Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

..............fusfulu............tebrik ederim..........:lepi:
..............hülliş................sen ne güzel bir haber vermişsin öyle............tebrikler............

Fusfulu, Hülliş çok tebrik ederim... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hülliş aklına olumsuz şeyler getirme neden bir sorun çıkacakmış... ınşallah sorunsuz bir 9 aydan sonra hayırlısı ile kucağımıza alacağız bebişlerimizi....
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın...

hülliş tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.

slm arkadaşlar 25 temuzda transfer yapıldı şu an hamileyim 11. günde kan testim 169 13. günde ise 425 cuma günü doktora gideceğim darısı hepinizin başına ankara mayada yaptırdım

hayırlı olsun arkadaşım ALLAH kucağına sağlıklı bir şekilde almayıda nasip eder inş.

sağolun arkadaşlar ah canım ya bu benim 3. ilk tüp bebekti 5 haftalık kaybettim 2. kendiliğinden oldu normalde temmuzda doğumum olacaktı ama 4 aylık erken doğdu ee haliyle ödüm kopuyor bundada lekelenmem var aradada kanama oluyorum umarım bir şey olmaz ama korkuyorum

hayırlı olsun canım.kanaman olması normal bende 8 haftamdayım.ara kanamalarım oldu bir kez çok oldu hastanede yattım.endişelenme tüp bebekte bu kanamalar normalmiş.dr öyle dedi.bol bol istirahat et

arkadaslar hepinize çoook teşekkür ederim.allah cümlenizden razı olsun.herkesi bebişine kavuştursun sağlıcakla.değerim 173,8.yola çıktılar sanırım bebiş/bebişler.dr 2. teste gerek yok dedi.ilaçların dozlarını düşürdü.rabbim hepimize kucağımıza almak nasib etsin hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum.

Kizlar nerdesinizzz?? kayboldunuzz ayoooll.... ozletmeyin kendiniiiziii.... Benim gunlerim yogun geciyor kaynanamgil geldi dun gece turkieyeden birazdan oraya gidicem.. Bu arada benim evimde insaat,kaynanamlar tasiniyorlar cok yogun gececek ... Tabi ben cok fazla is yapmicam:)
Ha bu aradsa hamis olanlar bu sene oruc tutacaklarmi acaba? Ben tereddutteyim,tutabilirmiyim acaba doktorlar tavsiye etmiyorlar??? Birde dayanamiyorum cok kotu oluyorum yemedigim zaman.. Ya bana bir fikir verin siz tutacakmisinizz.. ?????

senin adına çok sevindim bayağı yüksekmiş sonuç kaçıncı günde yaptırdın çoğul olabilir dedimi dr un allah kucağımızada almayı nasip etsin. arkadaşlar sizede tşk ederim rabbim dileyen herkeze nasip eder inşallah

oruca izin vermiyor doktor ilaçlar yüzünden, bende vicdan azabı çekiyorum arkadaşım,ama yapacak birşeyimiz yok kazaya bırakacağız artık

bak ne güzel çıkmış sonucun fusfulu maaşalla barekallah..............
mihribancım canım ben bu aralar hep temizlik işinde kalmış oldugum için gelemiyorum....sen nasılsın bakalım.............orucu sormuşsun ama ben bişey demek istemiyorum......ama şunuda duydum...çocuk annenin oruç tutamamasından duydugu vicdan azabını hissedermiş........bence birkaç gün dene olmuyorsa tutmazsın......

NZYHMN ... Canim masallah ne guzel evi cillop gibi yapmissindir sen simdi ,benim ev gocuyor ya insaat var,baya isim var aslinda benimde hayirlisi bakalim..

Onun disinda iyiyim,Allaha sukur sadece biraz depresif hissediyorum kendimi,kimseyi kaldiramiyorum herkes ustume geliyor gibi hissediyorum,kaynanamlar geldiler onlarin gelmesini bile istemiyorum.. (biraz rahatina duskundur kaynanam) Yani hic yorgunmuyum degilmiyim ,umrunda degil herzaman onlar icin hazir ve nazir olmam gefrekiyor gibi.. Cok SIKIYORLAR bazen,bi geliyorlar 8-9 saat gitmek bilmiyorlar. Hani karsisindaki olmusmu gebermismi umrunda degil... Turkiyedelerdi tekrar hersey tekerrur edecek diye kaygilaniyorum,birde simdi bize daha yakin olacak.. arka mahalleye tasinyor bilmiyorum valla nasil olacaksa.. Off kizlar,yaa niye bu kaynanalar kendilerini bu kadar hak sahibi saniyorlarki uzerimizde.. Ya benim dusuncelerim hic onemli degil,hersey onlarin istedigi sekilde olmak zorunda gibi.. Olmayinca hemen sitemler,kusmeler oooooff kaldiramiyoooruummm..

Neyse basinizi sisirdim.. gorusuruz topigi yanliz birakmayinn :)

yok yok bence bizim tarflara benziyo................
amaaannnn hepsi aynı galiba bunların anam.......datlum sen yinede takma onu....bebişini sev geçsin gitsin.....

kayram nasılsın..............kız bebişler nasıl............kaşıntım var diyodun .......geçtimi............geçmediyse Allahım çabucak geçirsin inşaaallah............

geçmedi gülüm ya... kabarıyo her yanım birşeymi ısırdı anlamadımki.....bebişler iyidir heralde ne bileyim kapalı kutu görünüyo. eve ultrasonmu alsakki...

sen neler yapıyosun. temizliği bitrdin maşallah. kayıran allah bizi kayırsın.......bayramdan sonra bakcaz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…