- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.521
Evet bugün 6.günüm bugün adet ağrısı olunca korktumKarın ağrısı kasık ağrısı bende de oldu . Modun düşmesin belki de tutunurken ağrı yaptı . Bugün 6. Günün müydü ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün 6.günüm bugün adet ağrısı olunca korktumKarın ağrısı kasık ağrısı bende de oldu . Modun düşmesin belki de tutunurken ağrı yaptı . Bugün 6. Günün müydü ?
5.gun embriyosuydu dimiYarın 7.günüm kan tahlili versem çıkar mi
Ben önce gebelik testi yaptım çift çizgi çıkınca gidip kan verdim çıkmıştı . Ama belli olmuyor bazen çıkmayadabiliyor . Eğer stres yapacaksan gününü bekleYarın 7.günüm kan tahlili versem çıkar mi
Kaçıncı gün bugünArkadaşlar sonucum çıktı: 7.37 doktora attım, sonucumu bekliyorum :)
İlk defa 5'ten yukarı görmek biraz sersemletti![]()
10. gün bugün, bugün test yapmamı istedi doktor. Şimdi aramasını bekliyorum doktorumun.Kaçıncı gün bugün
Evet canım5.gun embriyosuydu dimi
Karışık duygular içindeyim bakalım nasıpBen önce gebelik testi yaptım çift çizgi çıkınca gidip kan verdim çıkmıştı . Ama belli olmuyor bazen çıkmayadabiliyor . Eğer stres yapacaksan gününü bekle
Hadi inşallah bakalım ne diyecekArkadaşlar sonucum çıktı: 7.37 doktora attım, sonucumu bekliyorum :)
Ben çok olumlu hissediyorum ama bakalım... İnşallah iyi güzel olumlu şeyler olur. Bu topiğin enerjisi çok yüksek :)Hadi inşallah bakalım ne diyecek![]()
Aynen öyleBen çok olumlu hissediyorum ama bakalım... İnşallah iyi güzel olumlu şeyler olur. Bu topiğin enerjisi çok yüksek :)
Çıkar kuzumEvet canım![]()
Ben çok olumlu hissediyorum ama bakalım... İnşallah iyi güzel olumlu şeyler olur. Bu topiğin enerjisi çok yüksek :)
Kaçıncı gün değeri buArkadaşlar sonucum çıktı: 7.37 doktora attım, sonucumu bekliyorum :)
Ben de öyle bi tehlike geçirdim canım. İki hafta gittim geldim hormonlar artmadı, rahim kalınlaşmadı bi türlü. 4-5 kere kan verdim. Sonra düzeldi şükür ama resmen bi sonraki ayın adet tarihinde transfer oldum. Hatta transferden önceki gün jel tahriş yapmış, hafif bi kanama gördüm, adetim başladı sandım yüreğime iniyordu, merkezi aradım sakinleştirdiler. Canım senin bebişin zamanı bu ay değilmiş demek ki, ben inanıyorum artık bu ufaklıklar kendi doğacakları zamanı kendileri belirliyor resmen. Hayırlı transferler canımMerhabalar banada temmuzda natural transfer yapıcaltı dr. Fakat rahim kalınlaşmadı iptal Oldu transfer. Şimdiki reglim ile tekrar başlıyoruz ilaçla rahmi kalınlaştırcak
Anladım canım. Benimki donmuş evet. Taze transferde estroferm kullandın mı peki?seni
seninki dondurulmuş sanırım benim taze transferdi
Hayır kullanmadım estrofem.Anladım canım. Benimki donmuş evet. Taze transferde estroferm kullandın mı peki?
tebrikllerrrrrKızlar bugün 7.gun kan testi verdim 52 çıkmış![]()
Seninkini de naturel yapmışlar. Tek değilmişim sevindimHayır kullanmadım estrofem.