Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar benim sag kasıgım ve sag bacagım agrıyor.kötü bişey degildir inşallah.bugün klinige otobüsle gittik çok salladıııı.umarım geçer.

Birsey olmaz,caninm ben ucagada bindim otobusede.. Ondan olmuyor..
Rahim genisledigi icin oluyor,benimki hala oluyor,helede ilk gebelikte daha cok oluyormus,sonucta bedenimiz icin cok yeni bi olay.. Diyorumya benimde hala oluyor,hatta ben bile korkuyorum bu nasil agri boyle diye.. Ama normalmiss.. kanama olmadigi surece normal canim.. Kendine genede dikkat et bool bol dinlenn..

sagol canım. benim yarın 2.testim var açıkcası biraz korkuyorum.inşallah degerim düşmez.bildigin benim gibi degeri olupda düşen varmıdır...

Hayir canim degerin cok normal,bence tek gebelik onun icin boyle,genelde ikiz ucuz oldugu zaman cok yuksek cikiyor,sen kimsenin degeriyle kiyaslama kendininkini, cunki burda cogununki ikiz ucuz gebelikler canim.Su anda senin degerin cok normaaall inan bana ... Hem yarin goreceksin cok guzel yukselecek insallah...Hem mesela benimde ilk yaptigim test 214 cikmisti,ustelik 4-5 haftalik hamileydim bnu test yapildiginda..Doktor cok guzel demisti.. Yani rahat oll..

Benım 12cı gunum 78.14 tu 14gunum 71.34 duŞmuŞtu 16.cı gunum 22 kuserlere ınmıŞtı cnm kımıyasal gebelık malesef

ilayda canım gecelerde bir ikimiz varız................nasılsın........zeynep kamilin toplam fiyatına ne dedin anlamadım........

sağol amandacım. inşallah... senin hamişliğinide nasıl sevindim anlatamam arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.transferini nur hanımmı yaptı. transferden sonra işe başladınmı hemen canım.

Sağol canım,
Taransferimi Semra Hanım yaptı. Ama aslında kimin yaptığınında bir önemi yok. Transferleri genelde Hale Hanım veya Müstecep Bey yapıyormuş. Ama sen kendi doktorunu istersen ve doktorda müsaitse oda yapabiliyor.
Sen şimdi bunları düşünme iyice dinlen ve iyileşmeye çalış. Hayırlısı için hepimiz dua edelim

oooooo şimdi korktum işte ALLAH HAYIRLISINI VERSİN ama ben erken sevindim heralde.yarın test yaptırcam.kızlar benim için dua edin...

Eylülcüğüm tebrik ederim. Korkacak birşey yok. Benimde 12.gün değerim 91,72 çıktı. Bende o zaman edişelenmiştim ama 14.gün değerim 230,5 olmuştu. Yani sen kendini strese sokma. Muhtemelen tek gebelik bizimkisi o nedenle böyle sonuçlarımız. Ama yine de Allah bilir bir bakarsın bir mucize daha olur :)

eylülcüm tebrik ederim canım. bence senin değerde amandanınki gibi olacak bugün değerim arttı diye yazacaksın gör bak. dualarımız seninle canım...

evet canım haklısın. tutacağı varsa zaten kim yaparsa yapsın farketmez. transferden ne kadar sonra ayrıldın hastaneden yarım saat gerçekten yeterli oluyormu? işten izin almamda problem olacak benim için o yüzden fazla dinlenemeden başlayacağım işe çok korkuyorum çalışmam sorun oluştururmu tutunması için diye.anlayacağın kafam iyice karışık.hayırlısı artık...

evet canım artık aranızdayım bende sadece transfer zamanı yaklaşık 1 hafta ayrı kalabilirim sizlerden.inşallah arkadaşım bu mübarek günlerde hepimizde kavuşuruz mucizlerimize...

Canımmm yaaa merakta bırakıyorsun bizleri. İyim çok şükür, dört gözle 17 Ağustosdaki ilk muayenemi bekliyorum. Bebişimi ilk defa göreceğim Allahın izni ile çok heyecanlıyım. Allah herkese böyle heyecanlar nasip etsin. Bende bu sabah mide bulantısı yaşıyorum ama seninki kadar hat safhada değil. Sadece birşey yiyemedim. Ama olsun bebişler için herşeye değer. Seni ve bebişini kocaman öpüyorum canım. Kendine dikkat et

Transfer sonrası 45 dk. kadar yattım hastanede. Tuvalet ihtiyacın çok oluyor transfer sonrası ama kalkmaman gerekiyor. Hemşireden sürgü iste boşyere eziyet etme kendine. Hastane çıkışı karnım çok acıktığı için dışarda yemek yedik. Sonrasında eve gidip istirahat ettim. Öyle sürekli yatmadım ama iş yapıp kendimide yormadım dolaştım evin içinde. Benim transfer Cuma gününe denk geldiği için Cumartesi Pazar evdeydim. Ama Pazar günü yine kısa sürelide olsa dışarı çıktım. Çalışmak sorun değil aslında sadece dikkatli olman gerekiyor. Hareket ederken iki kez düşünüyorsun buda yeterli oluyor...

Hiram ... iyiim canim benimde bulantilarim cok var yemek yapamiyorum,zar zor.. kendimde oyle herseyi yiyemiyorum,ama bunada sukur.. Canim sen baya kotu olmussun yaaaa,ben bu sekilde bile dayanamiyorum zaman zaman,kim bilir sen ne kadar zorlaniyorsundur.. Insallah en kisa zamanda atlatirsin bu durumu canim,Allah kolaylik versin... Bebisler nasil bu arada.. :ecrin_bebek:

Caniimm, sende baya olmussun yaaa ne zaman 6 hafta olduuu :)) Zaman cok cabuk geciyor yaaa.. Bende bebisimi ilk 6 haftalikken gormustum,kucucuk birseydiii boyle fasulye tanesi gibi hic birsey belli degil, ama O kucucuk kalbiii okadar hizli atiyordukiii cok hos birsey yaa.. Insallah rabbim sanada nasip ederrr,sende gorursun hayirlisiyla.. Bende 13 agustosda tekrar gidicem,benim ufakligin kollari bacaklari belli olmustur simdi,birde bu haftalarda oynamaya basliyorlarmis..

Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsiiinnnn insallaahhh.Dualarimdasiniz KIZZLAAARRR , bizimde daha ne olacagimiz belli degil sizde bizlere dua edinde saglicakla kucagimiza almak nasip olsun insallah..

merhabalar kızlar nasılsınız bugün. ben bayağı toparladım. evde rutin işlerimi yapıyorum artık. büyük temizlikte yardım alıyorum sadece. bulantılarım devam arada da kusuyorum. kızımın okul sorunları var bugünlerde o nedenle çok giremiyorum. hepinizi çooook öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…