Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sadece bi gece mi ilişki dedi bidaha yapmayın mı dedi size? Hamile oldugunu duyunca sevinçten aglar durursun inanamazsın cok garip duygular onlarda
Aşılamayı cuma oldum ben doktor pazar ilişki dedi ama ben cumartesi pazar olarak değerlendirdim. Bizim normal yolla olma şansı çok ama çok düşük çünkü eşimin ileri hızlı spermi çok düşük. Benimkisi fakir avuntusu yaa her şey nasip kısmet.

Sen benden bigün önce olmuşsun ben cumartesi olmuştum. Bize aynı gün gece ve,ertesi gün dedi ben bidaha sordum hatta üst üste söylemiyorlar ya normalde gün aşırımı diye yok dedi bugun yarın olsun sonra gün aşırı dedi bakıyorum cogu kişi bırakıyomuş biz hala uğraşıyoz ondan sordum tehlikeye mahal vermeyelim birde

Bana vermedi hatta bu ay hapsiz sadece igneyi vurdu ve asilamayi yaptik. Doktoruma cok guveniyorum baya iyi ama bazen umitsizlige kapiliyorum kendimle alakali insallah tutat hepimizinkisi birbirimize haber veririz

Bana vermedi hatta bu ay hapsiz sadece igneyi vurdu ve asilamayi yaptik. Doktoruma cok guveniyorum baya iyi ama bazen umitsizlige kapiliyorum kendimle alakali insallah tutat hepimizinkisi birbirimize haber veririz
Her doktorun tedavi şekli farklı oluyor işte canım hayırlısıyla olsun bebişlerimiz inşaallah

Kız bizde bıraktık doktor 1 defa dedi 2 yaptık. Yeter allah bereket versin valla sölemesi ayıp hamile kalsam bırakacam zaten bu işleri bıktım yaa cinsellikten çıktı benim için artık sadece çocuğa odaklı takılıyorum buda eziyet oluyor aslında. Ama şimdi sen devam ediyorum dedin ya bende mi etsem diye düşündüm valla

Valla cumartesi pazar sonra gün aşırıydı ama bizde üç gün üst üste yaptık sonra araverdik ertesi günişte ama bende bunalmaya başladım inanki dedigin gibi artık sırf cocuk için yapıyorsun ondan. Birde ben cumartesi asılama oldum ama pazar benden yumurtlama sıvısı geldi ya dedim anca catladı yada biri sonra catladı oyuzden degerlendirmek istedim şimdide gün aşırı aşamasındayız ama insanın canı istemiyor valla ya tövbe tövbee

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda?
7. gündeyim ve hala uçlar bir yere değdiğinde hopluyorum.
Yaa of ayni sorun bende de var ama benim catlatma ignesinden falan önce başladı, gecen ay da öyle oldu yumurtlamadan 3 gun sonra baslayibca hamileyim sanmistim. hatta doktor hayır çatlamamıs demesine rağmen bir yumurtamın erken catladigini dusunuyorum, cunku seffaf bol akinti ve kasık agrim oldu. Sizde de oyle seyler oldu mu iğneleri yaparken? Iğne yumurtalari erkenden buyuttu bende.

7. gündeyim ve hala uçlar bir yere değdiğinde hopluyorum.
Benim göğüslerimde hiç birşey yok canım hiç acımıyo herkesin acıyomu bende birsey yok ama benimde kasıklarım ve belim biraz sancıyo bacaklarımda hafif sancı var ve bugün biraz mide bulantımda var ama bunları hala belirti sayamıyorum cünkü çok erken geliyor açıkçası ilaç yan etkileri olabilir diyorum

Bi doktorun sitesinde görmüstüm belirtiler cok degisken kisiden kisiye. Bazilarinin döllenme anindan itibaren de baslayabiliyormuş. Ama tabi yine de sakin kalmak lazım, belirtilere odaklanınca sonradan hayal kirikligi oluyor

Bi doktorun sitesinde görmüstüm belirtiler cok degisken kisiden kisiye. Bazilarinin döllenme anindan itibaren de baslayabiliyormuş. Ama tabi yine de sakin kalmak lazım, belirtilere odaklanınca sonradan hayal kirikligi oluyor
Bende okumustum öyle bişey ama üstüne düşmüyorum şuan bakalım herseyi didik didik arastırıncada illa bi hamilelik belirtilerine götürüyor insanı ve ister istemez inandırıyosun kendini. Ama şöyle bişey varki benim diger hamileliğimde de öyle olmustu daha adet olmadan iki hafta öncesinde mide bulantılarım falan cok olmuştu testlerde cıkmamıstı adetim gecince cıktı falan gec döllenme demişlerdi bide sonra kimyasal oldugu anlasıldı degerim düşmeye basladı tutunamamıs dedi doktor. Demek benimde döllenmede belirti vermiş demiştim bende

Insallah bu sefer saglikla ilerler ve saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.

Valla lekenlenme olduda akıntıyı bilmiyorum çünkü 2 gün ilişki olduğundan gelen akıntının sperm kaynaklı olduğunu düşündüm. Kasık ağrım 3-4 gün sürdü artık teker teker yumurtalar çatladımı ne oldu bilmiyorum. Valla günler geçtikçe yine tutmadı hissi sarmaya başladı beni. Hani tutsa hissedersin diyenler oluyor ya ben hiç bir şey hissetmiyorum demek ki yine tutmadı. Valla tutsa inandıramıyacaklar beni o kadar bezdim sanırım kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…