Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok haklısın canım bi yanım hep dua ediyo bir kere kendiliğinden olduysa(Kimyasalda olsa) bu şekilde neden olmasın diyo motive olmaya çalışıyorum ama bazen de hastaneye gidip geldikçe o stresli bekleyişle üzülmüyor değilim . Ben tek çocuğum canım küçüklüğümden beri kardeşim olsun istedim bir türlü olmadı yani bu hasreti çocukluktan beri çekiyorum bir nevi sonra dedimki inşallah benim çocuklarım olacak diye umut ettim böyle oluncada depresyona girmedim desem yalan olur aklımdan çıkmıyor gece gündüz araştırıyorum böyle işte .. Ama inşallaaahhh olacak bizlerde buraya bir gün hamişim yazacağız

Herkesin bir hikayesi var elbet canım aslında olmasına da gerek yok herkes bigün anne olmak ister bence bende hiç bukadar bekleyecegimi sıkıntı yasayacagımı tahmin etmezdim amabenim imtihan işte herkes birşekilde imtihan oluyor ama benim içimde bi umut var herzaman olacak diye. Hayatım olumsuzluklarla dolu inan ama ben birtürlü bişeylerdeb umudumu kesemiyorum herkes artık umudumu kesmiştim söyle oldu umudumu kesmiştim bebegim geldi umudumu kesmiştim kötü olan durumumuz iyi oldu vs böyle diyor ama ben inatla kesmiyorum kesmeyincede aklımdan cıkmıyor herhalde basarısız oluyorum yapacak birşey yok Allah büyük ol diyecek olacak inşaallah. Sende çok arastırma derim arastırıyosanda etkilenme okadar bilgi edinmek için arastr insana zarar veriyor inan

Evet aynı hap bende ki de. Doktoruma sorayım bari olur derse öyle kullanayım. Fitil gibi kullanınca akmıyor mu?

Sanırım sen hamilesin çünkü böyle belirtiler sonucunda hep bir pozitif duyuyoruz. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.

Evet canım Mayıs ayının sonunda bi kimyasal gebelik yaşadım doktorum aşılama dedi peşembe günü için ama tutmadı diye yazan çok olmuş moralim bozuldu açıkçası
Herkes kaderini yaşıyor ümitsiz olmamak lazım. Bende 1. Aşılamada sonuç alamadım geçen yıl
Ama şimdi yine denedim. Nasip kısmet. Hayırlısı olur inşallah.

Evet aynı hap bende ki de. Doktoruma sorayım bari olur derse öyle kullanayım. Fitil gibi kullanınca akmıyor mu?
Aynen sorabilirsin öyle yan etki yapmiyor, gece yatarken kullaniyordum ben, sabaha kadar eriyor iceride ama fazlasi cikiyor tabi wc de. Simdi kullandigim progesteron icerikli crinone jeli de sabah vajinadan uyguluyorum onun da bi kısmı cikiyor disari tabi mecbur

Bende senden halliceyim, bir kez olsun ümitsiz olmadım ve aklımdan hiç çıkmıyor. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşallah amin.

Kızlar bencede asla pes etmek yok zaten ben aynı zamanda hemşireyim üstelik bebek hemşiresi ve 7-8. tüp bebek sonunda bebeğini kucağına alanları görüyorum o yüreğime su serpiyor bana güç veriyor

O jelden hiç kullanmadım. Sabahları progestan kullanmıyorsun o zaman, onun yerine jel öyle mi?

Kızlar bencede asla pes etmek yok zaten ben aynı zamanda hemşireyim üstelik bebek hemşiresi ve 7-8. tüp bebek sonunda bebeğini kucağına alanları görüyorum o yüreğime su serpiyor bana güç veriyor
Tüp bebek süreçleri daha zorlu sanırım. Ayy inşallah aşılamalarımız tutar yaa. Aşılamada bile oram şöle buram böle diyip duruyoruz. Hayırlısı ile nasip olsun evlatlarımız inşallah.

O jelden hiç kullanmadım. Sabahları progestan kullanmıyorsun o zaman, onun yerine jel öyle mi?
Evet hap yerine boyle bi jel verdi bu sefer. Asilamadan sonra tutunsun bebek diye veriliyomus, hapın jel hali aynı beyaz renkli. Sadece sabah bi kez uyguluyorum. 15 tane var icinde tek kullanimlik.

Bende senden halliceyim, bir kez olsun ümitsiz olmadım ve aklımdan hiç çıkmıyor. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşallah amin.
Hep diyorum bizim için ne hayırlı bilmiyoruz oyuzden sebeplere sarılcaz elimizden geleni yapıcaz takdir Allah tan.insanlar neler yasıyor hatta bir cocugu oldugu içim pişman bile oluyor cocuklar anne babalarını öldürüyor sağlık problemi oluyor neler neler..oyuzden Rabbim evladında hayırlısını saglıklısını versin inşaallah bunları da unutmadan dua etmeliyiz diye düşünüyorum

Süreç biraz yorucu üzücü oluyor illa bazen dinlenicez bazen yorulucaz ama olacak inşaallah

Sanırım sen hamilesin çünkü böyle belirtiler sonucunda hep bir pozitif duyuyoruz. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.
Umarım öyle olur. Bu yorumu okumak bile mutlu etti. Kimbilir yaşaması ne kadar güzel olur.

Günaydın kızlar bişey sorucam sizde de gaz sıkıntısı var mı afedersiniz hep gaz cıkarıyom sanki içimde kımıl kımıl gaz böyle üşütme gibide değil yalnız. Acaba duphaston mu yapıyor bilemedim

Cok fazla su ictim ondan mi bilmiyorm ama bu kez bnim igne etkisicok cabuk gecti amin insallahh tutar hepimizinde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…