kizlar merhaba .. Nasilsinizz... Ben fazla giremiyorum gunlerim cok yogun geciyor eltimlerle filan gelip gidiyorum hava cok sicak pek evde durmuyorum...
Kizlar dun ve bugun benim cok hafif kahverengi lekelenmem geldi tuvalette,oyle ic camasirima filan gelmiyo.. Birde gun boyu degil,dun bi defa cok hafif boyle akintiyla karisik,birde bugun biraz once .. Biraz korktum insallah hayirdir.. Aryica karniminda cok kasildigini hissediyorum boyle icten esniyor gibi iyce,acaba rahim genisledigi icinmi oluyor bu agrilar ve lekeler.. Cunki cok hissediyorum gerildigini...
kizlar merhaba .. Nasilsinizz... Ben fazla giremiyorum gunlerim cok yogun geciyor eltimlerle filan gelip gidiyorum hava cok sicak pek evde durmuyorum...
Kizlar dun ve bugun benim cok hafif kahverengi lekelenmem geldi tuvalette,oyle ic camasirima filan gelmiyo.. Birde gun boyu degil,dun bi defa cok hafif boyle akintiyla karisik,birde bugun biraz once .. Biraz korktum insallah hayirdir.. Aryica karniminda cok kasildigini hissediyorum boyle icten esniyor gibi iyce,acaba rahim genisledigi icinmi oluyor bu agrilar ve lekeler.. Cunki cok hissediyorum gerildigini...
amandacım Allah hepinize sabır versin..........onlar için katlanılır be güzelim.............
inşaallah geçiverir agrılarınız..........ama bu bebişler nazlı anam bunlara güven olmaz yani.......heran size biraz benimle ilgilen sinyali verebilirler yani............
arkadaşlar benim büyük günüm yaklaştı.çok heyecenlıyım.cmtsi test günüm.lütfennnn benim için dua edin sizlerin dualarına inanıyorum.inşallah benim ve eşiminde yüzü güler.....
Kizlar merhaba .. nasilsinizz... Ben fazla giremiyorum gunlerim cok yogun geciyor eltimlerle filan gelip gidiyorum hava cok sicak pek evde durmuyorum...
Kizlar dun ve bugun benim cok hafif kahverengi lekelenmem geldi tuvalette,oyle ic camasirima filan gelmiyo.. birde gun boyu degil,dun bi defa cok hafif boyle akintiyla karisik,birde bugun biraz once .. Biraz korktum insallah hayirdir.. aryica karniminda cok kasildigini hissediyorum boyle icten esniyor gibi iyce,acaba rahim genisledigi icinmi oluyor bu agrilar ve lekeler.. cunki cok hissediyorum gerildigini...
YALNIZ BİŞEY DİYCEM millet nerde kimse girmiyo artık 2 veya 3 kişi ancak giriyoz.benden başka test günü bekleyen yokmuydu acaba.sanki heyecanlı birileri daha vardı.yanlışmı hatırlıyorum.arkadaşlar NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZ.
ben pek hatırlayamadım senin durumunu ama msjlardan anladıgıma göre sen içimizden çıkan şanslılardansın.neyse benim transferin 9.günü oldu böyle seninki gibi çamaşıra geçmeyen am hafiften kahve leke hemen klinigimi aradım hemşirem normal dedi.hatta bekledigimiz şeyler dedi heralde pozitif sonuçlarda embriyo yerleşirken olurmuş.bunu intden araştırdım.
teşekkürler kayram..............Allah razı olsun..........klomene falan başlamıştı eşimde zaten........digerlerinide deniycem inş....belki Rabbim bizede nasip etmiştir.....böyle kendiliginden oluverir..........
mihriban.......niye böyle yapıyorsun.......canının kıymetini bilmeye öğren ........biliyorum bu yaşadıklarımız kolay değil.........uzanma,ağır kaldırma,eğilme vs.........kendimizi hep bunlara odaklamalıyız.......çok zor ama yapmak zorundayız.........senin kaçıncı hafta..........:1hug:
Iste lusumsuzlukk benimki... Kendimi iyi hissediyorumyaa, birsey olmaz bana,olacagi varsa zaten olur diye dusunuyorum birde.. sositososito .Valla eltimin birde kizi var,onada egilip kalkiyorum salak kafam iste oysaki kiz 11 12 kilo .. valla sinir oluyorum boyle dusununcede kendime.. Ben 9 haftaligim canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?