Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla benim doktor iğnede doz uygulamasını geçen yıl yaptırdığım aşılama ile aynı yaptı. Bende kendi kendime diyorum ki; bunun bir bildiği yok sanırım denk gelişine takılıyor ilk başta 125 gonal f ile başlıyor sonra 175 e çıkqrıyor. 4 yumurta sağdan gelmiş dedi solda kiler çok büyümemiş dedi. Neler oluyor anlamadım. Tutmazsa sanırım önce boku doktoruma atıcam tövbe yarabbim sen aklımı koru. Hayırlısı olsun inşallah.

Pazar günü işte o lekelenme yumurtlama sıvısının içinde geldi o akışkan oluyo ya normal akıntıdan farklı ondan anlıyorum bende ama baştan olumsuz düşünme hemen beyine neyi inandrırsan o olur motivasyonu bırakma pozitif ol

Kendimiz bilgi sahibi olmadigimiz icin doktorlara guvenmekten baska hic bir sey gelmiyor elimizden. Dogru tedavi mi degil mi bilmiyoruz, Allah yardimcimiz olsun. Ama göğüs hassasiyetim gercekten cok fazla yani evde kalkip mutfaga giderken falan ellerimle alttan destekleyip öyle gidiyorum ağırlaşma da oldu sütyen hic takasım yok.

Evde sütyen takmayın zaten normalde bile zararlı bırakın evde rahat olsunlar bende hiç cıkaramazdm ama alıştım simdi dısardanda eve geldiğimde hemen çıkarıyorum

Son düzenleme:
Ben evde sütyensiz takılırım hep özgürler boyunları bükük gibi görünselerde doktor konusu da biraz şans işi sanırım ama ben doktorumu çok seviyorum. İnanmasamda adam beni acayip ikna ediyor ve muayenelerde hep çok kibar. Korkutmuyor, özür dileyerek alttan muayeneye başlıyor. Doktorun yanında hep pozitifim ama uzaklaşınca hemende açık aramaya başlıyorum. aman yaa ben naptığımı biliyom mu rabbim inşallah emeklerimizi bebekle taçlandırır amin. Allahım sen büyüksün sen kapıları teker teker arala bizlerede nasip et anne olmayı amin. Sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi alacağımız, sağlıkla büyütebileceğimiz evlatlar nasip et yarabbim. Hayır o değil tuvalet kağıdı kullanırken acayip strese girmeye başladım her an kanama gelecek diye ayy ben sustum tamam akıştayım

Evde sütyen takmayın zaten normalde bile zararlı bırakın evde rahat olsunlar bende hiç cıkaramazdm ama alıştım simdi dısardanda eve geldiğimde hemen çıkarıyorum
Valla ben telli olanlarıda da kullanmayı bıraktım. Hani şu avm girişlerinde ki kapılar varya radyasyon yayan. Metal radyasyonu tutarmış ve zararlıymış bunu duydum balenli sütyenleri çıkardım hayatımdan. Evde zaten serbestim

Bende saldim bosuna umitleniyorum diye uzuluyorum sonra

Ben de evde takmiyorum sutyen hic ama takma ihtiyaci hissediyorum hani desteklesin diye alttan tek basima tasimayayim diye Allah dualarımızı kabul etsin insallah. Daha dün hemsire bir arkadasim 56 yasinda bir kadinin ikiz dogurdugunu soyledi hastanede. Allahtan hic umit kesilmez

Ay sende kız iyiki pozitif ol dedik sıralıyon sıralıyon sonra akıştayım diyon sadece dilinde degıl beyninlede akışta ol

Ne güzel yapmışsın ozaman ben yine takıyorum telli ama dediğim gibi eve gelir gelmez atıyom veya yakın biyere komsuya spora giderken falan büstiyer yarım atlet tarzı takmaya calısıyom mumkun oldukca uzal duruyorum

Aaa maşaallah oda büyük cesaret ama büyük konuşmamak lazım aklımdakini söylemicem oyüzden

senin kacinci asilaman canim ? Yani hic olmamisim gibi geliyor bana
İki oldu ilki geçen yıl haziran ayındaydı, bu yıl temmuz oldu. Valla çatlatma iğnesinin sancıları dışında bende pek bir sıkıntı yaşamadım bu sefer ama ilkinde psikolojik olarak daha yıpratıcıydı resmen. Şimdi gerçekten bende senin gibiyim sanki aşılama yaptırmadım gibi akıştayım oooommmmm

merhaba kızlar... aranızda çipli aşılama yaptıran varmı ?

Vaaaar baloncuk evet yine karsilastik pazartesi günü yapildi asilamam ayni sorunlaru yasiyorduk senle eşimin morfolojisi ve hizi dusuktu o yuzden çipli yaptirdik
kuzumm seni gördüğüme cok sevindim nasılsın..
aşılama yaptırdınmı yaa Allah gönlüne göre versin inşallah.. ne güzel tesadüf..
bende sitede bir türlü çipli yaptırana denk gelemeiyordum

bu arada kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin
hepiniz anne olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…