Hayırlısı olsun arkadaşım, geç olsun güç olmasın... Canını sıkma bu süreçte iyice dinlen ve stres at inşallah sende en kısa zamanda mucizene kavuşacaksın...
olsun ucunda ölüm yok . yumoşların dinlenmede ayrıca kalştesi düşmez. çok var öyle hamile kalan. hayırlısı olsun inşalah. hep beraber dua ederiz. rabbimden ellerimizi boş çevirmez inşallah.
gelincik canım hayırlısı olsun..........eger nasibinde varsa onlara bişicik olmaz zaten korkma sen..........hadi hayırlı haberler ver bize inşaallah..............bu arada transfer tarihin tam bellimi............
Kızlar bakıyorum yİne kİmsecİkler yok.benİm yarın bellİ olucak bakalım sonuÇ ne olucak...sİzlerden benden dualarınızı eksİk etmeyİn dİyorum....gÖrÜŞmek Üzere...
ya eylül nerde kaldın..............gidecem gidemiyomda............gel ve yaz ..........................hadiiiiiiiiiiiiiii
ama sonucun çoktan çıkmış olmalı............sevinçten unuttun degil mi bizi kayra gibi..................
yok canım degerin güzel..........takma kafana bunlları sen.............inşaallah pazartesi iki katı olması gerkiyo...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?