- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.501
Şans yaaSonuca bir girdim ki, hatalı test kabı yazıyor.
Bir daha gittim test için kan verdim.
Stres de yapmamaya çalışıyorum ama biraz içim dalgalandı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şans yaaSonuca bir girdim ki, hatalı test kabı yazıyor.
Bilmiyorum ki 1-1.5 saati bulur sanırım. Eşim benden daha stresli, işe bile gitmedi o derece...Kaç saate çıkar canım sonuç.. yüreğini ferah tut allah büyük.. dualarımız seninle..
Duru biraz oynamasını seviyor anne babasıyla diyelim :)Şans yaa
Merhabalar banada temmuzda natural transfer yapıcaltı dr. Fakat rahim kalınlaşmadı iptal Oldu transfer. Şimdiki reglim ile tekrar başlıyoruz ilaçla rahmi kalınlaştırcakCanım benimki de naturel transfer ben de de jel ve kan sulandırıcı var. İlk duyunca naturel yapacaklarını çok şaşırmıştım. Ama hala neden doktor ben de bu yöntemi tercih etti anlamadım. Bu ara yayılmaya başlamış galiba bu yöntem
taze transferse o yuzden agrilarin bi olup bi gecebilir opu isleminden kalan agrilar ve ilac etkileri ile olan agrilar olabiliyor benim bu sefer dondurulmus transfer hic bi ağrım yok oncekilerde cok fazla kasık ağrım oluyordu ara ara kramplar şeklinde en iyisi belirti aramadan en sakin şekilde bu süreci gecirmekKızlar ben ağrınız nasıldı onu merak ediyorum ağrısı olanda var belirtisi olmayıp hamilelik haberi alanlar var
ilk 3 gün baya ağrım vardı hissedilir derecede ama iki gündür yok
Çoook sevindim inşallah güzel haberleri bir an önce ver bizeKızlar kızlar kızlar size haber getirdim. Biliyorsunuz salı günü değerim 4.3 çıkmıştı bugün idrar testinde 2.çizgiyi yakaladımbebeğim bırakmamış beni benimle
şimdi kahvaltı yapıp kan vermeye gideceğiz eşimle
![]()
stres yapma desem de imkansız benim de 11. Gün az önce tekrar kan verdim ben de sonuç bekliyorum zaman geçmiyorSonuca bir girdim ki, hatalı test kabı yazıyor.
Hayırlı olsun canım bu sefer iyi olacak natürel yapmayacak dimiMerhabalar banada temmuzda natural transfer yapıcaltı dr. Fakat rahim kalınlaşmadı iptal Oldu transfer. Şimdiki reglim ile tekrar başlıyoruz ilaçla rahmi kalınlaştırcak
Yok estrofem ile rahmi kalınlaştıracak. Regl olmayı bekliyorum dr a gitmek için. Bu sefer çok heyecanlıyımHayırlı olsun canım bu sefer iyi olacak natürel yapmayacak dimi
evt benim belim de ilk 3gun çok ağrıdı sonra birden kesildiKızlar ben ağrınız nasıldı onu merak ediyorum ağrısı olanda var belirtisi olmayıp hamilelik haberi alanlar var
ilk 3 gün baya ağrım vardı hissedilir derecede ama iki gündür yok
canim cok sevindim gozunaydinKızlar kızlar kızlar size haber getirdim. Biliyorsunuz salı günü değerim 4.3 çıkmıştı bugün idrar testinde 2.çizgiyi yakaladımbebeğim bırakmamış beni benimle
![]()
Kızlar kızlar kızlar size haber getirdim. Biliyorsunuz salı günü değerim 4.3 çıkmıştı bugün idrar testinde 2.çizgiyi yakaladımbebeğim bırakmamış beni benimle
![]()
Kızlar heyecanla bekliyoruz, hayırlı,pozitif sonuçlarınızlarınız olsunnSonuca bir girdim ki, hatalı test kabı yazıyor.

Evet heyecanlı oluyorYok estrofem ile rahmi kalınlaştıracak. Regl olmayı bekliyorum dr a gitmek için. Bu sefer çok heyecanlıyım
Kuzum modum düştü sabah sabah geçen sefer de öyle olmuştu negatif almıştımcikolatakistim canım karın ağrısı bendede olmuştu normal o üzülme boşuna
Ay darısı bize inşallahKızlar bende kese görmeye gidicem bir hafta sonra
Kötü düşünmek yok sen sağlıklı beslenKuzum modum düştü sabah sabah geçen sefer de öyle olmuştu negatif almıştım
Karın ağrısı kasık ağrısı bende de oldu . Modun düşmesin belki de tutunurken ağrı yaptı . Bugün 6. Günün müydü ?Kuzum modum düştü sabah sabah geçen sefer de öyle olmuştu negatif almıştım
Yarın 7.günüm kan tahlili versem çıkar miKötü düşünmek yok sen sağlıklı beslen