Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hastanede yapılmadı derken? Aşılama hastanede yapılıyor zaten senin kendimiz ilişkiye grdik dedigin çatlatma iğnesi vurulmussun sadece o baska asılama baska. aşılama spermlerin yıkanması ve bir kataterle senin rahmine bırakılması işlemi. Ama tabi çatlayıp spermle yumurtanın bulusmasında bitiyor iş her halukarda catlama olmazsa yada sperm catladıgında denk gelmezse işlem başarısız oluyo

2 defa hastanede aşılama yapıldı tutmadı 2 defada yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi sonrası doğal yolla ilişkiye girerek denedik ve ikiside tuttu. yumurta geliştirici iğne kullandığım için bu işlemde aşılama tedavisi altında yer alıyor

doktor bugün bana aşılama yaptı ve yarından itibaren başlayıp gün aşırı ilişki olsun 10 gün boyunca dedi fikir olması açısından söylüyorum
Ay cok tesekkurler canim az once bir arkadasa sormustum isabet oldu soylemen bizimkiside demisti ama burada yazilanlarin yanlis ciktigini hic gormedim o yuzden tescillemek istedim ayyy ikimizinde tutuyormus Allahim sen konuyu biliyorsun

sonucum çıktı 1,20 maalesef gebelik yok birdahaki tedaviye kaldı umutlar
Ay cok tesekkurler canim az once bir arkadasa sormustum isabet oldu soylemen bizimkiside demisti ama burada yazilanlarin yanlis ciktigini hic gormedim o yuzden tescillemek istedim ayyy ikimizinde tutuyormus Allahim sen konuyu biliyorsun
evet canım bana özellikle söyledi hoca birkaç kez tekrarladı hatta Ahhh ahhh en içten aminnnnnnnn

Canım demekki daha vakti var Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah

amin canım hepimize inşallah benim 1 evladım var tabiki gönlümüzden bir tane daha olsun diye geçiyor ama allah önce isteyip hiç olmayanlara versin
Yaaa Allah bağışlasın canım senin bir evladın varmış ne güzel bir tane daha nasip olur inşallah

İyi akşamlar kızlar öncelikle hayırlısıyla inşallah aşılamalarınız tutar
sizlere bir sorum olacak. Aşılamayı rapor çıkartıp özelde yaptırabiliyor muyuz? Yani aşılama ücretiniz devlet karşılamaz sanırım ama ilaçlar için diyorum... Tüp bebekte dediğim şeyin olduğunu biliyorum ama aşılamada var mı bilemiyorum.

Hanımlar bu aydan sonra aşılama önerecek muhtemelen doktorum ama ben aşılama yaptırmak istemiyorum. Ilk denemesi tutan var mı aranızda?

Tutmuyor diye tüp bebek de hemen tutmuyor ama ne bileyim onun başarı şansı daha yüksekmiş gibime geliyor.
Orasi oyle tabi ama bizde bir sorun yoksa inan 2. 3.de tutar spermi zaten temizliyorlar en kalitelisini aliyorlar. Dene bence kaybedecegin bir sey yok.

Kızlar sanırım benim reglim gelecek. Regl sancısı gibi kasıklarıma ağrı girmeye başladı ve sanki bir lekelenmem oldu gibi. Aynı ilk aşılamada yaşadığım manzara gibi.

Anladim ben yurt disinda yaptiriyorum o yuzden bize doktor kendisi yapiyor aldirmiyorlar. Sormasi ayip ne kadara aliyorsunuz?
Iğnenin tanesi 130 tl burada ama indirim yapan eczaneler oluyor. Bana 8 tane iğne yetti mesela ama daha fazla igneye gerek duyulan durumlar da oluyor. Sizin nasıl oluyor ? Her gün doktora mi gitmek zorunda kaliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…