- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Valla gönül öyle olsun istiyorda bakalım inşaallahOluyor ya malesef insallah hayirli sebeptendir
Kac gunun kaldiValla gönül öyle olsun istiyorda bakalım inşaallah
Benim daha çok var yaa aşılamanın 5.günü bugün senin ne kadar varKac gunun kaldi
Benmde 7. Gun yaBenim daha çok var yaa aşılamanın 5.günü bugün senin ne kadar var
Dogru bende oyle dusunuyorum ama asilamada ve tupte surekli yatin deniyor riske atma istersen yinede sen bilirsinKızlar aşılamadan 1 hafta sonra falan 3 günlügüne gezmek denize girmek istiyorum. Sizce denize girsem bir sorun yaratır mı? Tabi dikkat ederek. Sonucta normal döllenmeden bi farki olmayacak eger tutarsa. Insanlar hamile oldugunu bilmeden neler yapiyor.
Bülent Tıraş'ın sitesinden aldım evet dinlenin diyor ama döllenmeden sonra bir kaç gün diye anladım ben sanki.Dogru bende oyle dusunuyorum ama asilamada ve tupte surekli yatin deniyor riske atma istersen yinede sen bilirsin
Nezaman test yapacaksın sen yarısını devirmişsin hadiBenmde 7. Gun ya
Yani haklısın insanlar ikinci ayda bile öğreniyor haberi olmuyor neler yapıyor ama herkes aynı olcak diye de bişey yok canım bencede iyi düşün sonra pişmanlık duyma bende diyorum böyle yatmaya dinlenmeye ne gerek var aslında olacaksa hertürlü olur zaten diye ama sonunda da acaba istirahat etseydm olur muydu düşüncesinden pişmanlık duymamak için tedbirli davranmayı seçiyorum hatta bayramda bile belki çıkmayacağımKızlar aşılamadan 1 hafta sonra falan 3 günlügüne gezmek denize girmek istiyorum. Sizce denize girsem bir sorun yaratır mı? Tabi dikkat ederek. Sonucta normal döllenmeden bi farki olmayacak eger tutarsa. Insanlar hamile oldugunu bilmeden neler yapiyor.
Sukur ya zaman gecmiyo 12. Gun InsallahhNezaman test yapacaksın sen yarısını devirmişsin hadi
Evet hap yerine boyle bi jel verdi bu sefer. Asilamadan sonra tutunsun bebek diye veriliyomus, hapın jel hali aynı beyaz renkli. Sadece sabah bi kez uyguluyorum. 15 tane var icinde tek kullanimlik.
ilişkilere özen gösteriyoruzŞimdilik iyi gidiyor canım bende cumartesi olmuştum 4.günüm bugün dedigin gibi benimde ilk üç gün kasık agrım vardı bide bel kemiğimde ağrı vardı bugün de biraz bel ağrım yine var kasıklarımdada bi dolgunluk hissi var sanırım oda gazla alakalı sabah mide ağrısı ve gaz sikayetim vardı biraz bal şerbeti yaptım iyi geldi onun dışında pek kalkmıyorum tuvalet ve namaz dışında birde ilişkilere özen gösteriyoruz ben hiç test yapmamaya söz verdim kendime sadece yapmam gereken zamanda yapıcam inşaallah sonra kafam cok bulanıyor düşünmemeye çalışıyorum biraz sıkılıyorum sadece ama yapacak birsey yok enazından bir hafta on güne tamamlayacagım istirahat edecegim inşaallah
Duhapston gaz yapar. Hareketimizde azaldığı için hepten gaz kalıyor içimizdeGünaydın kızlar bişey sorucam sizde de gaz sıkıntısı var mı afedersiniz hep gaz cıkarıyom sanki içimde kımıl kımıl gazböyle üşütme gibide değil yalnız. Acaba duphaston mu yapıyor bilemedim
Ben iyiyim ya çok düşünmüyorum sanki varmışcasına yatıyom sadece ama bazı farklı seyler olunca ister istemez aklım gidiyor. Mesela suan adet olacakmısım gibi tatlı tatlı sancı giriyor kasıklarım yanıyo gibi oluyo ama cokta erken daha adete 12gün var amaan diyom sonradaSukur ya zaman gecmiyo 12. Gun Insallahh
Aynen ama hamilelik gazı içinde daha erken gibi geliyor bana canım yaa.ama tabiki pozitif enerji herzaman var olacak inanıyorumilişkilere özen gösteriyoruz
Duhapston gaz yapar. Hareketimizde azaldığı için hepten gaz kalıyor içimizdeama bu gaz olayları bazende hamilelik belirtisi olabiliyor. İnşallah ondandır diyelim güzel enerji gönderelim evrene
Ister istemez dinliyoruz vücudu ya bende oyle davraniyorm yatiyorm surekli umarim olur yaBen iyiyim ya çok düşünmüyorum sanki varmışcasına yatıyom sadece ama bazı farklı seyler olunca ister istemez aklım gidiyor. Mesela suan adet olacakmısım gibi tatlı tatlı sancı giriyor kasıklarım yanıyo gibi oluyo ama cokta erken daha adete 12gün var amaan diyom sonrada
İnşaallah canımIster istemez dinliyoruz vücudu ya bende oyle davraniyorm yatiyorm surekli umarim olur ya
Bende bu sabah asilama yaptirdim insallah guzel haberini alirsin. Ne zaman yaptirmistin asilamani?Kızlar nasıl gidiyor beklemeler
Valla bende günler geçmiyor. Kasık ağrılarım vardı çatlatma iğnesinden sonra ama artık neredeyse yok diyebilirim. Cuma aşılmam oldu üzerine 3 gün kasık ağrısı ve bugün yok gibi.
progestan hapını sabah akşam kullandığım için sarhoş gibiyim sürekli uyuyup uyanıyorum. İlk aşılamamda da öyle olmuştu. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Amin.
Ilk iki gun dinlen canim dus alma agir kaldirma ziplama dikkat et yani ilk gunler insallah tutarBenim de dün aksam 7 de oldu aşılama karnım sisti gaz oldu sancı oldu ama bu sabah kalktigimda bisey yoktu sadece oturup kalkarken baskı hissediyorum karnımda. Crinone jel verdi doktorum vajinal onu kullanacagim bugunden itibaren. Zaman hic gecmeyecek kendimize ugraş bulmamiz lazim. Acaba yatip dinlenmek gerekiyor mu ya? Benim ilk asilamam bu ve bundan once dusuk yaptim bi kere kalbi durdu bebegin cok hassasım.
Merhaba canim asilamaya bagli bir gazmi yoksa genel olan bir sorunmu ?Günaydın kızlar bişey sorucam sizde de gaz sıkıntısı var mı afedersiniz hep gaz cıkarıyom sanki içimde kımıl kımıl gazböyle üşütme gibide değil yalnız. Acaba duphaston mu yapıyor bilemedim
Merhaba Yok genel bişey degıl asılamadan sonra oldu canım oda duphaston dan dolayı sanırım onun böyle etkileri varmış araştırdım birazdaMerhaba canim asilamaya bagli bir gazmi yoksa genel olan bir sorunmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?