- 13 Nisan 2020
- 158
- 72
- 98
Ah ah sonuç pozitif olsun da yeter ki
amin inşallahhakkında hayırlısı olsun inş tutar canım
Bana duphaston verdi canımKızlar doktor bana progesteron tablet ilaç verdi size de verdi mi
Morfoloji dedigimiz sizde en altta yazan degerler. En az %4 olmasi gerekiyor sizde 6 cikmis yani gayet iyi. Spermlerin sekillerinin normalligi oluyor. Baş anomalisi, kuyruk deformasyonu falan olabiliyor bu da döllenmeyi engelliyor, döllese bile bebek düsüyor malesef. Ama sizin degerlerin hepsi gayet guzel masallah.Hişt bana bakın mikroçipliler normal aşılamaları dışlamayalım lütfennkızlar ya hakkaten arada kaynadı biziö değerleride yorumlasanıza morfoloji falan diyosunuz ya ben çok anlamıyorum orda uzmanlıgımı alamadım henüz
Morfoloji dedigimiz sizde en altta yazan degerler. En az %4 olmasi gerekiyor sizde 6 cikmis yani gayet iyi. Spermlerin sekillerinin normalligi oluyor. Baş anomalisi, kuyruk deformasyonu falan olabiliyor bu da döllenmeyi engelliyor, döllese bile bebek düsüyor malesef. Ama sizin degerlerin hepsi gayet guzel masallah.
Mikroçipli aşılama bizim gibi erkek infertilitesi durumlarinda tercih ediliyor iste bu yuzden. Bizim acimizdan daha avantajli demek istiyorum. Yoksa degerleri normal olan erkeklerde sikinti yok normal asilama da tutar tabiki.
O zaman sen eğer aşılamam tutmazsa bundan sonraki denemeni çipliden yana kullan.Anladım canım çok şükür düzelme yeni oluyor demekki. Bende bi kimyasal gecirdim yüksek ihtimal kötü spermle döllenmişti.çünkü iki sebep oluyormus kimyasalda ya kadın tiroid hastasıysa yada erkeğin kötü spermiyle döllendiyse ben hemen gidip baktırmıstım tiroidlerime iyiydi
Sizde de varikosel mi var peki canım ameliyat falan oldumu? Ya inşaallah hepimizinki tutsun gönül ondan yana
Evet tek tarafta varikosel var bizde de. Ama ameliyatsiz denemek istedik butun yollari. Olmazsa en sonunda ameliyat olacak baska caresi yok. Benim de bir kimyasal bir düsük var. Pihtilasma testi yaptirdik sonucu bekliyrouz belki pihtilasma sebebp olmustur diye.Anladım canım çok şükür düzelme yeni oluyor demekki. Bende bi kimyasal gecirdim yüksek ihtimal kötü spermle döllenmişti.çünkü iki sebep oluyormus kimyasalda ya kadın tiroid hastasıysa yada erkeğin kötü spermiyle döllendiyse ben hemen gidip baktırmıstım tiroidlerime iyiydi
Sizde de varikosel mi var peki canım ameliyat falan oldumu? Ya inşaallah hepimizinki tutsun gönül ondan yana
İş hamile olmaklada kalmıyor yahu. Hoş ben daha siftah yapamadım ama hamile kaldıktan sonrada doğuma kadar stres üstüne stres devam edecek sanırım.Evet tek tarafta varikosel var bizde de. Ama ameliyatsiz denemek istedik butun yollari. Olmazsa en sonunda ameliyat olacak baska caresi yok. Benim de bir kimyasal bir düsük var. Pihtilasma testi yaptirdik sonucu bekliyrouz belki pihtilasma sebebp olmustur diye.
Bende tablet olanı kullanıyorum. İlk uyarımı yapayım bol bol uyutacak seniKızlar doktor bana progesteron tablet ilaç verdi size de verdi mi
Evet doktorum da bu ilaç biraz çarpar sakin ol uyu dediBende tablet olanı kullanıyorum. İlk uyarımı yapayım bol bol uyutacak seniözellikle ilk bir kaç gün. Ondan sonra biraz daha normale dönüyor durum. Ama mesela ben gitsem yatağa yine uyurum göğüsler acı içinde oradan oraya sallanacak bunada hazır ol rahat ol yani illa yan etkisi olacak diye bir şey yok ama olıuor genelde.
Bakalım inşaallah gerek kalmaz mucizem olusuyordur suan ama bu yöntem kullanılıyorsa olabilir onu da deneyebilirim tabiO zaman sen eğer aşılamam tutmazsa bundan sonraki denemeni çipliden yana kullan.
Anladım canım sağolBana duphaston verdi canım
Morfoloji dedigimiz sizde en altta yazan degerler. En az %4 olmasi gerekiyor sizde 6 cikmis yani gayet iyi. Spermlerin sekillerinin normalligi oluyor. Baş anomalisi, kuyruk deformasyonu falan olabiliyor bu da döllenmeyi engelliyor, döllese bile bebek düsüyor malesef. Ama sizin degerlerin hepsi gayet guzel masallah.
Ya bizim testi de biraz yorumlar mısınız bende bu konuya baya uzağımdaMorfoloji dedigimiz sizde en altta yazan degerler. En az %4 olmasi gerekiyor sizde 6 cikmis yani gayet iyi. Spermlerin sekillerinin normalligi oluyor. Baş anomalisi, kuyruk deformasyonu falan olabiliyor bu da döllenmeyi engelliyor, döllese bile bebek düsüyor malesef. Ama sizin degerlerin hepsi gayet guzel masallah.
Bizimki iki taraflıydı mesela ve hiç düşünmeden ameliyat oldu eşim doktoruna cok güvendi biraz yaslıydı tecrubesi var belli dedi zateb daha ilk muayenede anladı doktoru ultrason sperm falan vermeden oyuzden hemen yaptırmak istedi ne kaybederim zaten olmuyor diye. Sizde vakit cok kaybetmeyin derim canımEvet tek tarafta varikosel var bizde de. Ama ameliyatsiz denemek istedik butun yollari. Olmazsa en sonunda ameliyat olacak baska caresi yok. Benim de bir kimyasal bir düsük var. Pihtilasma testi yaptirdik sonucu bekliyrouz belki pihtilasma sebebp olmustur diye.
Sizin de gayet iyi bence sikinti yok tutar insallah
Rica ederim bunlar tutunsun diye veriliyor canım banada daha önce düşük riskim var diye progestan vermişti baska doktor ama bu doktor bunu verdi bakalımAnladım canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?