Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaa öyle demeee madem yaptırdın artık
inan.. pozitif ol
Bu pozitiflikle şu anda tutunmaya çalışıyordur bizim yımırtalar
Aayyy burası da olmasa kafayı yeriz heralde Allahtan ayni seyleri paylastigimiz kader arkadaslarimiz var pozitif olmayi cok istiyorum da fazla kacinca iyi olmuyo sonu. Dolabi bebek esyalariyla dolduruveriyorum sonra

Aayyy burası da olmasa kafayı yeriz heralde Allahtan ayni seyleri paylastigimiz kader arkadaslarimiz var pozitif olmayi cok istiyorum da fazla kacinca iyi olmuyo sonu. Dolabi bebek esyalariyla dolduruveriyorum sonra
sonuç pozitif olacak ve bana cesaret vereceksiniz inşallahhhhhhhhh
bizde eşim istiyor aşılamayı

Normal asılama da da zaten hareketsizler yıkamada ayrılmıyomu kızlar ilk defa ve normal aşılama yaptırdım moralmenlerimi bozmayın lütfen bende ekliyorum aşılamada verdigi spermiyogramı hazırlık sonrasında hareketsizlerin ayrıldığını görüyorum ama cokta anlamıyorum ayrıntılı

Eklentiler

• IMG_20200723_134447.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 26
sonuç pozitif olacak ve bana cesaret vereceksiniz inşallahhhhhhhhh
bizde eşim istiyor aşılamayı
Insallah sana umut oluruz da sen de yaptirirsin ve tutar Deneyin tabi en azından çipten geciriliyor ya sansimiz daha cok. O çipi de gordum bu arada ufacik bi plastik bir tarafindan spermleri koyuluyor yarim saat bekletiliyor, diger taraftan saglam olanlar cikiyor. Doktor de siringayla cekiyor ordan gozumun onunde yapti

Sizin degerler masallah gayet iyi bu sekilde sansiniz bizden daha fazla olabilir hatta

bizde özel bir muaynede yapacaz eşimin ürloğu yapacak... anlaşmalı olduğu hastanedede sadece transferi olacak ne kadar mal oldu sana ilaçlarla

Nasıl kız nasıl gördün ben şok
Laboratuvar da hazırlanıyor 1 saat işlemi sürüyor. Sen ne gördün acaba? Ben neden görmedim acaba

bizde özel bir muaynede yapacaz eşimin ürloğu yapacak... anlaşmalı olduğu hastanedede sadece transferi olacak ne kadar mal oldu sana ilaçlarla
Off benimki fazla tutmus galiba biraz 1800 asilama, 1000 tl merional igne, 1200 de muayene, catlatma ignesi, catlama onleyici igne, crinone jel, sperm testi, vitamin. 4 bin tl oldu yani

Bize bir tane sperm lazım boşver gerisini kafanı bulandırma.

Nasıl kız nasıl gördün ben şok
Laboratuvar da hazırlanıyor 1 saat işlemi sürüyor. Sen ne gördün acaba? Ben neden görmedim acaba
Benim doktorun muayenehanesi icinde cunku herseyi. Laboratuvar ortami gibi makineleri falan var iceride. Karsimda hazirladi vallahi çipten siringaya cekti gozumun onunde

Off benimki fazla tutmus galiba biraz 1800 asilama, 1000 tl merional igne, 1200 de muayene, catlatma ignesi, catlama onleyici igne, crinone jel, sperm testi, vitamin. 4 bin tl oldu yani
bizde aşılama 2500 istiyorlardı haziranda
temmuzdan itibaren 3000 olabilir demişti şoka girdim sizinki yine iyi

Sizin degerler masallah gayet iyi bu sekilde sansiniz bizden daha fazla olabilir hatta
A gerçektenmi valla sağolun buda moral oldu benim eşimde de varikosel vardı iki sene önce ameliyat oldu daha da düşmüştü ikidir testleri iyi cıkıyor normal yazmıslar yorumdada doktorda güzel dedi ama inşaallah ya valla busefer cok pozitif hissediyorum ama öyle istedgim içinde olabilir

Çatlama önleyiciyi ne zaman vurdun? Sürecini bir özetlesene. Bana doktor ilk aşılamada yazdı. Ama kullandırmadı. Geçen yıl 600 lira vermiştim 3 kutusuna. Manyak pahalı bir ilaç. Elimde duruyor hala. Buzdolabında.

Benim doktorun muayenehanesi icinde cunku herseyi. Laboratuvar ortami gibi makineleri falan var iceride. Karsimda hazirladi vallahi çipten siringaya cekti gozumun onunde
Aaa öylemi. Ulen acaba benim spermler aşağıdan yukarıya çıkıncaya kadar öldü mü ki offf ulen kafamda deli sorular yine.

Simdi adetin 3.gunu merional igneyi gobekten yapmaya basladim 8 tane oldum. 8.igneden 2 saat sonra cetrocide catlama onleyiciyi yap dedi. 2 gun sonra sabah 7 de catlatma ignesini oldum. Ertesi gun aksam 7 de asilama yapildi. Acaba gerek gormedi mi size catlama onleyici igneyi? Benimkilerden biri cok olgundu her an catlayabilir diye verdi. Ama neden 3 tane vermis cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…