kızlar benim sag kasıgım ve sag bacagım agrıyor.kötü bişey degildir inşallah.bugün klinige otobüsle gittik çok salladıııı.umarım geçer.
tebrikler eylülcüm...
Birsey olmaz,caninm ben ucagada bindim otobusede.. Ondan olmuyor..
Rahim genisledigi icin oluyor,benimki hala oluyor,helede ilk gebelikte daha cok oluyormus,sonucta bedenimiz icin cok yeni bi olay.. Diyorumya benimde hala oluyor,hatta ben bile korkuyorum bu nasil agri boyle diye.. Ama normalmiss.. kanama olmadigi surece normal canim.. Kendine genede dikkat et bool bol dinlenn..
Benım 12cı gunum 78.14 tu 14gunum 71.34 duŞmuŞtu 16.cı gunum 22 kuserlere ınmıŞtı cnm kımıyasal gebelık malesef
sağol amandacım. inşallah... senin hamişliğinide nasıl sevindim anlatamam arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.transferini nur hanımmı yaptı. transferden sonra işe başladınmı hemen canım.
oooooo şimdi korktum işte ALLAH HAYIRLISINI VERSİN ama ben erken sevindim heralde.yarın test yaptırcam.kızlar benim için dua edin...
Sağol canım,
Taransferimi Semra Hanım yaptı. Ama aslında kimin yaptığınında bir önemi yok. Transferleri genelde Hale Hanım veya Müstecep Bey yapıyormuş. Ama sen kendi doktorunu istersen ve doktorda müsaitse oda yapabiliyor.
Sen şimdi bunları düşünme iyice dinlen ve iyileşmeye çalış. Hayırlısı için hepimiz dua edelim
gelincigim artık sen nete rahatcça girebilecek misin.............sanki öyle gibi çok sevindim..........canım valla bence memorıal bayramdada çalışır ama yinede bir arayıp sorarsın..ne güzel mübarek bir zamanda transferin olucak........
gnaydın kızlar giremedim bayadır her zamanki gibi hastanede geçiyor günlerim serum alıyorum benim kadar midesi bulanan yoktur heralde ne zaman geçer acaba bu bulantılar hap kullanıyorum artık sizler napıyorsunuz bebişler nasıl kayra mihriban amanda nzmyhan sen naptın bak senide aldım bebişler derken Allah söyletti galiba
evet canım haklısın. tutacağı varsa zaten kim yaparsa yapsın farketmez. transferden ne kadar sonra ayrıldın hastaneden yarım saat gerçekten yeterli oluyormu? işten izin almamda problem olacak benim için o yüzden fazla dinlenemeden başlayacağım işe çok korkuyorum çalışmam sorun oluştururmu tutunması için diye.anlayacağın kafam iyice karışık.hayırlısı artık...
Canımmm yaaa merakta bırakıyorsun bizleri. İyim çok şükür, dört gözle 17 Ağustosdaki ilk muayenemi bekliyorum. Bebişimi ilk defa göreceğim Allahın izni ile çok heyecanlıyım. Allah herkese böyle heyecanlar nasip etsin. Bende bu sabah mide bulantısı yaşıyorum ama seninki kadar hat safhada değil. Sadece birşey yiyemedim. Ama olsun bebişler için herşeye değer. Seni ve bebişini kocaman öpüyorum canım. Kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?