günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar.çok üzgünüm benim ikiz olan bebeklerim üçüz oldu dünkü kontrolde gördük.benim ikiz gebeliğim bile riskli rahimde şekil bozukluğu vardı iki kez ameliyat oldum.dr üçüz olmaz redüksiyon şart dedi.şekil bozukluğunun neden olduğu kanamadan üç gün hastanede yattım.her gün iğne yaptırıyorum.içerdeki kanamanın görüntüsü hala var.dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.onlar benim bebeğim nasıl kıyarım ben onlara.ne olur yardım edin bana ne yapcam ben.
günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar.çok üzgünüm benim ikiz olan bebeklerim üçüz oldu dünkü kontrolde gördük.benim ikiz gebeliğim bile riskli rahimde şekil bozukluğu vardı iki kez ameliyat oldum.dr üçüz olmaz redüksiyon şart dedi.şekil bozukluğunun neden olduğu kanamadan üç gün hastanede yattım.her gün iğne yaptırıyorum.içerdeki kanamanın görüntüsü hala var.dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.onlar benim bebeğim nasıl kıyarım ben onlara.ne olur yardım edin bana ne yapcam ben.
şekil bozukluğu söz konusu olmasaydı aldırma derdim. üçüz çok hamile var....hatta birin doktoru usrarla redüksiyona karşı çıkmış. ama bebeklerin hepsini tehlikeyede atamazsın. senin halini anlıyorum. benimde dördüzüm var. doktor doğurman mucize diyor.. redüksiyon diyor. redüksiyonda bebeklerin hepsini kaybedenler var. çok korkuyorum.....
benim üçüz olduğu dün belli oldu.merkezdeki dr transverde ikiz olacak olursa o bile riskli demişti.teke düşürmemiz gerekir demişti.şimdi 7 haftalık pazartesi hemen alalım dedi.10 cu haftadan sonra yapmıyor.ikisinede birden kıyamam.kayra zorunluluktan yaptırıcam rahimim normal olsa üçününde devam edeceğini bilsem asla yaptırmam.günah mıdır bu konuda bilgin varmı işin bu boyutuda var düşünüyorum.
merhaba kizlar,biraz once lavaboya gittigimde kagida kan ve kan pihtisi geldi ..hic agriim yok sok oldum,acaba bebegim dustumu,yada bebegimi kaybmi ediyorum acaba coook uzgunummmm... Ne olur yardimci olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?