- 13 Nisan 2020
- 158
- 72
- 98
Çok haklısın canım bi yanım hep dua ediyo bir kere kendiliğinden olduysa(Kimyasalda olsa) bu şekilde neden olmasın diyo motive olmaya çalışıyorum ama bazen de hastaneye gidip geldikçe o stresli bekleyişle üzülmüyor değilim . Ben tek çocuğum canım küçüklüğümden beri kardeşim olsun istedim bir türlü olmadı yani bu hasreti çocukluktan beri çekiyorum bir nevi sonra dedimki inşallah benim çocuklarım olacak diye umut ettim böyle oluncada depresyona girmedim desem yalan olur aklımdan çıkmıyor gece gündüz araştırıyorum böyle işte .. Ama inşallaaahhh olacak bizlerde buraya bir gün hamişim yazacağızBende dokuz ay önce bi kimyasal yaşadım canım hatta ondan sonra hiç düzene girmedi adetlerim mayısta doktora gittim artık cok erken falan olmaya başlamıştım kist falan cıktı işte tedaviye basladık degerleriniz hersey güzel catlatma ignesiyle bi deneyelim dedi onda da olmadı simdide asılama yaptık işte. Ama sana tavsiyem arastırsanda kıyaslama benimde öylemi böylemi diye umutsuzluğa sürükleme kendini unutma herkesin farklıdır bunyeside hamileliğide hastalıgıda baştan yenik başlama olacak de Allah a sığın inşaallah olacak
İnşallahh inşallahhhAğrısı olanların tutmuş okuduğum kadarıyla inşallah sizinkide tutmuştur bize haber verin merak ederiz ☺☺
Herkesin bir hikayesi var elbet canım aslında olmasına da gerek yok herkes bigün anne olmak ister bence bende hiç bukadar bekleyecegimi sıkıntı yasayacagımı tahmin etmezdim amabenim imtihan işte herkes birşekilde imtihan oluyor ama benim içimde bi umut var herzaman olacak diye. Hayatım olumsuzluklarla dolu inan ama ben birtürlü bişeylerdeb umudumu kesemiyorum herkes artık umudumu kesmiştim söyle oldu umudumu kesmiştim bebegim geldi umudumu kesmiştim kötü olan durumumuz iyi oldu vs böyle diyor ama ben inatla kesmiyorum kesmeyincede aklımdan cıkmıyor herhalde basarısız oluyorum yapacak birşey yok Allah büyük ol diyecek olacak inşaallah. Sende çok arastırma derim arastırıyosanda etkilenme okadar bilgi edinmek için arastr insana zarar veriyor inanÇok haklısın canım bi yanım hep dua ediyo bir kere kendiliğinden olduysa(Kimyasalda olsa) bu şekilde neden olmasın diyo motive olmaya çalışıyorum ama bazen de hastaneye gidip geldikçe o stresli bekleyişle üzülmüyor değilim . Ben tek çocuğum canım küçüklüğümden beri kardeşim olsun istedim bir türlü olmadı yani bu hasreti çocukluktan beri çekiyorum bir nevi sonra dedimki inşallah benim çocuklarım olacak diye umut ettim böyle oluncada depresyona girmedim desem yalan olur aklımdan çıkmıyor gece gündüz araştırıyorum böyle işte .. Ama inşallaaahhh olacak bizlerde buraya bir gün hamişim yazacağız
Evet aynı hap bende ki de. Doktoruma sorayım bari olur derse öyle kullanayım. Fitil gibi kullanınca akmıyor mu?Ne kadar yatmak istesem de yemek işi bana bakıyor mecbur esim calistigi icin bi sure temizlik yapmam en fazlayeter ki asilama tutsun da hayirlisiyla. Progestanı vajinal de alabiliyosunuz aslinda cok yan etkisi oluyor onun doktor bana vajinal kullanabilirsin demisti o yuzden oyle deneyin isterseniz. Tabi aynı kapsülden bahsediyorsak eger. Beyaz yumusak jel kapsul 200 mg lik. Pembe beyaz kutusu var
Sanırım sen hamilesin çünkü böyle belirtiler sonucunda hep bir pozitif duyuyoruz. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.Merhaba, ben de 15 Temmuz da ilk aşılamamı yaptırdım bugün 7. Günüm belimde ağrı başladı bugün. Umarım pozitif sonuç alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Herkes kaderini yaşıyor ümitsiz olmamak lazım. Bende 1. Aşılamada sonuç alamadım geçen yılEvet canım Mayıs ayının sonunda bi kimyasal gebelik yaşadım doktorum aşılama dedi peşembe günü için ama tutmadı diye yazan çok olmuş moralim bozuldu açıkçası
Aynen sorabilirsin öyle yan etki yapmiyor, gece yatarken kullaniyordum ben, sabaha kadar eriyor iceride ama fazlasi cikiyor tabi wc de. Simdi kullandigim progesteron icerikli crinone jeli de sabah vajinadan uyguluyorum onun da bi kısmı cikiyor disari tabi mecburEvet aynı hap bende ki de. Doktoruma sorayım bari olur derse öyle kullanayım. Fitil gibi kullanınca akmıyor mu?
Bende senden halliceyim, bir kez olsun ümitsiz olmadım ve aklımdan hiç çıkmıyor. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşallah amin.Herkesin bir hikayesi var elbet canım aslında olmasına da gerek yok herkes bigün anne olmak ister bence bende hiç bukadar bekleyecegimi sıkıntı yasayacagımı tahmin etmezdim amabenim imtihan işte herkes birşekilde imtihan oluyor ama benim içimde bi umut var herzaman olacak diye. Hayatım olumsuzluklarla dolu inan ama ben birtürlü bişeylerdeb umudumu kesemiyorum herkes artık umudumu kesmiştim söyle oldu umudumu kesmiştim bebegim geldi umudumu kesmiştim kötü olan durumumuz iyi oldu vs böyle diyor ama ben inatla kesmiyorum kesmeyincede aklımdan cıkmıyor herhalde basarısız oluyorum yapacak birşey yok Allah büyük ol diyecek olacak inşaallah. Sende çok arastırma derim arastırıyosanda etkilenme okadar bilgi edinmek için arastr insana zarar veriyor inan
O jelden hiç kullanmadım. Sabahları progestan kullanmıyorsun o zaman, onun yerine jel öyle mi?Aynen sorabilirsin öyle yan etki yapmiyor, gece yatarken kullaniyordum ben, sabaha kadar eriyor iceride ama fazlasi cikiyor tabi wc de. Simdi kullandigim progesteron icerikli crinone jeli de sabah vajinadan uyguluyorum onun da bi kısmı cikiyor disari tabi mecbur
Tüp bebek süreçleri daha zorlu sanırım. Ayy inşallah aşılamalarımız tutar yaa. Aşılamada bile oram şöle buram böle diyip duruyoruz. Hayırlısı ile nasip olsun evlatlarımız inşallah.Kızlar bencede asla pes etmek yok zaten ben aynı zamanda hemşireyim üstelik bebek hemşiresi ve 7-8. tüp bebek sonunda bebeğini kucağına alanları görüyorum o yüreğime su serpiyor bana güç veriyor
Evet hap yerine boyle bi jel verdi bu sefer. Asilamadan sonra tutunsun bebek diye veriliyomus, hapın jel hali aynı beyaz renkli. Sadece sabah bi kez uyguluyorum. 15 tane var icinde tek kullanimlik.O jelden hiç kullanmadım. Sabahları progestan kullanmıyorsun o zaman, onun yerine jel öyle mi?
Hep diyorum bizim için ne hayırlı bilmiyoruz oyuzden sebeplere sarılcaz elimizden geleni yapıcaz takdir Allah tan.insanlar neler yasıyor hatta bir cocugu oldugu içim pişman bile oluyor cocuklar anne babalarını öldürüyor sağlık problemi oluyor neler neler..oyuzden Rabbim evladında hayırlısını saglıklısını versin inşaallah bunları da unutmadan dua etmeliyiz diye düşünüyorumBende senden halliceyim, bir kez olsun ümitsiz olmadım ve aklımdan hiç çıkmıyor. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşallah amin.
Süreç biraz yorucu üzücü oluyor illa bazen dinlenicez bazen yorulucaz ama olacak inşaallahKızlar bencede asla pes etmek yok zaten ben aynı zamanda hemşireyim üstelik bebek hemşiresi ve 7-8. tüp bebek sonunda bebeğini kucağına alanları görüyorum o yüreğime su serpiyor bana güç veriyor
AminnnTüp bebek süreçleri daha zorlu sanırım. Ayy inşallah aşılamalarımız tutar yaa. Aşılamada bile oram şöle buram böle diyip duruyoruz. Hayırlısı ile nasip olsun evlatlarımız inşallah.
Umarım öyle olur. Bu yorumu okumak bile mutlu etti. Kimbilir yaşaması ne kadar güzel olur.Sanırım sen hamilesin çünkü böyle belirtiler sonucunda hep bir pozitif duyuyoruz. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.
Cok fazla su ictim ondan mi bilmiyorm ama bu kez bnim igne etkisicok cabuk gecti amin insallahh tutar hepimizinde yaAnladım canım ama neye göre degısıklık gösteriyor onu anlamadım inan bende bi önceki ay hergün test yaptım hep pozitifti sadeve dokuzuncu gün negatif oldu sonra on onbir oniki hep ikinci silik cizgi vardı adet günüm de hatta öyleydi ogün olmadım birgün gecikti sonra ertesi gün oldum heveslenmiştim çokk üzüldüm sonra oyüzden bu sefer test yapıp durmıcam dedim kendi kendime Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın hayırlısıyla tutsun hepimizin inşaallah
Insallahhh hepimiz veririzzİnşallah sizde çook güzel haberler verirsiniz bize
Oluyor ya malesef insallah hayirli sebeptendirGünaydın kızlar bişey sorucam sizde de gaz sıkıntısı var mı afedersiniz hep gaz cıkarıyom sanki içimde kımıl kımıl gazböyle üşütme gibide değil yalnız. Acaba duphaston mu yapıyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?