Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

oooo az kalmış hbrlerini bekliyoruz.bende 16.gün tekrar kan testi yaptırdım sonucum 219.13 çıktı.drum normal dedi.bakalım yavaş yavaş yükseliyor benimki....

nzmyhn.....neler oluyor niçin bizi terk ediyosun bende aynan kayraya katılıyorum...burda insan hersorununa cevap buluyor...ben 2007de üye oldum ozaman ganophenle hamile kaalanlarla yazışıyodum benimki olumsuzdu tabi sonra pkolularla yazıştım ve onlardan şimdi kullandıgım ilacımı ögrendim ve kulanmaya başladım.burdan çok şey ögreniyosun....o yüzden bence bir daha düşün ve sen çok bilgilisin başkalarına yardımın olabilir mesala bana çok yardımın oldu ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ıNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENDE BEBıŞıNı KUCAGINA ALIRSIN....

kızlar mrb kontrolden geldim bugün ikizlerimin ikiside kalbi atıyor çok şaşırdım aralarında 5 günlük fark var doktor sıkı takip şart dedi düşük riski olabiliyormuş ikizlerde progestan verdi bu durumu yaşayan varmı

Ayyyyy canlarım benim yaaaaaaaa iki minik kalp. Onlar annelerine sıkı sıkı tutunmuşlar bir kere hiçde düşmezler. Doktorlarda bazen insanın moralini bozuyor haaaa. Sevgi ile atan 3 kalp var şimdi senin vucudunda Rabbimin mucizesi işte bu....... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. kaydirigubbakcemile5

saol cnm benim bugün görümcemin bebeği öldü karnında ona çok üzüldüm sonra kendi durumumu öğrenince sevincim yarım kaldı işte Allah kimseye vermesin kızcağız harap oldu

yok kızlar yaa...siz beni yanlış anlıyorsunuz....nete çok girmiycem dedim.....yani 2-3 saat başında oturmuycam...geliyorum yine böyle konuşuyoruz.......ama temmuz topigi eskidi artık haa...ne dersiniz....başka isimle belki ramazan topigi ismiyle bir topik açalım.....orda sohbet ederiz.......hem belki benim gibi umutsuz vakalrda gelir......siz söylersiniz biz dinleriz....

nzmyhn ramazan topiğini burda açamayızki.... başka bölüme geçmek gerekir o zaman.... burdan devam edelim bence....yada isim başka bulalım....

hiramcım canım çok sevindim. bebişelerine. güzelim sana progestanı tüpbebek te vermedilermi. ben o zamandan beri kullanıyorum. crinone jel daha kolay geldi bana onu alıyorum.

hiram.....senin adına çok sevindim.......ne güzel dir o kalp atışlarını dinlemek...........inşallah bizlerde o günleri görürüz.....kaçıncı haftada duydun.........

cnm jeli zaten kullanıyorum ek olarak hapınıda verdi sen başka ne kullanıyorsun seninde çoğuldu bana çoğul olduğu için düşüğe karşı progestan hapı ek olarak verdi

canlar nasılsınız? uzun zamandır işler yoğundu gelemedim.

hamişler napıyorsunuz?kayracım, zümmin hiram, amanda, mihriba naber kızlar? büyüyor mu bebekler, ikizler, üçüzler....

nzmyhn, ilayda hadi ama sizde yeter üzmeyin kendinizi. beterin beteri var. rabbim size ve ailelerinize sağlık versin herşeyden önce. sonrasında morali yüksek tutup yola devam edeceğiz yok öyle ağlayıp sızlayıp üzülmek. güçlü ve inatçı olacağız. bol bol dua edeceğiz. 2.yi deneriz olmazsa 3.yü deneriz napalım. hepsi allahtan...

slm kızlar nasılsınız bugun dr gıttım sorun yok dedı rahım tertemız dedı duşukla sonuçlanmış dedıler sımdı benım kafam çök karışık bana yardım edın benım 1 tane dondurulmuşum var acaba onu transfer edıyımmı yoksa bır daha yaptırıp belkı orda da kalır yumoşlarım eger tutmazsa 3.cu denemeyıde hepsınıyılemı transfer edıyım ne dersınız bana bır akıl verın ayrıca kayra sana bır sey sormak ıstıyorum duşuk ilaç kulanıldıysa eger duşme rıskı varmı bebegının? acaba duşunuyorumda ilaçlarının doru duşuk oldugu içinmı duşmuş olabılırımmı ? benı bı aydınlattın kızlar ya

slm kızlar.pazar gününden beri hastenede yatıyorum kanamam vardı.çok şükür ikizlerim iyi kalp atışlarınıda duydum.artık yatak istirahatindeyiz.

cnm jeli zaten kullanıyorum ek olarak hapınıda verdi sen başka ne kullanıyorsun seninde çoğuldu bana çoğul olduğu için düşüğe karşı progestan hapı ek olarak verdi

canım dr iyi yapmış.kanamamdan dolayı bende progestanın iğnesini kullanıyorum.çoğul gebelikler riskli.inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…