- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.341
TebrikleeerSelam Kızlar ben genetik test yaptırmıştım sonuç bugün çıktı bebek sağlıklıymış şükürler olsunCinsiyeti de öğrendik bir oğlumuz olacakmış
Nifty testi dedikleri testi mi yaptırdınız gözünüz aydın sağlıkla da doğar inşallahSelam Kızlar ben genetik test yaptırmıştım sonuç bugün çıktı bebek sağlıklıymış şükürler olsunCinsiyeti de öğrendik bir oğlumuz olacakmış ❤
Şanslısın mide bulantısı yaşamayanlardan olmak isterdim inşallah kalp atışını da duyarsın ama bir endişe panik hep oluyor hiç bitmiyorKızlar selamlar, bir süredir girememiştim. Umarım herkes iyidir.
Ben 7.haftaya girdim ve hala hiç bir belirtim yok. Ne bulantı, ne baş dönmesi.. hiç bir şey.
Cumartesi kalp atışı için gideceğiz, umarım hersey yolundadır
8-9’da çok artıyor bulantılarKızlar selamlar, bir süredir girememiştim. Umarım herkes iyidir.
Ben 7.haftaya girdim ve hala hiç bir belirtim yok. Ne bulantı, ne baş dönmesi.. hiç bir şey.
Cumartesi kalp atışı için gideceğiz, umarım hersey yolundadır
Yok yaptirmicamm canım artıkhucbirteste güvenim yokkgözün aydın canım benim... Sağlıkla kucağına al yavrularını... sen dörtlü test yaptırdın mı
İnşallah canım markası verifi ydi nifty e benzer bir testNifty testi dedikleri testi mi yaptırdınız gözünüz aydın sağlıkla da doğar inşallah
yanlışın var canım. detaylı ultrason ayrı bir şey dörtlü tartama ayrı bir şey. dörtlüde ultrason ve kana bakılıyor. detaylı tarama ise yaklaşık bir saat sürüyor ve bebeğin organları hk bilgi veriyor ayrıntılı.Arkadaşlar bir hemşire olarak yazıyorum. Dörtlü tarama dedikleri şey detaylı ultrasondur yarım saate yakın bebeğin her yerine bakılan bir taramadır. Ve çok önemlidir ben yaptırmanızı tavsiye ederim.
Çok endişe etme , stres yapma. Stres en büyük etken. Olumlu düşün hepBende sadece kahvaltıda açık içiyorum canım bir bardak oda etki etmez herlde
Çok endişe etme , stres yapma. Stres en büyük etken. Olumlu düşün hep
Olabilir baska bölümde çalışıyorum yıllardır. Bilgiler köreliyor zamanlayanlışın var canım. detaylı ultrason ayrı bir şey dörtlü tartama ayrı bir şey. dörtlüde ultrason ve kana bakılıyor. detaylı tarama ise yaklaşık bir saat sürüyor ve bebeğin organları hk bilgi veriyor ayrıntılı.
Ben 10. HaftadaKızlar prolutex iğneyi kaçıncı haftada bıraktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?