Amin canim rabbim onu bana bagslar insallah... Doktor geldi biraz once,eger agrili degilse birsey olmaz dedi,yatacaksin ve bol su iceceksin dedi.. Eger kanama devam ederse acil hastaneye ultrasona gidecez dedi.. Su anda agrim yok,kanamada yok.. Zaten tuvalete gittigimde kagida gelmisti,beni korkutan kan pihtisi oldu... DUa edin insallah .. senağlama
mihribancım canım üzülme ne olur. hamilelikte olabiliyormuş arkadaşlarda yazmış. dualarımız seninle canım.
nasılsın bugün daha iyi misin? yok dimi ağrı kanama?
Selam Kızlar,
Bende bu aralar biraz ihmal ettim siteyi. Mide bulantıları ve aşırı uyku eğilimi nedeni ile tuşlara dokunmak bile zor geliyor. Mevcut olan enerjimide işyerinde çalışarak kullandığım için sizlerden biraz ufak kalıyorum...
Mihribancığım Allahın izni ile birşey olmayacak bebişine sen canını sıkma yeter... Bol bol dinlen ve doktorun söylediklerinden dışarı çıkma...
Bende Çarşamba günü doktora gideceğim bakalım benim ufaklık nasıl?
Allahım bu mübarek günlerde el açıp dua eden tüm kardeşlerimin duasını kabul eder inşallahhhhhh....
mihribanım çok çok geçmiş olsun....haberin beni korkıtmuştu ama şükürkü bugün geçmiş.........çok sevindim.......kız yoksa o kaynanan mı seni üzdü.........ona mı takıldun....datlum ben gelir döverim onu...sen bebişine bak takma onu................
haaaaaaa bu arada ben sana üzülürken benim kaynanada geldi........ramazanın başınan beri burdalar.....o yüzden gelemiyorum ben..........ne demişler birine çok fazla üzülmüycen al işte başıma geldi................bana dua ediverin kızlar sabrımın artması için.......
ne güzel benim kayınpederimin annesida sağ yatalak kayınvalidemle kayınpederim bakıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?