Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Günaydın arkadaşlar...
Ramazanınız mübarek olsun. inşallah bu mübarek ayı en güzel şekilde değerlendiririz.
Ramazan bitimi benim transferim var canlarım. iftar vaktinte yapılan dualar geriçevrilmezmiş ne olur benim içinde dua edin...

günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar.çok üzgünüm benim ikiz olan bebeklerim üçüz oldu dünkü kontrolde gördük.benim ikiz gebeliğim bile riskli rahimde şekil bozukluğu vardı iki kez ameliyat oldum.dr üçüz olmaz redüksiyon şart dedi.şekil bozukluğunun neden olduğu kanamadan üç gün hastanede yattım.her gün iğne yaptırıyorum.içerdeki kanamanın görüntüsü hala var.dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.onlar benim bebeğim nasıl kıyarım ben onlara.ne olur yardım edin bana ne yapcam ben.

üzülme lütfen.şimdi diyemem ki redüksüyon yaptırma diye.keyfi yaptırmıyorsun ki,bu sefer ötekilerin hayatını riske atmış olacaksın.hayatta güzel tercihler varken malesef bazen böyle zor tercihlerde de bulunmak zorunda kalıyor insan.:sinifsinif:

canım kendini üzmeki bebişlerinde üzülmesin. ağlamakla bi sonuca ulaşamassın. inan şöyle yap diyede bişey diyemiyorum. hakkında hayırlısı hangisi ise rabbim ona nasip etsin arkadaşım.

şekil bozukluğu söz konusu olmasaydı aldırma derdim. üçüz çok hamile var....hatta birin doktoru usrarla redüksiyona karşı çıkmış. ama bebeklerin hepsini tehlikeyede atamazsın. senin halini anlıyorum. benimde dördüzüm var. doktor doğurman mucize diyor.. redüksiyon diyor. redüksiyonda bebeklerin hepsini kaybedenler var. çok korkuyorum.....

kuzenımın üçüzdü, dru taşıyamazsın demişti ısrar etmişti aldırmıştı tekini.şimdi ikizler buyudu kocaman oldular.yanı mecbursanız diyecek bişey olmuyor malesef.ama işlemden sonra da yaşıyan yaşıyor rabbim uzun ömür versin hepsine.

benim üçüz olduğu dün belli oldu.merkezdeki dr transverde ikiz olacak olursa o bile riskli demişti.teke düşürmemiz gerekir demişti.şimdi 7 haftalık pazartesi hemen alalım dedi.10 cu haftadan sonra yapmıyor.ikisinede birden kıyamam.kayra zorunluluktan yaptırıcam rahimim normal olsa üçününde devam edeceğini bilsem asla yaptırmam.günah mıdır bu konuda bilgin varmı işin bu boyutuda var düşünüyorum.

hamileler için Nihat hatipoğlu güzel bir dua etti 'Allah'ım bana temiz bir zürriyet nasip et.' amin

ayrıca Meryem suresini okumak hamileleri rahatlatıp vesveselerden koruyormuş.
inş Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmak nasip eder amin.

eğe annenin ver diğer bebeklerin hayati tehlikesi varsa günah değilmiş.......allah yardımcımız olsun.....inşallah gerek kalmadan kararlar rabbim....

herkese hayırlı ramazanlar.....ben 25 ni beklemeden dr gitdim.6haftalık benim hesaplarıma göre.sadece bir kese görüldü.ama vajinal ultrasonla baktı çok kurcalamıyorum dedi belki vardır dedi başka kesede.ama bir kese gördük.3hafta sonrada kalp atışı dedi.ama bana çok geç gibi geldi mikroenjeksiyon yaptırdıgım klinige salı günü gitcem.başka dra gitdigimi söylemiycem.ama bu 3 hafta dedigine göre klinikdekiler nasıl duymayı düşünüyolar acaba.sizce 6 artı 2 iken kalp atışı duyulabilirmi.

ben sabah redüksiyon için merkeze gidiyorum.redüksiyonu yapacak dr önce kontrol edecek.Rabbim inşallah yarın bir mucize yaratır bana.eğer yapılacaksa çok beklemek istemiyorum daha fazla büyümesin.ozaman hiç vazgeçemem.ne olur dualarınızı benden esirgemeyin.Rabbim hayırlı bir çıkış yolu verir inşaallah bana.çok zor bir durum kimsenin başına gelmesin.

momiciğim kayracığım nzhmyciğim asicim ve tüm arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar....
bebiş için uğraaşan tüm arkadaşlara rabbim bu gümlerin hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....bizlerinde yuvaları çoçuk sesleri ile şenlensin ....onlarla beraber yaşaylım ve tüm sevdiklerimizle beraber güzellikleri hayatın....

kızlar başlığımız temmuzda mucizemize kavuşmak ya bu gün içimden bir dahaki temmuzda kucağımızda onları kokladığımız sevdiğimizin nasip olacağı geldi nedense gözümde öyle canlandı birden ...inşallah 2010 temmuzunda onlarla tatile çıkarız bu temmuzda yaşadıklarımızı unuturuz arkadaşlar.... tatilimiz onlarla daha sıcak geçer inşallah o günleride görürüz.....

Merhaba kizlar,biraz once lavaboya gittigimde kagida kan ve kan pihtisi geldi ..Hic agriim yok sok oldum,acaba bebegim dustumu,yada bebegimi kaybmi ediyorum acaba coook uzgunummmm... ne olur yardimci olun..

merhaba kizlar,biraz once lavaboya gittigimde kagida kan ve kan pihtisi geldi ..hic agriim yok sok oldum,acaba bebegim dustumu,yada bebegimi kaybmi ediyorum acaba coook uzgunummmm... Ne olur yardimci olun..

allah korusun arkadaşım.drlar adet kanaması gibi çok gelirse arayın diyolar.senin sanırsam az geldi yarın hemen dr git.yada ara.belki progesteron ignesi verir.düşügü engelliyo.belki kullanıyosundur.dr bana vermişti haftada bir gün vuruldum bu salı günüde vurulcam 3 haftadır vuruluyorum.gelişmelerden hbrdar et bizi....

Amin canim rabbim onu bana bagslar insallah... Doktor geldi biraz once,eger agrili degilse birsey olmaz dedi,yatacaksin ve bol su iceceksin dedi.. Eger kanama devam ederse acil hastaneye ultrasona gidecez dedi.. Su anda agrim yok,kanamada yok.. Zaten tuvalete gittigimde kagida gelmisti,beni korkutan kan pihtisi oldu... DUa edin insallah .. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…