Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamadan 1 hafta sonra falan 3 günlügüne gezmek denize girmek istiyorum. Sizce denize girsem bir sorun yaratır mı? Tabi dikkat ederek. Sonucta normal döllenmeden bi farki olmayacak eger tutarsa. Insanlar hamile oldugunu bilmeden neler yapiyor.

Dogru bende oyle dusunuyorum ama asilamada ve tupte surekli yatin deniyor riske atma istersen yinede sen bilirsin

Yani haklısın insanlar ikinci ayda bile öğreniyor haberi olmuyor neler yapıyor ama herkes aynı olcak diye de bişey yok canım bencede iyi düşün sonra pişmanlık duyma bende diyorum böyle yatmaya dinlenmeye ne gerek var aslında olacaksa hertürlü olur zaten diye ama sonunda da acaba istirahat etseydm olur muydu düşüncesinden pişmanlık duymamak için tedbirli davranmayı seçiyorum hatta bayramda bile belki çıkmayacağım

Evet hap yerine boyle bi jel verdi bu sefer. Asilamadan sonra tutunsun bebek diye veriliyomus, hapın jel hali aynı beyaz renkli. Sadece sabah bi kez uyguluyorum. 15 tane var icinde tek kullanimlik.
ilişkilere özen gösteriyoruz
Duhapston gaz yapar. Hareketimizde azaldığı için hepten gaz kalıyor içimizde ama bu gaz olayları bazende hamilelik belirtisi olabiliyor. İnşallah ondandır diyelim güzel enerji gönderelim evrene

Sukur ya zaman gecmiyo 12. Gun Insallahh
Ben iyiyim ya çok düşünmüyorum sanki varmışcasına yatıyom sadece ama bazı farklı seyler olunca ister istemez aklım gidiyor. Mesela suan adet olacakmısım gibi tatlı tatlı sancı giriyor kasıklarım yanıyo gibi oluyo ama cokta erken daha adete 12gün var amaan diyom sonrada

Aynen ama hamilelik gazı içinde daha erken gibi geliyor bana canım yaa.ama tabiki pozitif enerji herzaman var olacak inanıyorum

Ister istemez dinliyoruz vücudu ya bende oyle davraniyorm yatiyorm surekli umarim olur ya

Bende bu sabah asilama yaptirdim insallah guzel haberini alirsin. Ne zaman yaptirmistin asilamani?

Ilk iki gun dinlen canim dus alma agir kaldirma ziplama dikkat et yani ilk gunler insallah tutar

Merhaba canim asilamaya bagli bir gazmi yoksa genel olan bir sorunmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…