Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çiplide hep iğnemi veriyorlar acaba
hapta var femara gibi... bakalım neler yaşayacam bende

Yaaa valla yine doktorumdan soğudum haa. Gerek duymadı evet ama bana dedi ki eğer hamile kalırsan o iğneleri ben senden alırım ihtiyacı olan birisine veririm dedi. Ben salakta ayy ben hamile kalayımda yeterki veririm dedim. Ve bütün salaklığımla yine aynı doktora gittim aşılama için. Ama bu sefer yazmadı o iğneden. Acaba diyorum kesin tutar gözüyle bakıp ilacımı almaktı benden niyeti anlamadım. İnşallah bir art niyet içerisinde değildir. Aman yaaa iki gram umudum vardı yine umutsuzluk zirvede. Akışa felan giremiyorum bak şimdi.

Bana dedi ki doktor esinin sperm degerlerini gorelim ona gore ya klomen ya da igne olarak karar veririz. Tabi iğne daha cok yumurta olusturdugu icin daha cok sans demekmis.
Benim muhteşem doktor klomen hapın kist yaptığını bu yüzden süreci sıkıntıya soktuğunu ve iğne kullanmamın en doğrusu olduğunu söylemişti ben yine ikna olmuştum ayyy beni alın buradan yaa tüm devrelerim yanacak

O igneleri senden parasiz mi alacakmis ne sacma sey hayir dogru tedavi yapmis sikinti yapma o konuda bence ama 3 tane igne aldirmak nedir. Bence sen kendin sat onlari bu sitede cok var oyle satan. Buzdolabinda olmasi kotu sadece.

30 benim yasim ama cok yipranmis hissediyorum 3 tane yeğenim var allah onlara ömür versin hepsinin bebekliklerini gordugum icin ne zorluklarla buyuduklerni biliyorum 2 tane birden ayni anda cok zor olabilir
Yaa benim bir tane yeğenim var 15 aylık. Yaaa yeğenim için çıldırıyorum dün hareketli kitap aldım 3 tane. Kargo gelsin diye bekliyorum. Kendi çocuğum olunca nasıl kafayı yerim bilmiyorum. Yeğenim bile bana nasıl mutluluk veriyor anlatamam. Ayy inşallah tutar şu aşılamalarımız.

Benmkilerden biri su an 40 gunluk daha bi kucugu 9 aylik, en buyukleri 4 bucuk yasinda. Onlar olmasa daha buyuk eksiklik hissederdik heralde. Ben de senin gibi kendi cocugum olsa naparim bilmiyorum insallah tutar ama 4 bucuk yasindaki erkek olan istemiyor teyzeler anne olmaz diyor paylasmak istemiyor beni cunku sadece teyzeyim ben onun gozunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…