çiplide hep iğnemi veriyorlar acabaSimdi adetin 3.gunu merional igneyi gobekten yapmaya basladim 8 tane oldum. 8.igneden 2 saat sonra cetrocide catlama onleyiciyi yap dedi. 2 gun sonra sabah 7 de catlatma ignesini oldum. Ertesi gun aksam 7 de asilama yapildi. Acaba gerek gormedi mi size catlama onleyici igneyi? Benimkilerden biri cok olgundu her an catlayabilir diye verdi. Ama neden 3 tane vermis cok sacma
Yaaa valla yine doktorumdan soğudum haa. Gerek duymadı evet ama bana dedi ki eğer hamile kalırsan o iğneleri ben senden alırım ihtiyacı olan birisine veririm dedi. Ben salakta ayy ben hamile kalayımda yeterki veririm dedim. Ve bütün salaklığımla yine aynı doktora gittim aşılama için. Ama bu sefer yazmadı o iğneden. Acaba diyorum kesin tutar gözüyle bakıp ilacımı almaktı benden niyeti anlamadım. İnşallah bir art niyet içerisinde değildir. Aman yaaa iki gram umudum vardı yine umutsuzluk zirvede. Akışa felan giremiyorum bak şimdi.Simdi adetin 3.gunu merional igneyi gobekten yapmaya basladim 8 tane oldum. 8.igneden 2 saat sonra cetrocide catlama onleyiciyi yap dedi. 2 gun sonra sabah 7 de catlatma ignesini oldum. Ertesi gun aksam 7 de asilama yapildi. Acaba gerek gormedi mi size catlama onleyici igneyi? Benimkilerden biri cok olgundu her an catlayabilir diye verdi. Ama neden 3 tane vermis cok sacma
Bana dedi ki doktor esinin sperm degerlerini gorelim ona gore ya klomen ya da igne olarak karar veririz. Tabi iğne daha cok yumurta olusturdugu icin daha cok sans demekmis.çiplide hep iğnemi veriyorlar acaba
hapta var femara gibi... bakalım neler yaşayacam bende
hatta bazen çift bile tuttuğuda oluyormuşBana dedi ki doktor esinin sperm degerlerini gorelim ona gore ya klomen ya da igne olarak karar veririz. Tabi iğne daha cok yumurta olusturdugu icin daha cok sans demekmis.
Benim muhteşem doktor klomen hapın kist yaptığını bu yüzden süreci sıkıntıya soktuğunu ve iğne kullanmamın en doğrusu olduğunu söylemişti ben yine ikna olmuştumBana dedi ki doktor esinin sperm degerlerini gorelim ona gore ya klomen ya da igne olarak karar veririz. Tabi iğne daha cok yumurta olusturdugu icin daha cok sans demekmis.
O igneleri senden parasiz mi alacakmisYaaa valla yine doktorumdan soğudum haa. Gerek duymadı evet ama bana dedi ki eğer hamile kalırsan o iğneleri ben senden alırım ihtiyacı olan birisine veririm dedi. Ben salakta ayy ben hamile kalayımda yeterki veririm dedim. Ve bütün salaklığımla yine aynı doktora gittim aşılama için. Ama bu sefer yazmadı o iğneden. Acaba diyorum kesin tutar gözüyle bakıp ilacımı almaktı benden niyeti anlamadım. İnşallah bir art niyet içerisinde değildir. Aman yaaa iki gram umudum vardı yine umutsuzluk zirvede. Akışa felan giremiyorum bak şimdi.
Soğuk zincir ama buzdolabında saklanması gerekiyor. Neden kötü dedin?O igneleri senden parasiz mi alacakmisne sacma sey hayir dogru tedavi yapmis sikinti yapma o konuda bence ama 3 tane igne aldirmak nedir. Bence sen kendin sat onlari bu sitede cok var oyle satan. Buzdolabinda olmasi kotu sadece.
Aman 1 tane olsun saglikli olsunhatta bazen çift bile tuttuğuda oluyormuş
ay inşallah
Yaş kaç senin? Ben 38Aman 1 tane olsun saglikli olsun2 olursa da yapacak bisey yok bakcaz tabi de korkutuyor beni yaş ilerledikce kafa goturmuyor
Satarken sikinti yani gelip senden almak isteyen yakin olmasi lazim evine goturene kadar buzla goturmesi lazim ya ondan dedim kotu diyeSoğuk zincir ama buzdolabında saklanması gerekiyor. Neden kötü dedin?
30 benim yasim ama cok yipranmis hissediyorumYaş kaç senin? Ben 38
Hayirlisi olsun insallah hadi bakalim var mi gaz agri falanKızlar bende bu sabah aşılamamı oldum geri sayım başladı
hakkında hayırlısı olsun inş tutar canımKızlar bende bu sabah aşılamamı oldum geri sayım başladı
Hayırlı olsun. Say bakalım sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyorKızlar bende bu sabah aşılamamı oldum geri sayım başladı
Yaa benim bir tane yeğenim var 15 aylık. Yaaa yeğenim için çıldırıyorum dün hareketli kitap aldım 3 tane. Kargo gelsin diye bekliyorum. Kendi çocuğum olunca nasıl kafayı yerim bilmiyorum. Yeğenim bile bana nasıl mutluluk veriyor anlatamam. Ayy inşallah tutar şu aşılamalarımız.30 benim yasim ama cok yipranmis hissediyorum3 tane yeğenim var allah onlara ömür versin hepsinin bebekliklerini gordugum icin ne zorluklarla buyuduklerni biliyorum 2 tane birden ayni anda cok zor olabilir
Benmkilerden biri su an 40 gunluk dahaYaa benim bir tane yeğenim var 15 aylık. Yaaa yeğenim için çıldırıyorum dün hareketli kitap aldım 3 tane. Kargo gelsin diye bekliyorum. Kendi çocuğum olunca nasıl kafayı yerim bilmiyorum. Yeğenim bile bana nasıl mutluluk veriyor anlatamam. Ayy inşallah tutar şu aşılamalarımız.
Şuan hiçbir birşeyim yokHayirlisi olsun insallah hadi bakalim var mi gaz agri falan
Ah ah sonuç pozitif olsun da yeter kiHayırlı olsun. Say bakalım sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyor
Hadi bakalım hayırlısıyla tutar inşaallah canımKızlar bende bu sabah aşılamamı oldum geri sayım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?