Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
I Iyiyim sen nasilsin valla buralarda surukleniyoruz iste hala yaptirdim hayirlisiyla pazartesi günü. Insallah tutar. Sen de mi düsünüyorsun ? Normal asilamadan sadece 250 tl falan fazla oluyor cipli olunca. Rapor cikarmakla ugrasmak istemedik fakulte hastanesinde virus var zaten. Direk doktorun muayenehanesinde yaptirdik ozelde. Cok fazla duyulmamis daha sanirim.

değerleriniz kaçtı kuzum bide doktor çipli için kaç oran verdi size

değerleriniz kaçtı kuzum bide doktor çipli için kaç oran verdi size
Bizim ileri hizimiz 0 dı. Yavas hareketli %22. Yerinde hareketli %6 Geri kalani hareketsizdi. Morfoloji %1 di. Sayimiz da 43 milyondu 7 ay once. Biz de bu arada macun ve stromega q10 kullandik. Sonra bu doktora gidince tekrar sperm testi yapildi ve sadece sperm yikandiktan sonra kalan sayilari verdi doktor. Atayim bak. Ileri hizli %35 e cikmis cok sevindik. Toplam yavaslarla birlikte %75 ediyor. Inanamadik. Sayi mecburen dusuyor tabi 19 milyona dustu bozuklar atilinca yikamada

Eklentiler

• 15954986877543091762654850592995.webp
    34 KB · Görüntüleme: 21
stromegayı eşinmi kullandı.. kız ben onu kadınlar kullanır diye biliyorum geçen ay ben kullandım 1 ay
eşim imprly ve neofortil man kullanıyor...
aaaa yıkandıktan sonra hız artıyormu ?
bu arada değerlerimiz aynı sayı hariç.. bizde toplam sayı 30 milyon küsür ama sperm konsatrasyonu 15 milyon

Evet eşim kullandi ama kadinlar da kullanabilir sikinti yok. Spermde dna hasarini onariyormus, hizi da artirmis demek bizde. Ama sizin kullandiklariniz da iyiymis. Hiz artmasi yikamaya mi bagli onu hic bilmiyorum inan. Mikroçipten gecirildiginde de bu degerlerin aynisi cikmis oyle soyledi doktor. Yani 43 milyondan 19 milyon kalmis geriye ama sınırda bile olsa yeterli dedi hiziniz iyi oldugu icin. Tutma oraniyla ilgili bisey demedi bize. Tutmazsa biraz dinlenip tekrar yaptiririz ya tüp bebek cok kararsizim.

anladım kuzum benim eşimin üroloğu normal aşılama %10-15 ken burda %20-25 demişti.. öyle birşeydi tam hatırlamıyorum yalan olmasın.. ama kadın doğumcumda oran o kadar değil dedi..
fakat ben yinede ağustosta deneyecem daha doğrusu eşim denemek istiyor.. bana kalsa denemem.. olmazsa eylülde tüp bebek

allah gönlüne göre versin canım
sizdedemi erkek infertilitesi

Evet
İleri hızlısı %2
Yıkama öncesi 80 milyon
Yıkama sonrası 10 milyon
Hızlı ileri %50
Yavaş ileri %50
Şeklinde yazıyor testte.
İlk aşılamam normal aşılamaydı ondada yıkama sonrası 5 milyon du sayı ve yine %50 %50 şeklindeydi.
ilk aşılamadan bu yana tek yaptığımız şey sigarayı bırakmak oldu.
ilk aşılamada doktor içmeyin dedi ama içtim ben sağlam tiryakiydik valla.
eşime üroloji doktoru bırak farkı göreceksin dedi verdi gazı bıraktırdı bende ertesi gün ona destek olmak için bıraktım. İnşallah faydasını görürüz.

ayy inşallah görürsünüzzzzzz
yaptırdınızmı aşılamayı sizde

Ben sigara 4 senedir icmiyorum biraktim ama eşim malesef iciyor. Tam birakmis gibi biseydi son zamanlarda yeniden icmeye basladi. Doktor da nefsini körlemek icin icebilirsin deyince paket almaya basladi ama çipli asilama bence denemeye değer cunku rahim agzini da gecmis oluyorlar yollari kisaliyor yorulmadan yumurtaya varmis oluyolar hem de saglamlari kaliyor

Benim kadın doğum doktorumda çiplide tutma oranı daha yüksek dedi ve açıklama olarak şöyle anlattı; eski yıkama sisteminde hızlı gibi görünen ama güçsüz olan spermler yumurtaya yapışıp asıl iş görecek olan spermin girmesini engelliyor dedi. Bu çipli yöntemde sadece en iyi spermler toplanıyor dedi. Buda dölleme yeteneğini arttıyır dedi ben ikna oldum
Rabbimde razı olur inşallah da hayırlısı ile bir evlat sahibi oluruz bizde bu vesile ile amin.

İnşallah hadi gebe kalında
sıra bana gelsin bende ağustosta ypatıracam

Şu an ben de cok ikna oldum gaza geldim

Ayyy ben içmezken kocam içse gece burun deliklerine sigara sokarım valla çok sinir bozucu yahu. Ayrıca sigara ne yaaa esir ediyor insanları. Valla 20 yıl geçmişim var sigara ile ve verdiğim parayamı yanayım sağlığıma verdiğim zararamı bilemiyorum. Çok şükür kurtuldum. Bir arkadaşım var sürekli tekrar başlarsın dedi durdu. Sen iradesizsen bende mi iradesizim bırak bu boş lafları dedim. Boş konuşan çok.

Kız körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oluyor biraz ama umut güzel yaa yaaa birde geçen aşılamada aşılaması tutan arkadaşların profillerine baktımda, çocuklarının gazıydı emmesiydi olmuş yazışmaların konuları. Rabbim bizede nasip etsin yahu amin

aa sen yaptırmadınmı daha

şimdi sıra sizde
sizde tutacak ben size bakacam
ağustosta bende yapacam

Hahahaha evde icmiyo allahtan butun gun isyerinde napiyosa yapiyo iste. Yoksa yataga sokmam o pis kokuyla azalta azalta birakiyor insan ya universitede basladim ben de ortama ayak uydurmak icin sonra 8 sene ictim biraktim cocuk yapcaz diye ama yok bekliyoruz iste hala umut guzel sey evet ama o moda girersem cikamam diye hic kendimi salmıyorum. 9.haftamda dusuk yaptim ben bi tane 6 haftada kalmisti kalp atisi durmustu bebegimin. Yani hamile kalsam bile o heyecani yasayamiycam sanki. En azindan 3 ay olana kadar

Bu arada aşılama maliyetinden bahsedeyim;
3 kutu gonal f 450 ve otriville çatlatma iğnesi - 650 lira raporlu
Çipli spermiyogram 1500
2 defa muyane ücreti 90x2 180
Toplam 2330 tl tuttu.
Geçen yıldan kalma yarım iğnelerim vardı. O iğneleride kullandım. Doktoruma sordum kullan dedi ama sonradan farkettim ki iğnenin üzerinde kutu açıkdıktan 20 gün sonraya kadar kullanılabilir gibi bişi yazıyordu tabi ben iğneleri çakmış bulundum kendime valla her şey nasip kısmet. Olursada olmazsada hayrındandır der akışa teslim olurum yine
Rabbim sen büyüksün emeklerimizi karşılıksız koyma amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…