mihriban çok geçmiş olsun canım. şimdi iyisin inşallah kanaman felan yoktur.
bişeyleri çok fazla içine atma kayınvalidengilide takma diyecem ama biliyorum mümkün değil birde yakın olunca. Allah sana bol bol sabır versin arkadaşım. belki bu sıkıntılarına karşılık rabbim sana hayırlı evlatlar nasip edecektir.
mihriban geçmiş olsun canım..doktorun demesine göre senin uzanıp yatamamana eşinin tepkisi ne .bence bunu eşinle bir konuş canım..nice binbir zorluklarla bebişimiz olsu diye kaç igne yiyerek pozitif sonucu görmek için ugraşıyoruz..hele sonrası düşmesin diye nice çabalar sarfediyoruz..bu zamanlarda senin strese girmemen lazım..çok bilmişlik yaptım galiba kusura kalma mihriban..bu arada bebişimiz ne kadarlık..RABBİM inşallaaahhh hayırlısıyla saglıklı dogurmayı nasip eder..
Canim,benim cok sagol.. Ya valla onun pek bi tepkisi yok haliyle annesi babasi birsey diyemez. Gidin diyemez.. Bebekte 12 haftalik oldu,rabbim tamamina erdrir insallah. Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insallah canim.Tedavidemisin su anda??.
kız mihriban bakaleeee...........seninkilerlen benimkiler akraba bak %100.............................yani ötesi olamaz......olsada kesin aynı kaşıktan aş yemişler haaaaaaaaaaaaa.......................
canım...benim negatifle sonuçlandı..kasım gibi tekrar düşünüyoruz ..inşalllah RABBİM bu mübarek ay hürmetine dualarımızı makbul eyler...mihribancım tabikide gidin diyemezde en azından annesini karşısına alır güzelce bir izah eder.. oda anlar herhalde ..canım benim strese yapma..boşver onların yanında da yat bence kasıklarım agrıyo diye ..kendini de fazla yorma canım ..inşalllah kucagına da almayı RABBİM nasip eder..:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar redüksiyondan geldim.çok ama çok üzgünüm.hayatımın en kötü günleri.ömrümden birşeyler gitti.bir tanesini aldılar teke düşürelim dediler kabul etmedim.hislerimi ifade bile edemiyorum.Rabbim beni affeder inşallah.
Kızlar Tünaydın,
Herkes bir derdin peşine düştü bakıyorum....
Benimde şu uykuya doyamama ve mide bulantısı ile başım dertte Pazartesiden bu yana açım, ne yesem dakikasında çıkarıyorum. Buda bende baş ağrısı, aşırı yorgunluk hissi oluşturuyor. Hiç işe gelmek istemiyorum... İnşallah uzun sürmezde bu durum bende işimden olmam...
Yanlış anlaşılmasın söylediklerim benim sadece durumumu paylaşmak. Asla şikayetçi değilim ben bu günleri çok bekledim... Allah tüm bekleyenlere de nasip etsin
Valla oyle oldu herkes kendi derdine dustu :)) .. Canim sanada gecmis olsun insallah gecici bu durum benimki 10 haftadan sonra baya azaldii.. Ama tiksinti durumu hala var bazi yiyeceklere karsi onuda kolay kolay atlatamayacagim.. Ben hic et turu yiyemiyorum canim,napacaksam 12 haftamdayim bundan sonrada onemliymis beslenme.. Simdilik multivitamin kullaniyorum umarim yeterldiir..
Ayrica,tatli sikayetler bunlar :)) Onalrin cani sagolsun herseye razi oluyor insan.. Yeterki bucurler iyi olsunlardaa..
kızlar selam bakıyorum beni unutdunuz hiç soran yok msjıma cevap veren yok.....neyse ben yinede yazıyorum.son gelişmeleri...dün dra gitdim.tek kese demiştim zaten.dün kalp atışını duyduk.ama drum haftaya bi daha bakalım dedi.bilmiyorum artık hayırlısı....sizleri okuyorum takip ediyorum...mihriban yine seninkiler gelip gidiyomuş benimkiler hiç aramadılar daha bi kere geçmiş olsun bile demediler.ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım.bizim aramızda hiç problem olmadı...bakalım sonunu bekliyorum...
Evet 3.aydan itibaren önemliymiş beslenmen. İnşallah 1 ay sonra geçerde bizde bebişlerimize gereken vitaminleri alabiliriz.
Ben sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama lavaboya gidip gelmekten doğru dürüst yazamıyorum. Allah sana sabır versin böyle kaynanaya canmı dayanır? Ben olsam iki dakkika da kapıya koyarım. Hiç öyle idare edici bir yapım yok malesefffffff.
O nedenle bende sana :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?