- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
Iyiyim sen nasilsin valla buralarda surukleniyoruz iste halakuzumm seni gördüğüme cok sevindim nasılsın..
aşılama yaptırdınmıyaa Allah gönlüne göre versin inşallah.. ne güzel tesadüf..
bende sitede bir türlü çipli yaptırana denk gelemeiyordum
bu arada kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin
hepiniz anne olun inşallah
değerleriniz kaçtı kuzum bide doktor çipli için kaç oran verdi sizeI
Iyiyim sen nasilsin valla buralarda surukleniyoruz iste halayaptirdim hayirlisiyla pazartesi günü. Insallah tutar. Sen de mi düsünüyorsun ? Normal asilamadan sadece 250 tl falan fazla oluyor cipli olunca. Rapor cikarmakla ugrasmak istemedik fakulte hastanesinde virus var zaten. Direk doktorun muayenehanesinde yaptirdik ozelde. Cok fazla duyulmamis daha sanirim.
Bizim ileri hizimiz 0 dı. Yavas hareketli %22. Yerinde hareketli %6 Geri kalani hareketsizdi. Morfoloji %1 di. Sayimiz da 43 milyondu 7 ay once. Biz de bu arada macun ve stromega q10 kullandik. Sonra bu doktora gidince tekrar sperm testi yapildi ve sadece sperm yikandiktan sonra kalan sayilari verdi doktor. Atayim bak. Ileri hizli %35 e cikmis cok sevindik. Toplam yavaslarla birlikte %75 ediyor. Inanamadik. Sayi mecburen dusuyor tabi 19 milyona dustu bozuklar atilinca yikamadadeğerleriniz kaçtı kuzum bide doktor çipli için kaç oran verdi size
stromegayı eşinmi kullandı.. kız ben onu kadınlar kullanır diye biliyorum geçen ay ben kullandım 1 ayBizim ileri hizimiz 0 dı. Yavas hareketli %22. Yerinde hareketli %6 Geri kalani hareketsizdi. Morfoloji %1 di. Sayimiz da 43 milyondu 7 ay once. Biz de bu arada macun ve stromega q10 kullandik. Sonra bu doktora gidince tekrar sperm testi yapildi ve sadece sperm yikandiktan sonra kalan sayilari verdi doktor. Atayim bak. Ileri hizli %35 e cikmis cok sevindik. Toplam yavaslarla birlikte %75 ediyor. Inanamadik. Sayi mecburen dusuyor tabi 19 milyona dustu bozuklar atilinca yikamada
Evet eşim kullandi ama kadinlar da kullanabilir sikinti yok. Spermde dna hasarini onariyormus, hizi da artirmis demek bizde. Ama sizin kullandiklariniz da iyiymis. Hiz artmasi yikamaya mi bagli onu hic bilmiyorum inan. Mikroçipten gecirildiginde de bu degerlerin aynisi cikmis oyle soyledi doktor. Yani 43 milyondan 19 milyon kalmis geriye ama sınırda bile olsa yeterli dedi hiziniz iyi oldugu icin. Tutma oraniyla ilgili bisey demedi bize. Tutmazsa biraz dinlenip tekrar yaptiririz ya tüp bebek cok kararsizim.stromegayı eşinmi kullandı.. kız ben onu kadınlar kullanır diye biliyorum geçen ay ben kullandım 1 ay
eşim imprly ve neofortil man kullanıyor...
aaaa yıkandıktan sonra hız artıyormu ?
bu arada değerlerimiz aynı sayı hariç.. bizde toplam sayı 30 milyon küsür ama sperm konsatrasyonu 15 milyon
Ben varımmerhaba kızlar... aranızda çipli aşılama yaptıran varmı ?
anladım kuzum benim eşimin üroloğu normal aşılama %10-15 ken burda %20-25 demişti.. öyle birşeydi tam hatırlamıyorum yalan olmasın.. ama kadın doğumcumda oran o kadar değil dedi..Evet eşim kullandi ama kadinlar da kullanabilir sikinti yok. Spermde dna hasarini onariyormus, hizi da artirmis demek bizde. Ama sizin kullandiklariniz da iyiymis. Hiz artmasi yikamaya mi bagli onu hic bilmiyorum inan. Mikroçipten gecirildiginde de bu degerlerin aynisi cikmis oyle soyledi doktor. Yani 43 milyondan 19 milyon kalmis geriye ama sınırda bile olsa yeterli dedi hiziniz iyi oldugu icin. Tutma oraniyla ilgili bisey demedi bize. Tutmazsa biraz dinlenip tekrar yaptiririz ya tüp bebek cok kararsizim.
allah gönlüne göre versin canımBen varım
Evetanladım kuzum benim eşimin üroloğu normal aşılama %10-15 ken burda %20-25 demişti.. öyle birşeydi tam hatırlamıyorum yalan olmasın.. ama kadın doğumcumda oran o kadar değil dedi..
fakat ben yinede ağustosta deneyecem daha doğrusu eşim denemek istiyor.. bana kalsa denemem.. olmazsa eylülde tüp bebek
allah gönlüne göre versin canım
sizdedemi erkek infertilitesi
ayy inşallah görürsünüzzzzzzEvet
İleri hızlısı %2
Yıkama öncesi 80 milyon
Yıkama sonrası 10 milyon
Hızlı ileri %50
Yavaş ileri %50
Şeklinde yazıyor testte.
İlk aşılamam normal aşılamaydı ondada yıkama sonrası 5 milyon du sayı ve yine %50 %50 şeklindeydi.
ilk aşılamadan bu yana tek yaptığımız şey sigarayı bırakmak oldu.
ilk aşılamada doktor içmeyin dedi ama içtim bensağlam tiryakiydik valla.
eşime üroloji doktoru bırak farkı göreceksin dedi verdi gazı bıraktırdı bende ertesi gün ona destek olmak için bıraktım. İnşallah faydasını görürüz.
Benim kadın doğum doktorumda çiplide tutma oranı daha yüksek dedi ve açıklama olarak şöyle anlattı; eski yıkama sisteminde hızlı gibi görünen ama güçsüz olan spermler yumurtaya yapışıp asıl iş görecek olan spermin girmesini engelliyor dedi. Bu çipli yöntemde sadece en iyi spermler toplanıyor dedi. Buda dölleme yeteneğini arttıyır dedi ben ikna oldumanladım kuzum benim eşimin üroloğu normal aşılama %10-15 ken burda %20-25 demişti.. öyle birşeydi tam hatırlamıyorum yalan olmasın.. ama kadın doğumcumda oran o kadar değil dedi..
fakat ben yinede ağustosta deneyecem daha doğrusu eşim denemek istiyor.. bana kalsa denemem.. olmazsa eylülde tüp bebek
allah gönlüne göre versin canım
sizdedemi erkek infertilitesi
İnşallah hadi gebe kalındaBenim kadın doğum doktorumda çiplide tutma oranı daha yüksek dedi ve açıklama olarak şöyle anlattı; eski yıkama sisteminde hızlı gibi görünen ama güçsüz olan spermler yumurtaya yapışıp asıl iş görecek olan spermin girmesini engelliyor dedi. Bu çipli yöntemde sadece en iyi spermler toplanıyor dedi. Buda dölleme yeteneğini arttıyır dedi ben ikna oldum
Rabbimde razı olur inşallah da hayırlısı ile bir evlat sahibi oluruz bizde bu vesile ile amin.
Evet geçen hafta cuma günü yaptırdımayy inşallah görürsünüzzzzzz
yaptırdınızmı aşılamayı sizde
Şu an ben de cok ikna oldum gaza geldimBenim kadın doğum doktorumda çiplide tutma oranı daha yüksek dedi ve açıklama olarak şöyle anlattı; eski yıkama sisteminde hızlı gibi görünen ama güçsüz olan spermler yumurtaya yapışıp asıl iş görecek olan spermin girmesini engelliyor dedi. Bu çipli yöntemde sadece en iyi spermler toplanıyor dedi. Buda dölleme yeteneğini arttıyır dedi ben ikna oldum
Rabbimde razı olur inşallah da hayırlısı ile bir evlat sahibi oluruz bizde bu vesile ile amin.
Ayyy ben içmezken kocam içse gece burun deliklerine sigara sokarımBen sigara 4 senedir icmiyorum biraktim ama eşim malesef iciyor. Tam birakmis gibi biseydi son zamanlarda yeniden icmeye basladi. Doktor da nefsini körlemek icin icebilirsin deyince paket almaya basladiama çipli asilama bence denemeye değer cunku rahim agzini da gecmis oluyorlar yollari kisaliyor yorulmadan yumurtaya varmis oluyolar hem de saglamlari kaliyor
Kız körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oluyor biraz ama umut güzel yaaŞu an ben de cok ikna oldum gaza geldim
aa sen yaptırmadınmı dahaŞu an ben de cok ikna oldum gaza geldim
şimdi sıra sizdeKız körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oluyor biraz ama umut güzel yaayaaa birde geçen aşılamada aşılaması tutan arkadaşların profillerine baktımda, çocuklarının gazıydı emmesiydi olmuş yazışmaların konuları. Rabbim bizede nasip etsin yahu amin
Hahahaha evde icmiyo allahtan butun gun isyerinde napiyosa yapiyo iste. Yoksa yataga sokmam o pis kokuylaAyyy ben içmezken kocam içse gece burun deliklerine sigara sokarımvalla çok sinir bozucu yahu. Ayrıca sigara ne yaaa esir ediyor insanları. Valla 20 yıl geçmişim var sigara ile ve verdiğim parayamı yanayım sağlığıma verdiğim zararamı bilemiyorum. Çok şükür kurtuldum. Bir arkadaşım var sürekli tekrar başlarsın dedi durdu. Sen iradesizsen bende mi iradesizim bırak bu boş lafları dedim. Boş konuşan çok.
Yaptirdim yaptirdim da inanmiyorum pek tutacagina ondan oyle dedimAa sen yaptırmadınmı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?