Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Uzerinden belirli saatler geçince alinabilir aslinda
Yani evet hasteneden gelir gelmez almazsın da aksamına alırsın yani bizim doktor aynı gün gece ve ertesi gün ilişki dedi yani mecbur duş alcan he naptım hemen kalkmadım ve suyu cok sıcak kullanmadım ılıktan bi tık serin aldım yani

Yani duş alma deniyorda benim kafama yatmıyor acıkcası ilişki öneriyorlar nasıl duş alınmasın ki tutsun derken günaha gircez
Bilmiyorum ki burada cok kisi oyle yazmisti hayir iliskiyide iki gun onermemis cok doktor o yuzden galiba iki gun dus almayin denmis bende tam bilmiyorum buranin yalancisiyim

Bende bu sabah asilama yaptirdim insallah guzel haberini alirsin. Ne zaman yaptirmistin asilamani?
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
benim aşılamamda cuma günü yapıldı. Cumayı saymazsam 5. Gündeyim. Kasık ağrılarım geçti. Sadece kullandığım progestandan dolayı bol bol uyku moduna girebiliyorum. Ama bugün diğer günlere göre etkisini kaybetti hap da, sanırım bünyem alıştı. Zaman durdu geçmiyor gibi gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin rabbim.

Insallah canim burada yazan herkes guzel haberleri paylasir aminn bazen benim icimden bosa umitlenme diye bi ses mirildaniyor

Insallah canim burada yazan herkes guzel haberleri paylasir aminn bazen benim icimden bosa umitlenme diye bi ses mirildaniyor
O ses sırayla geziyor sanırım hepimizi çok enteresan bu aşılamada duygularım stabil seyir ediyor, belirti aramıyorum akışa teslim oldum hayırlısını diliyorum rabbimden.
Zaman resmen yavaşlamış olsada, anne olabilme ümidimiz hala içimizde bizimle o yavaşlayan zaman sayesinde. Napalım keyfini çıkaralım. 2. Aşılamam benim sanırım pişkinleşmeye başladım. 10 yıllık evliyim ve yıllardır kendimde hamilelik belirtisi aramaktan, test yapmaktan yoruldum sanırım. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Duphaston hap oluyor galiba. Benim ilk asilamamda hic oyle gaz olmadi bu defa dikkat ediyim bakalim olucakmi
Evet canım duphaston hap progestan gibi oda farklı bir formu diyim. Valla benim aşırı var ama dedigim gibi haptan muhtemelen yan etkilerinde de var

Al benden de okadar icimde bir ses aptallasma adetin gelicek diyo birde surekli tuvalete gitmek istiyorum biliyorum bunu soylemek icin cok erken ama geliyorum tekrar geliyo gibi. Inan bana bir haftada 10 gun test yapmistim amin insallah guzel haberlerimizi duyalim.

Bilmiyorum ki burada cok kisi oyle yazmisti hayir iliskiyide iki gun onermemis cok doktor o yuzden galiba iki gun dus almayin denmis bende tam bilmiyorum buranin yalancisiyim
İşte kişiden kişiye hem belirtiler degısıyor hemde doktordan doktora bilgiler degısıyor herhalde hepsinin tarzı farklı

Umut asla bitmiyor isteyen için ama benim ilk aşılamam olmasına ragmen bende aynı sekıldeyim cok rahat hissediyorum evet merak var ama nolcaksa olsn dercesine zamana bırakmış gibiyim elimden geleni yapayım da benden cıksın der gibi degısık ama en azından hergün test yapma bişey arama sürekli kontrolde olma gibi durumları aştıgımı farkettim

Aman yaa benim yaptığım testlerden hangi köye yol olur bilmem akıştayım teslim oldum. Dilim böyle söylesede içerideki ses biraz karıştırıyor işte hevesimi, ümidimi ama hayırlısı olsun inşallah. Valla doktor bize tek gece ilişki önerdi biz 2 gece yaptık sırf şansımız artsın diye. Ben elimden geleni yapayım takdir yine yaradanın. Hee bu arada ben aşılamayı bayramdan sonra yapacaktım fakat başıma bir olay geldi. İlişki sonrası böyle çürük et balık kokusu gibi koku oluştu. Korktum doktoruma muayeneye gittim. Bir bakterinin yol açtığını korkulacak bir şey olmadığını ve fitil kullanmam gerektiğini söyledi. Neyse işte doktorun eski hastası olduğum için kayıtlardan gördü sanırım naptınız çocuk işini dedi. Bayramdan sonra nasipse aşılama için geleceğiz dedim. Neden bayram sonunu bekliyoruz dedi. Yumurtalar iyi eğer sizin için uygunsa pazartesi gelin start verelim dedi. Eşime de daha doktora gitmeden önce söylemiştim ben, bayram sonu aşılama için start verelim diye oda tepki vermişti neden bayram sonu neden öncesi değil diye. Onun üzerine doktorumda bayram öncesi deyince. Dedim ki tamam o zaman başlayalım. Akıştayım bakalım sonu nasıl bitecek bu aşılama filminin. İnşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah var gam yok. Hıı bir de hamile olduğumu öğrendiğimde naparım hiç bilmiyorum. İnanabilir miyim acaba rüya gibi gelir sanırım bu kadar yılın üzerine. rabbim gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin amin.

Evet evet bizim doktor icin mesela hiz ve kalite onemli ve bana pek hap vermiyor. Tarzi biraz degisik
Kız haplar bebeğin tutunabilmesi için veriliyor. Yani olurda hamile kalırsak bir aksilik olup düşmesin diye. Hız kalite olayı dölleme için lazım ama hap sende bebeğin tutunabilmesi için. Ama doktorunun da vardır bir bildiği sanırım.

Canım sadece bi gece mi ilişki dedi bidaha yapmayın mı dedi size? Hamile oldugunu duyunca sevinçten aglar durursun inanamazsın cok garip duygular onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…