Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bakalim oyle olacak herhalde en son ihtimal :)

Peki hareketlilik çeşitleri nasıl olması lazım kızlar mesela yerinde total falan yazıyor ya onlarda önemli olan hangisi bize hareketlilikte sıkıntı var demişlerdi önceden çünkü ondan merak ettim şimdi her raporda farklı mesela papatyaberosunda farklı yazıyor isimleri bide total sperm 134milyondan 31milyon olmus deger neden düşmüş

Kalan sağ spermler onlar. Diğerleri işe yaramaz orası burası kopuk hareket kabiliyeti olmayan, kalabalık yapıp kuru gürültü olanlar işte

Evet baya iyi hatta. Sizde ki etken eşinmiydi peki?
Bende polikistik over görünümü var ama LH FSH değerim normal adetlerimde çok düzenli yumurtlamam kendiliğinden her ay oluyordu bi kez kimyasal olunca Dr gittik sen de sadece polikistik over görünümü var birde eşine bakalım dedi test yaptırdık dr bu değerlerle aşılama yapmamız lazım dedi

Ya o görünüm nasıl oluyormus anlamadım ikinci ayda banada polikistik over var gibi dedi çatlatma iğnesiyle denedigimizde biraz geç büyüdü yumurtalarım sadece ama biönceki ay da dogum kontrol kullanmıştım ben onunda etkisi olduğunu düşündüm ama bilmiyorum tabi bu ayda iğneyle uyardık iki tane güzel buyumus dedi arkadanda buyuyen vardı ama onlar kucuktu yani simdi olmazsa da nolcak polikistik overlı mıyım onu bile bilmiyom benimde normalde adetlerim cok duzenliydi yumurtlamamı falan anlardım hep ama kimyasaldan sonra herseyim bozuldu. Bizimde valla eşimde vardı ben düzgündüm ben bozuldum eşim düzeldi bmyle görüncede diyorum demek var vakti saati

kızlar benim 14. günüm birazdan kan testi vermeye gideceğim ama hiç umudum yok 3 gündür adet belirtileri yaşıyorum ve peçeteye belli belirsiz leke geliyor sildiğimde. ben birkaç gün daha bekleme taraftarıyım adet olacak gibi hissediyorum ama eşim çok ısrar etti birazdan gidip öğreneceğiz bakalım

Canım belkide tutunuyordur idrar testi yapmadın mı inşaallah vardır

Canım belkide tutunuyordur idrar testi yapmadın mı inşaallah vardır
idrar yaptım canım negatif çıktı birde benim ilk aşılamam değil 4. aşılamam ve daha önceden tutan 2 aşılamam var o yüzden deneyimli gibiyim bunun gidişatı tutmuş gibi gelmiyor bana

idrar yaptım canım negatif çıktı birde benim ilk aşılamam değil 4. aşılamam ve daha önceden tutan 2 aşılamam var o yüzden deneyimli gibiyim bunun gidişatı tutmuş gibi gelmiyor bana
Anladım ama kan testi garanti en azından tutmamış olsa bile aklından cıkar enazından rahatlarsın. Benimde cıkmamıştı adetten 6gün sonra kan testi yaptırmıstım 90lı bi deger cıkmıstı gec döllenme falan dediler ama sonra üçüncü tesstte deger düştü tutunamamıs kimyasal gebelik dedi. Yani senin öyle olmasında cıkmaması gibi durum olabilir bazılarının cıkmıyor

Ayni sorunlar bendede var esimin sonuclari da normal ama pco gorunumu var dendi asilama yaptik 2. Kez. Sana farkli bi ilac onerdiler mi adetlerim hep duzenli

Ayni sorunlar bendede var esimin sonuclari da normal ama pco gorunumu var dendi asilama yaptik 2. Kez. Sana farkli bi ilac onerdiler mi adetlerim hep duzenli
hayır ilaç önermedi adetin düzenli mi yumurtlaman oluyor mu hormonların da düzenliyse bir sıkıntı yok demek

Oyle olmasi daha iyi stres yapmiyoruz en azindan neden okadar ara verdin ? Ben ard arda yaptiriyorum ara vermeyecegim 6 defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…