Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Gözün aydın canım sonuçlar dediğin hangi testler plesanta muayenesi ne acaba yavaş yavaş öğreniyoruz hamileliğin aşamalarını
Kuzum 2li testte riskim yüksek çıkmıştı. Plesentadan parça aldılar. Onun sonucu. Muayene ise plasentaya zarar verdiler mi diye bakılacak

Kuzum 2li testte riskim yüksek çıkmıştı. Plesentadan parça aldılar. Onun sonucu. Muayene ise plasentaya zarar verdiler mi diye bakılacak
Çok sıkıntılı bir süreçmiş güzün aydın gerçekten şükür birşey çıkmamış neler yaşıyoruz ya allahım müjafatını da versin inşallah

Kızlar benim hala hiç bir belirtim yok. Sıfır...
cumartesi sabah kalp atışını duymaya gidecegiz, hiç belirtim olmadığı için biraz endişeliyim. Bana dua edin
Var mı benim gibi hiç belirti yaşamayanlar?

Hala belirtim yok
Bunu okuyunca belirti yaşadım sanırım, gözlerim doldu dugusallaştım bir anda ya allah razı olsun, gercekten nereyi okusam herkes onlarca belirti yazmış. Bende mi bir gariplik diyordum. Demekki bazı bünyelerde belirti olmuyor veya çok hafif oluyor, biz kendimizi çok dinlemiyoruz.

Yok valla, elle tutulur yazabilecegim hiç bir değişik olan şey yok. Belki sonraki haftalarda başlar, belki hiç bulantı yaşamam.
Sizin çok mu bulantılar?
7’den sonra başladı sanki çok kötü sabah bulantıları midem ağzıma geliyor mahvediyor annemin 9 ay sürmüş bulantıları umarım çekmez ona

ben 14. haftadayım hala hiç bir belirtim yok:) ultrasonlar olmasa inanmıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…