Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Mihribancığım ben kendi kendime 6+1 diyorum ama ultrasonda ne çıkar bilmiyorum. Son adet tarihime göre (28 Haziran) hesaplıyorum. Bu arada ben muayeneye gittiğimde 7+1 olacağım yine benim sat hesabıma göre kalp atışını duyarız değil mi? Çok merak ediyorum............

kızlarrrrrrrrrrr.sonucum 1.testim 85.40.......2.test 146.8.................NASILLLLLLLLLL

Hayatım bence iyi. Daha öncede söylemiştim benim 12.gün değerim 91,72 çıkmıştı. 14.gün sonucu için doktor 150 üstü çıkarsa iyi demişti. Senin değerine göre artış oranın iyi görünüyor. Ama sen yine de bir doktorunu ara için rahat etsin canım. İnşallah herşey yolunda gidecek. Testi tekrar yaptıracak mısın?

amandacım sen cricone jel mi kullanıyosun yoksa iğnemi? ben iğneden korktuğum için jel almıştım açıkcası:)

:Saruboceq:

Kayracığım iyi olmana çok sevindim ama sen yine de kendi çok yorma olur mu canım. Umarım prensesinde okul sorunlarını kolayca halledersiniz. Fazla özletme yine de kendini... opuyorumnanaktan

amandacım sen cricone jel mi kullanıyosun yoksa iğnemi? ben iğneden korktuğum için jel almıştım açıkcası:)

Canım ben transfer sonrası Test gününe kadar iğne kullandım. Test tekrarına gittiğim zaman yani 14.gün Nur Hanım kalçalarımın haline acıdığı için jele döndük. Şimdi jel kullanıyorum canım.

eylul... degerin iyi yukselmis, doktorlar birsey demedimi iyimi kotumu diye?? Ben yerinde olsam birde doktoruma sorarim.. simdi biz ne desek bos, ama degerin sonucta katlanmis..

evet canım ya.banada iğne yazmışlardı tek bir gün vurundum. çok acıdı ve morardı. hala geçmedi morluğu. o yüzden sordum bende jel kullansam olurmu diye arasında bi fark yok istersen kullanabilirsin dedi hale hanım o yüzden bende jele döndüm artık.

Evet,canim zaten oyle hesap ediliyor,ama ultrasonda tam net olarak cikar kac hafta oldugu bence cok fark olmaz.. Kalp atislarini gorebilirsiniz ,cunki ben gittigimde 6 haftaliktim,gormustum.. ama dinletmiyorlar burda.Turkiyede nasil bilmiyorum..

Evet,canim zaten oyle hesap ediliyor,ama ultrasonda tam net olarak cikar kac hafta oldugu bence cok fark olmaz.. Kalp atislarini gorebilirsiniz ,cunki ben gittigimde 6 haftaliktim,gormustum.. ama dinletmiyorlar burda.Turkiyede nasil bilmiyorum..

İnşallah sağlıklı bir şekilde görünür bebişim. Sanırım bizim burada dinletiyorlar... Bakalım hayırlısı ile 1 hafta geçse................

bende aradım hemşireyi sordum bu iki katı bile degil dedim kötü bişeymi dedim.hemşire yok dedi önemli olan yükselmesi dedi üçü beşi aramıyoruz dedim.önemli olan ayın 25deki kese kontrolü dediler yani bu test sonucu normalmiş....ama ben yinede 2gün sonra yine yaptırırım.hemşirem doktoruma sormuş dr çok güzel demiş....valla BıLMıYORUM.KLıNıKTEKıLER GÜZEL KONUŞTUUUUU...ıNŞALLAH ALLAHIM BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EDER...

saol cnm bulantı hapı kullanıyorum artık onla idare ediyorum çarş tekrar doktora gidicez inş herşey yolunda çıkar cnm zemuszemus

[mrb arkadaşkar beni de listeye eklemişsiniz çok teşekkürler inşallah güzel haberler verebilirim bu arada bilgimde değişiklik oldu merkezim anatolia değil memorial en son oraya karar verdik hayırlısıyla cumts randevuya gidicem ilk adımımı atmış olucam

bi de 3 negatif aşılama:1no2: ilk tüp denemesi :Saruboceq:hihoyyyt

kizlar ismimi listenizde gordum cok sagolun oraya o artik allahin izniyle mucizesine kavustu yazabilrisiniz

iyi etmissin aradigina en azindan kafanda suphe kalmadi bak... Hem artik kafana takma, doktorunda cok guzel demis,bosu bosuna yorma kendini,hamileliginin tadini cikar kizzz.. vereliniortak

bu arada ybr ediyorum yeni hamisleri darisi bizlere insssss demi nzm cimmmm
seninle ben vazgecmiycek sira bize geelldi canimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…