Caniimm, sende baya olmussun yaaa ne zaman 6 hafta olduuu :)) Zaman cok cabuk geciyor yaaa.. Bende bebisimi ilk 6 haftalikken gormustum,kucucuk birseydiii boyle fasulye tanesi gibi hic birsey belli degil, ama O kucucuk kalbiii okadar hizli atiyordukiii cok hos birsey yaa.. Insallah rabbim sanada nasip ederrr,sende gorursun hayirlisiyla.. Bende 13 agustosda tekrar gidicem,benim ufakligin kollari bacaklari belli olmustur simdi,birde bu haftalarda oynamaya basliyorlarmis..
Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsiiinnnn insallaahhh.Dualarimdasiniz KIZZLAAARRR , bizimde daha ne olacagimiz belli degil sizde bizlere dua edinde saglicakla kucagimiza almak nasip olsun insallah..
kızlarrrrrrrrrrr.sonucum 1.testim 85.40.......2.test 146.8.................NASILLLLLLLLLL
kızlarrrrrrrrrrr.sonucum 1.testim 85.40.......2.test 146.8.................NASILLLLLLLLLL
merhabalar kızlar nasılsınız bugün. ben bayağı toparladım. evde rutin işlerimi yapıyorum artık. büyük temizlikte yardım alıyorum sadece. bulantılarım devam arada da kusuyorum. kızımın okul sorunları var bugünlerde o nedenle çok giremiyorum. hepinizi çooook öpüyorum..
amandacım sen cricone jel mi kullanıyosun yoksa iğnemi? ben iğneden korktuğum için jel almıştım açıkcası:)
Canım ben transfer sonrası Test gününe kadar iğne kullandım. Test tekrarına gittiğim zaman yani 14.gün Nur Hanım kalçalarımın haline acıdığı için jele döndük. Şimdi jel kullanıyorum canım.
Mihribancığım ben kendi kendime 6+1 diyorum ama ultrasonda ne çıkar bilmiyorum. Son adet tarihime göre (28 Haziran) hesaplıyorum. Bu arada ben muayeneye gittiğimde 7+1 olacağım yine benim sat hesabıma göre kalp atışını duyarız değil mi? Çok merak ediyorum............
Evet,canim zaten oyle hesap ediliyor,ama ultrasonda tam net olarak cikar kac hafta oldugu bence cok fark olmaz.. Kalp atislarini gorebilirsiniz ,cunki ben gittigimde 6 haftaliktim,gormustum.. ama dinletmiyorlar burda.Turkiyede nasil bilmiyorum..
Hiram ... iyiim canim benimde bulantilarim cok var yemek yapamiyorum,zar zor.. kendimde oyle herseyi yiyemiyorum,ama bunada sukur.. Canim sen baya kotu olmussun yaaaa,ben bu sekilde bile dayanamiyorum zaman zaman,kim bilir sen ne kadar zorlaniyorsundur.. Insallah en kisa zamanda atlatirsin bu durumu canim,Allah kolaylik versin... Bebisler nasil bu arada.. :ecrin_bebek:
[mrb arkadaşkar beni de listeye eklemişsiniz çok teşekkürler inşallah güzel haberler verebilirim bu arada bilgimde değişiklik oldu merkezim anatolia değil memorial en son oraya karar verdik hayırlısıyla cumts randevuya gidicem ilk adımımı atmış olucam
kizlar ismimi listenizde gordum cok sagolun oraya o artik allahin izniyle mucizesine kavustu yazabilrisiniz
kizlar ismimi listenizde gordum cok sagolun oraya o artik allahin izniyle mucizesine kavustu yazabilrisiniz
bende aradım hemşireyi sordum bu iki katı bile degil dedim kötü bişeymi dedim.hemşire yok dedi önemli olan yükselmesi dedi üçü beşi aramıyoruz dedim.önemli olan ayın 25deki kese kontrolü dediler yani bu test sonucu normalmiş....ama ben yinede 2gün sonra yine yaptırırım.hemşirem doktoruma sormuş dr çok güzel demiş....valla BİLMİYORUM.KLİNİKTEKİLER GÜZEL KONUŞTUUUUU...İNŞALLAH ALLAHIM BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EDER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?