kızlar mrb kontrolden geldim bugün ikizlerimin ikiside kalbi atıyor çok şaşırdım aralarında 5 günlük fark var doktor sıkı takip şart dedi düşük riski olabiliyormuş ikizlerde progestan verdi bu durumu yaşayan varmı
oooo az kalmış hbrlerini bekliyoruz.bende 16.gün tekrar kan testi yaptırdım sonucum 219.13 çıktı.drum normal dedi.bakalım yavaş yavaş yükseliyor benimki....
kızlar mrb kontrolden geldim bugün ikizlerimin ikiside kalbi atıyor çok şaşırdım aralarında 5 günlük fark var doktor sıkı takip şart dedi düşük riski olabiliyormuş ikizlerde progestan verdi bu durumu yaşayan varmı
nzmyhn ramazan topiğini burda açamayızki.... başka bölüme geçmek gerekir o zaman.... burdan devam edelim bence....yada isim başka bulalım....
hiramcım canım çok sevindim. bebişelerine. güzelim sana progestanı tüpbebek te vermedilermi. ben o zamandan beri kullanıyorum. crinone jel daha kolay geldi bana onu alıyorum.
canlar nasılsınız? uzun zamandır işler yoğundu gelemedim.
hamişler napıyorsunuz?kayracım, zümmin hiram, amanda, mihriba naber kızlar? büyüyor mu bebekler, ikizler, üçüzler....
nzmyhn, ilayda hadi ama sizde yeter üzmeyin kendinizi. beterin beteri var. rabbim size ve ailelerinize sağlık versin herşeyden önce. sonrasında morali yüksek tutup yola devam edeceğiz yok öyle ağlayıp sızlayıp üzülmek. güçlü ve inatçı olacağız. bol bol dua edeceğiz. 2.yi deneriz olmazsa 3.yü deneriz napalım. hepsi allahtan...
slm kızlar nasılsınız bugun dr gıttım sorun yok dedı rahım tertemız dedı duşukla sonuçlanmış dedıler sımdı benım kafam çök karışık bana yardım edın benım 1 tane dondurulmuşum var acaba onu transfer edıyımmı yoksa bır daha yaptırıp belkı orda da kalır yumoşlarım eger tutmazsa 3.cu denemeyıde hepsınıyılemı transfer edıyım ne dersınız bana bır akıl verın ayrıca kayra sana bır sey sormak ıstıyorum duşuk ilaç kulanıldıysa eger duşme rıskı varmı bebegının? acaba duşunuyorumda ilaçlarının doru duşuk oldugu içinmı duşmuş olabılırımmı ? benı bı aydınlattın kızlar ya[/QUOTE
düşük olduğunu sanmıyorum. tutmamıştır. birde acele etme ikincisi için. ayrıca dondurlumuşu bir kullan öyle tekrar tedavi düşün. dondurulmuş tutmazsa bence merkezini değiştir. nerede denedin bilmiyorum ama.
cnm jeli zaten kullanıyorum ek olarak hapınıda verdi sen başka ne kullanıyorsun seninde çoğuldu bana çoğul olduğu için düşüğe karşı progestan hapı ek olarak verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?