Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kayra,valla ne guzel iste.. O yasina ragmen sana destek olmasi. Iste bizimkilerde o anlayis pek yok,nasil desem hani bak mesela biraz once gene burdalardi,normalde ben yatiyorum bu kanamadan sonra pek dolanmiyorum.. Onlar geldiler,ee haliyle kayin babamin ve kayinvalidemin yaninda onlar otururken ben yatamam.. Bak bunu bile bileee, genede gelip oturuyorlar... 3 saate yakin oturdular bende yanlarinda o sekilde oturdum..Hani demiyorlarki,bu kiz kanama gecirdi agrisimi var, rahatsizmi yatmakmi ister,ki kayinvalidem sordugunda doktor "" yatacaksin ve bol su iceceksin""demis olmama ragmen !!! Haaa birde cikarken aksama geliyoruz,demeside cabasi.. Hadi gelde dellenme..
Ben bunu kast ediyorum umurlarinda degil gormemezlikten geliyor sanki tuhaf anlayamiyorum,yeterki keyifleri istesin gerisi ne dusunmus onemli degil....

Aman SIKTIM dimi,ama bu aralar hakikaten bunaliyorum,gunluk hep ayni seyleri yasamaktan.

Neyse sen napiyorsunn ne var ne yok.. 4 bucur seni hallediyordur kesin :)))

Sagolasin canim.. Insallah gecmistir diyelim:)) Gecti gerci simdi iyim cok sukur rabbime,ama bebegimi bi gorebilsem iyi olup olmadigini bi bilebilsem rahatlicam. Persembeyi beklicez caresiz..

Kafama takmamaya calisiyorum canim,ama eldde degil nerdeyse gunluk gorustugumuz icin.. Ama tabi su anda herseyden once bebegin sagligi beni ilgilendiriyor. Onlarinki dert bile gelmiyor..

mihriban geçmiş olsun canım..doktorun demesine göre senin uzanıp yatamamana eşinin tepkisi ne .bence bunu eşinle bir konuş canım..nice binbir zorluklarla bebişimiz olsu diye kaç igne yiyerek pozitif sonucu görmek için ugraşıyoruz..hele sonrası düşmesin diye nice çabalar sarfediyoruz..bu zamanlarda senin strese girmemen lazım..çok bilmişlik yaptım galiba kusura kalma mihriban..bu arada bebişimiz ne kadarlık..RABBıM inşallaaahhh hayırlısıyla saglıklı dogurmayı nasip eder..

ya buyursun gelsin de kızım yat sen ben bir yemek yapayım fyardımım olsun desin. kayınbaban geçsin salona falan sizde beraber oturun ne bileyim sen oturduğun yerde salatanı yap oda yemek yapsın.

Canim,benim cok sagol.. Ya valla onun pek bi tepkisi yok haliyle annesi babasi birsey diyemez. Gidin diyemez.. Bebekte 12 haftalik oldu,rabbim tamamina erdrir insallah. Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insallah canim.Tedavidemisin su anda??.

canım...benim negatifle sonuçlandı..kasım gibi tekrar düşünüyoruz ..inşalllah RABBİM bu mübarek ay hürmetine dualarımızı makbul eyler...mihribancım tabikide gidin diyemezde en azından annesini karşısına alır güzelce bir izah eder.. oda anlar herhalde ..canım benim strese yapma..boşver onların yanında da yat bence kasıklarım agrıyo diye ..kendini de fazla yorma canım ..inşalllah kucagına da almayı RABBİM nasip eder..:Saruboceq:

kız mihriban bakaleeee...........seninkilerlen benimkiler akraba bak %100.............................yani ötesi olamaz......olsada kesin aynı kaşıktan aş yemişler haaaaaaaaaaaaa.......................

kayram sen ballı hatunmuşsun vesselam..................
bende karar vereyim bari...........kaynana olursam cadoloz mu cadoloz olucam..........ne çekiyosam çektirecem.................laelaelaelaelaekafamçokkarıştıkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:

günaydın arkadaşlar redüksiyondan geldim.çok ama çok üzgünüm.hayatımın en kötü günleri.ömrümden birşeyler gitti.bir tanesini aldılar teke düşürelim dediler kabul etmedim.hislerimi ifade bile edemiyorum.Rabbim beni affeder inşallah.

tanyelicim yapacak bişey yoktu ki canım..... nolur böyle söyleme .....bak bende gideceğim büyük ihtimal...... ne yapalım güzelim elden bişey gelmiyor. onlar doğurursun dedi de biz mi doğurmadık........ dün bir yazı okudum arkadaş tüpbebek yaptırmış. üçüz olursa aldırırım diyor. doğuramamaktan değil bakamamaktan diyor. allah verirmiş rızkını allah nasıl verecek diye de dalga geçiyor........(Haşa) benimde gezmem dolaşmam lazım ona bakacak gücüm olmaz. eşimle vakit geçirmem lazım. sosyal hayatsız olmaz diyor.......... sen böyle deyip aldırmadın ki.....allah kalbini biliyor sen üzme canını.......

Kızlar Tünaydın,

Herkes bir derdin peşine düştü bakıyorum....
Benimde şu uykuya doyamama ve mide bulantısı ile başım dertte Pazartesiden bu yana açım, ne yesem dakikasında çıkarıyorum. Buda bende baş ağrısı, aşırı yorgunluk hissi oluşturuyor. Hiç işe gelmek istemiyorum... ınşallah uzun sürmezde bu durum bende işimden olmam...
Yanlış anlaşılmasın söylediklerim benim sadece durumumu paylaşmak. Asla şikayetçi değilim ben bu günleri çok bekledim... Allah tüm bekleyenlere de nasip etsin

kız mihriban bakaleeee...........seninkilerlen benimkiler akraba bak %100.............................yani ötesi olamaz......olsada kesin aynı kaşıktan aş yemişler haaaaaaaaaaaaa.......................

Heheheh,vallami giz seninkilerdemi oyleler.. Kiz valla evden kacasim geliyor benim,aha gene diken ustunde oturuyom.. Bugunde biraz iyiimya,evden ciksam kacsammi ne,biyerlere gidiyim bari :)))

Amaaaan,canim kuser onada.. Neyse idare edecem,bende oldugundan daha fazla sizlaniyorum napiyim . Yoksa anlamiyor,dun oyle yaptim neyse kizim sen git yat yukariya biz assagida oturuyoruz diyorrr.. Ama oda gicigima gidiyor,cunki SIKILIYORUM yukarda yatak odasinda.. hic degilse assagida uzanip tv izleyebiliyorum :) Ne var lan,biraz soluk aldirsaaan diyesim geliyor :)) toobee toobee .. Neysee,canim bosver sen beni..

Demek kasimda tekrar tedavi olacaksin,sorun neydi canim?? Insallah olur canim hayirlisi olsun hakkinda.. Rabbim cok bekletmesin insallah en yakin zamanda kucagini bebislerle doldursun.. Pozitif olmaya calis canim,tedavi esnasindada kendin icin birseyler yap,mutlu olacagin ne biliyim kuafore git,gez toozzz cok fazla kafana takmaa.. insallah nasip olur en yakin zamanda. Simdiden boool sans.. :)

Canim cok gecmis olsun.. Insallah hakkinda hayirlisi olmustur.. Eger doktorlar siddetle karsi ciktiysa ve senin icin riskli ioldugunu soylediyse,dinen bi gunah olmadigini duymustum ben,.. Sonucta,sen luksun icin aldirmadinki bu bebegi.. Hatta icin yana yana yaptirmissin belliki.. Allah yardimcin olsun insallah bundan sonra cok rahat bi gebelik geciririsin canim.. Uzulme.. bundada vardir bir hayr canim.. :teselli:

Valla oyle oldu herkes kendi derdine dustu :)) .. Canim sanada gecmis olsun insallah gecici bu durum benimki 10 haftadan sonra baya azaldii.. Ama tiksinti durumu hala var bazi yiyeceklere karsi onuda kolay kolay atlatamayacagim.. Ben hic et turu yiyemiyorum canim,napacaksam 12 haftamdayim bundan sonrada onemliymis beslenme.. Simdilik multivitamin kullaniyorum umarim yeterldiir..

Ayrica,tatli sikayetler bunlar :)) Onalrin cani sagolsun herseye razi oluyor insan.. Yeterki bucurler iyi olsunlardaa..

kızlar selam bakıyorum beni unutdunuz hiç soran yok msjıma cevap veren yok.....neyse ben yinede yazıyorum.son gelişmeleri...dün dra gitdim.tek kese demiştim zaten.dün kalp atışını duyduk.ama drum haftaya bi daha bakalım dedi.bilmiyorum artık hayırlısı....sizleri okuyorum takip ediyorum...mihriban yine seninkiler gelip gidiyomuş benimkiler hiç aramadılar daha bi kere geçmiş olsun bile demediler.ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım.bizim aramızda hiç problem olmadı...bakalım sonunu bekliyorum...

Evet 3.aydan itibaren önemliymiş beslenmen. İnşallah 1 ay sonra geçerde bizde bebişlerimize gereken vitaminleri alabiliriz.
Ben sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama lavaboya gidip gelmekten doğru dürüst yazamıyorum. Allah sana sabır versin böyle kaynanaya canmı dayanır? Ben olsam iki dakkika da kapıya koyarım. Hiç öyle idare edici bir yapım yok malesefffffff.
O nedenle bende sana :hooray:

yok kiz unutmadik,ama sen gelmiyorsunki.. kaybolup duruyorsun :)) Canim ne guzel iste kalp atisini duymussun,ama anlamadigim doktor nicin haftaya tekrar bakalim dediki??? Bi sorunmu varki ? Insallah hakkinda hayirlisi olur canim..

Insallah canim yaa,valla protein ihtiyacimi baska seylerle gidermeye calisiyorum artik napayim. Kaynanama gelince.... Hehe,napiyim kiz yasli diye kirmakda istemiyom,ama ben kirmak istemedikce onlarrr benim basim etini yiyorlar.. Sey hesabi hani.. kolumu verdim astar istiyorlar hesabi ::)

Amaaaan,canim kuser onada.. Neyse idare edecem,bende oldugundan daha fazla sizlaniyorum napiyim . Yoksa anlamiyor,dun oyle yaptim neyse kizim sen git yat yukariya biz assagida oturuyoruz diyorrr.. Ama oda gicigima gidiyor,cunki SIKILIYORUM yukarda yatak odasinda.. hic degilse assagida uzanip tv izleyebiliyorum :) Ne var lan,biraz soluk aldirsaaan diyesim geliyor :)) toobee toobee .. Neysee,canim bosver sen beni..

Demek kasimda tekrar tedavi olacaksin,sorun neydi canim?? Insallah olur canim hayirlisi olsun hakkinda.. Rabbim cok bekletmesin insallah en yakin zamanda kucagini bebislerle doldursun.. Pozitif olmaya calis canim,tedavi esnasindada kendin icin birseyler yap,mutlu olacagin ne biliyim kuafore git,gez toozzz cok fazla kafana takmaa.. insallah nasip olur en yakin zamanda. Simdiden boool sans..

canım iyi yapıyosun ..napim kıss üzülüyorum valaa...bence aşagıdaki tv yi çıkar yukarı daha rahat edersin..onlarda aşagıda otursunlar.. ya da aldır bir tv yatakodana rahat et canım..mihriban napim canım..işte ben böle konuşuyom ..inanki dualarım sizinle..RABBİM inaşşşalhhha saglıklı ....bak ezanda okunuyor ....bebişler nasip etsin..
canım bende yumurta rezervi düşük..ben bayramdan sonra akuya başlayacam ..inşalllah RABBİM hakkımızada her ne hayırlısıyla onu nasip etsin...:1hug:

Amin canim.. amiiiiinnn... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Isimiz kolay degil valla,biraz delilige vuracaz artik napalim :)))))

Insallah en yakin zamanda sende bebisini alirsin kucagina canim benim.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin .. Amin..

Günaydınnnnnnnnn,

Benim dün akşam kontrolüm vardı ve yine o minik mucizemi gördüm. Rabbim ne büyüksün...
Nasıl mutluyum anlatamam ilk gördüğüme göre bayağı büyümüş, her anı başka güzel...
Allahım bu duyguyu tatmak için sana dua eden tüm kardeşlerime de nasip et :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…