibi tanımlıyorum. O kadar ki bu sabah işkembe temizledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?