Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar insallah tutar asilamaniz cipli asilama nedir diye sorabilirmiyim ?

Ç

İlaçların yan etkilerinden doğacak sorunlardan korktuğum için. Sonuçta hormonal ilaçlar. Neden 6 defa?
Hormon haplari sonucta yan etkileri malesef oluyor ama ard arda yapinca sans daha yuksek oluyormus oyle diyorlar. Yasal olarak 6 defa yaptirma hakkim varmis haziranda yaptirdim ilkini sonra yumurtlamami kacirmisiz sansa erken adet oldum haplarin etkisiyle adet olunca doktor hemen 2.yi yapicaz dedi dun yaptirdik iste

sonucum çıktı 1,20 maalesef gebelik yok birdahaki tedaviye kaldı umutlar

idrar yaptım canım negatif çıktı birde benim ilk aşılamam değil 4. aşılamam ve daha önceden tutan 2 aşılamam var o yüzden deneyimli gibiyim bunun gidişatı tutmuş gibi gelmiyor bana
Canim tutanlardaki belirtilerin nelerdi? Bu defa tutar insallah

Canim tutanlardaki belirtilerin nelerdi? Bu defa tutar insallah
gögüslerde hassasiyet ve adet belirtilerim vardı yine ama leke yada kanama yoktu birde 11. günde idrar testinde silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm bu aşılamada adet belirtilerim yine var ama gögüslerde hassasiyet yok hemde lekelenmem var ve 13. gün erken gebelik testi yaptırmama ragmen negatif çıktı sonucu zaten beklediğim tahmin ettiğim gibi çıktı sonucu demekki daha vakti zamanı var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizler güzel haberler verirsiniz

O igneleri senden parasiz mi alacakmis ne sacma sey hayir dogru tedavi yapmis sikinti yapma o konuda bence ama 3 tane igne aldirmak nedir. Bence sen kendin sat onlari bu sitede cok var oyle satan. Buzdolabinda olmasi kotu sadece.
Kizlar igneyi sizmi aliyorsunuz doktor kendisi muayene gidince yapmiyor mu ?

Canim ben ilk asilamamda gittigimde kan testi yapip gitmistim doktorum neden yaptirdin belli olmazki 12.gunde dedi tekrar kan testi yaptirdim tabi oda negatif cikti

ama şöylede birşey var benim eşimde sorun yok benim pco var ben ilk aşılamamı hastanede eşimin spermi alınarak bana enjekte edildi ve tutmadı. sonraki aşılama için doktorum çatlatma iğnesinden sonra aşılama yapmadı dogal yolla siz kendiniz ilişkiye girin dedi ve o aşılamam tuttu ama düşükle sonuclandı daha sonra 3. aşılamayı aynı şekilde yaptık dogal yolla kendimiz ilişkiye girerek ve oda tuttu kızım oldu. bu son aşılamada doktoruma önceki aşılama süreçlerimi anlattım ama ısrarla hastanede aşılama şansı daha yüksek dedi ve yaptık sonuc tutmadı. muhtemelen tüp bebeğe geçmek isteyecek ama ben 1 tane daha aşılama isteyecegim ama bu sefer çatlatma iğnesinden sonra doğal yolla ilişkiye girerek deneyeceğim sonucta 2 defa bu şekilde başarılı sonucum var

Nasıl kız nasıl gördün ben şok
Laboratuvar da hazırlanıyor 1 saat işlemi sürüyor. Sen ne gördün acaba? Ben neden görmedim acaba
Canim banada oyle oldu ayristirirken gormedim ama ayristirdiktan sonra yan odadan hemsire eline alip geliyor spermi soruyor benim ve esimin adini soyadini sonra doktor siringanin ucuna taktigi hortumla enjekte ediyor

Catlatma ignesinden sonra kac gun arayla iliskiye girdiniz biz bir gun yapalim diger gun yapmayalim diyoruz ama dogrumu bilmiyorum

Catlatma ignesinden sonra kac gun arayla iliskiye girdiniz biz bir gun yapalim diger gun yapmayalim diyoruz ama dogrumu bilmiyorum
biz çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilk ilişkiye girdik ve sonrasındada 3 gün boyunca hergün girdik

biz çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilk ilişkiye girdik ve sonrasındada 3 gün boyunca hergün girdik
Ayiptir soylemesi bizim asilama sabah oldu gece girdik birde cunku 4 gun yapmamistik bu defa daha fazla beklesin diye umut iste esim hepsini atamadim dedi stresten birde oyle yaptik simdi bize onerin nedir

Ayiptir soylemesi bizim asilama sabah oldu gece girdik birde cunku 4 gun yapmamistik bu defa daha fazla beklesin diye umut iste esim hepsini atamadim dedi stresten birde oyle yaptik simdi bize onerin nedir
çatlatmadan 36 saat sonraki ilişki en verimli olanı çünkü sonraki ilişkilerde spermler 1 günde kendini toparlayamıyor ama yinede ufakta olsa her ihtimali denemek lazım. ertesi akşam tekrar girseniz sorun olmaz heralde bizde bu şekilde gitmiştik ilk gün sabah aksam sonrasında günde 1 defa

O zaman dogru siralamisiz ya neler konusuyoruz kizlar biz allahtan ayni kaderi yasiyoruzda birbirimizi yadirgamiyoruz

O zaman dogru siralamisiz ya neler konusuyoruz kizlar biz allahtan ayni kaderi yasiyoruzda birbirimizi yadirgamiyoruz
doktor bugün bana aşılama yaptı ve yarından itibaren başlayıp gün aşırı ilişki olsun 10 gün boyunca dedi fikir olması açısından söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…