Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

teşekkürler kayram..............Allah razı olsun..........klomene falan başlamıştı eşimde zaten........digerlerinide deniycem inş....belki Rabbim bizede nasip etmiştir.....böyle kendiliginden oluverir..........

inşallah....dene tabiki doğal şeyler ne kaybedeceksinki...geçen sene darkinlife diye bir arkadaş vardı. oda bu kürlerle kendiliğinden hamile kalmıştı.

arkadaşım bendede oldu.senin transferin kaçıncı günü yada tam durumun nedir.yani pozitif sonuçan sonramı bunlar oluyor.açarmısın biraz.

ben pek hatırlayamadım senin durumunu ama msjlardan anladıgıma göre sen içimizden çıkan şanslılardansın.neyse benim transferin 9.günü oldu böyle seninki gibi çamaşıra geçmeyen am hafiften kahve leke hemen klinigimi aradım hemşirem normal dedi.hatta bekledigimiz şeyler dedi heralde pozitif sonuçlarda embriyo yerleşirken olurmuş.bunu intden araştırdım.

eylülcüm biraz sakin olmaya çalış............çok panik yapıyosun sen ya.......bak bebişlerinde hisseder bu gergin halini...............
evet mihriban içimizde mucizesine tam bir mucizeyle kavuşan bir arkadaşımız.......

Acıya katlanmak değil benim derdim, bebişe birşey olur endişesi var. Yoksa dediğin gibi onlar sağlıklı olsunda ben 24 saat acı çekmeye razıyım. Evet nazlılar ve heran bizi tehdit ediyorlar sanki bak benimle yeterince ilgilenmezsen gideriz diye ama benim onları bırakmaya hiç mi hiç niyetim yok. Zor buldum zaten...

arkadaşlar benim büyük günüm yaklaştı.çok heyecenlıyım.cmtsi test günüm.lütfennnn benim için dua edin sizlerin dualarına inanıyorum.inşallah benim ve eşiminde yüzü güler.....

Eylülcüğüm dilerim Allahtan yarın senin için en hayırlı olan haberi alırsın. Bizde senin mutluluğuna ortak oluruz...

Endişe etme canım ya ama doktorunla irtibata geç bakalım ne önerecek. Bu arada bize de bilgi vermeyi unutma tamam mı canım.... Kendinede bebişede iyi bak

eylülcüm......bende test günümü bekliyorum canım......buugün benim daha 3.cü günüm.....senin kaçıncı günün......:1hug:

eylül kaçıncı günün olduğunu okudum canım ............yarın inşallah güzel haberlerle dönersin.......dualarım seninle.......:1hug:

eVET CANIM ONU BILIYORUM ,ilk baslarda olmasi normalmis... Bugun internetten arastirdim,bu haftalarda,hatta 11 12.haftalarda bile olabiliyormus,cok fazla olmadigi surece, ve kana donusmedigi surece birsey olmaz yaziyor.. Ama dinlenmek gerekiyomus.. Benim gunlerim cok yogun geciyor yaa, cok egilip kalktim,hic yerimde durmadimkii.. Hic canimin kiymetini bilmiyorum haaa.. kendime sinir oldummm.. kaydirigubbakcemile

teşekkürler kayram..............Allah razı olsun..........klomene falan başlamıştı eşimde zaten........digerlerinide deniycem inş....belki Rabbim bizede nasip etmiştir.....böyle kendiliginden oluverir..........

Canim,senin adetinde yumurtlamanda problem yoktu degilmi??? sorun erkek kaynakliydi sanirim.. Valla bencede kurleri dene,hiic belli olmaz.. Birde kafan rahat olsun,inan bende biraz oda vardi. hani nasil olsa tup bebek olacaktimya,adetimde yok hiiic ihtimal vermiyordum,onun icin kafayada takmiyordum nasil olsa olmaz diyee.. Onun icin kafanda rahat olsun..

mihriban.......niye böyle yapıyorsun.......canının kıymetini bilmeye öğren ........biliyorum bu yaşadıklarımız kolay değil.........uzanma,ağır kaldırma,eğilme vs.........kendimizi hep bunlara odaklamalıyız.......çok zor ama yapmak zorundayız.........senin kaçıncı hafta..........:1hug:

Seninde kayraa... Nasil gidiyor kiz 3 ler iyilermi... Senin karninda gerginmi?? Ben yatarken bile tuhaf bi his oluyor sanki karnimda donerken .. Canim sen reduksiyon filan dusunmuyorsun demiiii??

Iste lusumsuzlukk benimki... Kendimi iyi hissediyorumyaa, birsey olmaz bana,olacagi varsa zaten olur diye dusunuyorum birde.. sositososito .Valla eltimin birde kizi var,onada egilip kalkiyorum salak kafam iste oysaki kiz 11 12 kilo .. valla sinir oluyorum boyle dusununcede kendime.. Ben 9 haftaligim canim..

Neyse yaa hayirlisi,birsey olmaz insallahh, Rabbime siginiyorum .. Zaten lekede gelmiyor bugun hicc.. karnimde rahat :) demekki yoruldugum zaman birde karnima belime yuklendigim zaman agri oluyo,bak simdi hicbirsey yokkk dinlendimya guzelce.. :) KIZLARRR benim gibi APTAL olmayinnn,hamislerr iyce dinleninn haaa egilip bukulmeyinn agir kaldirmayinnnn...

Bende senin gibiyim mihriban, hem hiçbir şeyden geri kalmıyorum hemde ya birşey olursa diye vicdan azabı duyuyorum... Ama öyle robot gibi de yaşanmıyor. Ben birde çalışıyorum kendime öyle çok dikkat edemiyorum. Sadece ağır kaldırmamaya birde uzanmamaya dikkat edebiliyorum. Rabbim hem bizleri hem bebişleri korusun

Hah valla aynen iste,ama birde kendimide oyle cok geriye cekemiyorum,hani millet aman gormemisin biri hamile olmuss' demesinler diye.. Hani millet is yaparken ben,oturamiyorumm.. agirda olsa,hafifde olsa kalkiyorum.. Oysaki bizim cektigimiz bize yeter,kimse bu kadar zor hamile kalmiyorki,biz canimizin kiymetini bilmessek kim bilecekki.. Valla biraz naza cekilmesini bilecek insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…