iyi etmissin aradigina en azindan kafanda suphe kalmadi bak... Hem artik kafana takma, doktorunda cok guzel demis,bosu bosuna yorma kendini,hamileliginin tadini cikar kizzz.. vereliniortak
OoOOo bi guzel haber dahaa, cok sevindim canimmm.. Allah tamamina erdirsin insallah... tupbebek tedavisiydi dimi.. ?? :lepi:
evet canim tup bebekti 2 ci denememdi ve cok sukur
kizlar ismimi listenizde gordum cok sagolun oraya o artik allahin izniyle mucizesine kavustu yazabilrisiniz
kızlar çok yorgun ve güçsüzüm..............sabahtan beridir halı yıkadık...annemlerin babannemin bizim halılar.................ooooooooooooooo bayagı bi yatmam lazım benim...................hadi hepinizi öpüyorum...........sonra hepinize tek tek yazarım ama şuan agrımayan bir tarafım yok galiba...............
eylülcüm......bizim topiciğede yazdım......maşallah değerin çok güzel yükselmiş......inşallah keseyide görünce rahatlicaksın.........darısı bana olur inşallah........
evet gerçekten amanda senin dedigin gibi kendimi full tıme çalışmaya programladım.......yoksa kafamı dagıtamıycama karar verdim....o yüzden netede fazla girmiycem............yoksa daha çok üzülüyorum........
evet gerçekten amanda senin dedigin gibi kendimi full tıme çalışmaya programladım.......yoksa kafamı dagıtamıycama karar verdim....o yüzden netede fazla girmiycem............yoksa daha çok üzülüyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?