Valla benim doktor iğnede doz uygulamasını geçen yıl yaptırdığım aşılama ile aynı yaptı. Bende kendi kendime diyorum ki; bunun bir bildiği yok sanırım denk gelişine takılıyorYaa of ayni sorun bende de var ama benim catlatma ignesinden falan önce başladı, gecen ay da öyle oldu yumurtlamadan 3 gun sonra baslayibca hamileyim sanmistim. hatta doktor hayır çatlamamıs demesine rağmen bir yumurtamın erken catladigini dusunuyorum, cunku seffaf bol akinti ve kasık agrim oldu. Sizde de oyle seyler oldu mu iğneleri yaparken? Iğne yumurtalari erkenden buyuttu bende.
Amin umarım öyle olurInsallah bu sefer saglikla ilerler ve saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Pazar günü işte o lekelenme yumurtlama sıvısının içinde geldi o akışkan oluyo ya normal akıntıdan farklı ondan anlıyorum bende ama baştan olumsuz düşünme hemen beyine neyi inandrırsan o olur motivasyonu bırakma pozitif olKızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda?
Valla lekenlenme olduda akıntıyı bilmiyorum çünkü 2 gün ilişki olduğundan gelen akıntının sperm kaynaklı olduğunu düşündüm. Kasık ağrım 3-4 gün sürdü artık teker teker yumurtalar çatladımı ne oldu bilmiyorum. Valla günler geçtikçe yine tutmadı hissi sarmaya başladı beni. Hani tutsa hissedersin diyenler oluyor ya ben hiç bir şey hissetmiyorum demek ki yine tutmadı. Valla tutsa inandıramıyacaklar beni o kadar bezdim sanırım kendimden
Kendimiz bilgi sahibi olmadigimiz icin doktorlara guvenmekten baska hic bir sey gelmiyor elimizden. Dogru tedavi mi degil mi bilmiyoruz, Allah yardimcimiz olsun. Ama göğüs hassasiyetim gercekten cok fazla yani evde kalkip mutfaga giderken falan ellerimle alttan destekleyip öyle gidiyorumValla benim doktor iğnede doz uygulamasını geçen yıl yaptırdığım aşılama ile aynı yaptı. Bende kendi kendime diyorum ki; bunun bir bildiği yok sanırım denk gelişine takılıyorilk başta 125 gonal f ile başlıyor sonra 175 e çıkqrıyor. 4 yumurta sağdan gelmiş dedi solda kiler çok büyümemiş dedi. Neler oluyor anlamadım. Tutmazsa sanırım önce boku doktoruma atıcam tövbe yarabbim sen aklımı koru. Hayırlısı olsun inşallah.
Evde sütyen takmayın zaten normalde bile zararlı bırakın evde rahat olsunlarKendimiz bilgi sahibi olmadigimiz icin doktorlara guvenmekten baska hic bir sey gelmiyor elimizden. Dogru tedavi mi degil mi bilmiyoruz, Allah yardimcimiz olsun. Ama göğüs hassasiyetim gercekten cok fazla yani evde kalkip mutfaga giderken falan ellerimle alttan destekleyip öyle gidiyorumağırlaşma da oldu sütyen hic takasım yok.
Ben evde sütyensiz takılırım hepKendimiz bilgi sahibi olmadigimiz icin doktorlara guvenmekten baska hic bir sey gelmiyor elimizden. Dogru tedavi mi degil mi bilmiyoruz, Allah yardimcimiz olsun. Ama göğüs hassasiyetim gercekten cok fazla yani evde kalkip mutfaga giderken falan ellerimle alttan destekleyip öyle gidiyorumağırlaşma da oldu sütyen hic takasım yok.
Valla ben telli olanlarıda da kullanmayı bıraktım. Hani şu avm girişlerinde ki kapılar varya radyasyon yayan. Metal radyasyonu tutarmış ve zararlıymış bunu duydum balenli sütyenleri çıkardım hayatımdan. Evde zaten serbestimEvde sütyen takmayın zaten normalde bile zararlı bırakın evde rahat olsunlarbende hiç cıkaramazdm ama alıştım simdi dısardanda eve geldiğimde hemen çıkarıyorum
Bende saldim bosuna umitleniyorum diye uzuluyorum sonraAman hangimiz öyle değil kisaldım valla artık kendimi akıştayım diyorum ama alttan alttan şüpheler dürtüyor işte rabbim gönlümüzdekini hayırsız ise hakkımızda hayır eyleyip nasip etsin inşallah.
Ben de evde takmiyorum sutyen hic ama takma ihtiyaci hissediyorum hani desteklesin diye alttan tek basima tasimayayim diyeBen evde sütyensiz takılırım hepözgürler boyunları bükük gibi görünselerde doktor konusu da biraz şans işi sanırım ama ben doktorumu çok seviyorum. İnanmasamda adam beni acayip ikna ediyor ve muayenelerde hep çok kibar. Korkutmuyor, özür dileyerek alttan muayeneye başlıyor. Doktorun yanında hep pozitifim ama uzaklaşınca hemende açık aramaya başlıyorum. aman yaa ben naptığımı biliyom mu rabbim inşallah emeklerimizi bebekle taçlandırır amin. Allahım sen büyüksün sen kapıları teker teker arala bizlerede nasip et anne olmayı amin. Sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi alacağımız, sağlıkla büyütebileceğimiz evlatlar nasip et yarabbim. Hayır o değil tuvalet kağıdı kullanırken acayip strese girmeye başladım her an kanama gelecek diye ayy ben sustum tamam akıştayım
Kız bende bir salıyorum bir sarılıyorumBende saldim bosuna umitleniyorum diye uzuluyorum sonra
Ay sende kız iyiki pozitif ol dedik sıralıyon sıralıyon sonra akıştayım diyon sadece dilinde degıl beyninlede akışta olBen evde sütyensiz takılırım hepözgürler boyunları bükük gibi görünselerde doktor konusu da biraz şans işi sanırım ama ben doktorumu çok seviyorum. İnanmasamda adam beni acayip ikna ediyor ve muayenelerde hep çok kibar. Korkutmuyor, özür dileyerek alttan muayeneye başlıyor. Doktorun yanında hep pozitifim ama uzaklaşınca hemende açık aramaya başlıyorum. aman yaa ben naptığımı biliyom mu rabbim inşallah emeklerimizi bebekle taçlandırır amin. Allahım sen büyüksün sen kapıları teker teker arala bizlerede nasip et anne olmayı amin. Sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi alacağımız, sağlıkla büyütebileceğimiz evlatlar nasip et yarabbim. Hayır o değil tuvalet kağıdı kullanırken acayip strese girmeye başladım her an kanama gelecek diye ayy ben sustum tamam akıştayım
Ne güzel yapmışsın ozaman ben yine takıyorum telli ama dediğim gibi eve gelir gelmez atıyom veya yakın biyere komsuya spora giderken falan büstiyer yarım atlet tarzı takmaya calısıyom mumkun oldukca uzal duruyorumValla ben telli olanlarıda da kullanmayı bıraktım. Hani şu avm girişlerinde ki kapılar varya radyasyon yayan. Metal radyasyonu tutarmış ve zararlıymış bunu duydum balenli sütyenleri çıkardım hayatımdan. Evde zaten serbestim
Ay sende kız iyiki pozitif ol dedik sıralıyon sıralıyon sonra akıştayım diyon sadece dilinde degıl beyninlede akışta ol
Aaa maşaallah oda büyük cesaret ama büyük konuşmamak lazım aklımdakini söylemicem oyüzdenBen de evde takmiyorum sutyen hic ama takma ihtiyaci hissediyorum hani desteklesin diye alttan tek basima tasimayayim diyeAllah dualarımızı kabul etsin insallah. Daha dün hemsire bir arkadasim 56 yasinda bir kadinin ikiz dogurdugunu soyledi hastanede. Allahtan hic umit kesilmez
Ben de sesimi cikarmadim aklima cok sey geldi aman amanAaa maşaallah oda büyük cesaret ama büyük konuşmamak lazım aklımdakini söylemicem oyüzden
Kız bende bir salıyorum bir sarılıyorumdengesizin önde gideniyim şu ara.
İki oldu ilki geçen yıl haziran ayındaydı, bu yıl temmuz oldu. Valla çatlatma iğnesinin sancıları dışında bende pek bir sıkıntı yaşamadım bu sefer ama ilkinde psikolojik olarak daha yıpratıcıydı resmen. Şimdi gerçekten bende senin gibiyim sanki aşılama yaptırmadım gibisenin kacinci asilaman canim ? Yani hic olmamisim gibi geliyor bana
Vaaaar baloncuk evet yine karsilastikmerhaba kızlar... aranızda çipli aşılama yaptıran varmı ?
kuzumm seni gördüğüme cok sevindim nasılsın..Vaaaar baloncuk evet yine karsilastikpazartesi günü yapildi asilamam ayni sorunlaru yasiyorduk senle eşimin morfolojisi ve hizi dusuktu o yuzden çipli yaptirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?