Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Bende sadece kahvaltıda açık içiyorum canım bir bardak oda etki etmez herlde

kızlar çayı kahvaltıda ben de çok severim ama özellikle yemekelrle tüketildiği zaman içindeki demiri emdiği için önermiyorlar, kafein bir tarafa yani...

Kızlar selamlar, bir süredir girememiştim. Umarım herkes iyidir.
Ben 7.haftaya girdim ve hala hiç bir belirtim yok. Ne bulantı, ne baş dönmesi.. hiç bir şey.
Cumartesi kalp atışı için gideceğiz, umarım hersey yolundadır

Şanslısın mide bulantısı yaşamayanlardan olmak isterdim inşallah kalp atışını da duyarsın ama bir endişe panik hep oluyor hiç bitmiyor

8-9’da çok artıyor bulantılar
Bende de hiç belirti yoktu canım ,şuan bulantılar çok fazla

Arkadaşlar bir hemşire olarak yazıyorum. Dörtlü tarama dedikleri şey detaylı ultrasondur yarım saate yakın bebeğin her yerine bakılan bir taramadır. Ve çok önemlidir ben yaptırmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bir hemşire olarak yazıyorum. Dörtlü tarama dedikleri şey detaylı ultrasondur yarım saate yakın bebeğin her yerine bakılan bir taramadır. Ve çok önemlidir ben yaptırmanızı tavsiye ederim.
yanlışın var canım. detaylı ultrason ayrı bir şey dörtlü tartama ayrı bir şey. dörtlüde ultrason ve kana bakılıyor. detaylı tarama ise yaklaşık bir saat sürüyor ve bebeğin organları hk bilgi veriyor ayrıntılı.

Kızlar bir baksanıza bu Benin son ultrason görüntüm videoya çekmiştik ekran resmî aldım doktor söylemedi ama erkek gibi geldi bana anlayan var mı aranızda tam 11+0 burada

Eklentiler

• F3072DD0-DD9A-46CC-AD33-DD0F2C372F71.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
Olabilir baska bölümde çalışıyorum yıllardır. Bilgiler köreliyor zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…