Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kizzzzzzzzzzzllaarrrrrr,ben geldiiimmmmm :))

ayy kizlar ALLAHIMA biiin sukurrr,bebegim benimleymis halaaaa.. Bugun ultrasona gittik,kanamadan sonra,baya bi korkuyordum acaba bebegim hala benimlemi diye.. OoOoo bi goreceksiniz bi buyumuskiii,doktora dedimki,hareket ettigini niye goremiyorum,bu hic hareket etmiyor dedim.. O uyuyor simdi,dur bi uyandiralim dedii.. Karnima biraz bastirdi boyle calkaladii.. Anaaaa,sasirdim bi ziplamaya bi hareket etmeye basladiki.. Kadinda,bak sinirlendi uyandirdik diye tepki veriyor dedi,bende bilincsizmi hareket ediyor dedim olurmu dedii.. Rahatsiz ettik uyandirdik tepki veriyor dedi :)))) Ayyyy,valla cok mutluyuum.. Haaa,birde kan aldirdim,toxoplasma,hiv,rubella filan... benden boyle...

Amandacim, canim cok guzel duygu yaa valla.. kayraninda dedigi gibi bak bende 9 haftada gitmistim,ozaman cok buyuk gelmisti,simdi gittim 5 santim bas popo mesafesi dusun ne kadar cabuk oysaki 9 haftalikken henuz 2.7 cm dii .. Artik fasulye olmaktan cikti canim bizimkisii :)) kocaman artik,koca kafalim :))

iyi geceler......mihriban....senin yazdıklarından sonra kılinigi aradım.hemşireye sordum niye dr beni bi daha çagırdı bi durummu var dedim.oda kalp sesi biraz geriden geliyodu bizde biraz daha büyüsün bi daha bakalım diye düşündük dedi...sonuçta 6 haftalıkken ben duydum kalp sesini..bazen 8 haftalıkken daha net duyulurmuş...ALLAHIM ıNŞALLAH BURAYA KADAR GELDıKTEN SONRA BıZı ÜZMEZ DıYORUM AMA EN ıYıSıNı VE DOGRUSUNU O BıLıR YAPCAK BıŞEY YOK....

tanyeli kardeşim..................çok üzüldüm bebişine ama hayırlısı inşaallah böyle imiş canım...........Rabbim sabrını artırsın..........onun ömrünce diger evlatlarına saglıklı uzun ömür versin mevlam.................
hamişler bakın hepinize diyorum..............bize dua etmeyeni paralarım leeeeeennnnnnnnnnklava:klava:.................o ultrasonlarınızı yaşamayı Rabbim bizede nasip etsin diye dua edin haaaaaaaa.................(((böylede dua istendigini hiç görmemiştim:roflol::roflol:)))

Hmm iyi cok sukur birsey yok yani.. Sevindim... Ayy hem ne guzel siz hemen kalp sesinii duyabiliyorsunuz burda 15 haftadan once dinletmiyorlar,olurda net duyulmaz,bosuna tedirginlik olur diye..
Canim benim,birsey olmaz insallah rahat ol.. Bak bende kanama gecirdim,kan pihtisi geldi,aha gitti dedim, ama cok sukur birsey yokmus.. Arada olabiliyormus basina gelirse diye soyluyorum,ki insallah boyle birsey yasamazsin.. Ama olurda boyle birsey basindan gececek olursa tedirgin olma,agri olmadigi surece ve kanama artarak cogalmadigi surece dusuk olmazmis.. Bana bugun doktor oyle soyledi.. Kulagana kupe olsun unutma..
Ben cok yiprandim bu kac gundur.. Rabbim kimsenin basina vermesin,insan sonucta annelige hazirliyor kendini kaptiriyor basbaya.. Allah herkesin evladini kucagina almayi nasip etsin.. Kaybedenlerede sabir ve en yakin zamanda kucaklarini doldursun...

Kizzz,tanyelinin bebisi iyi, birsey olmadi :)) Sadece doktor tekrar kontrole cagirmiss. Onlem amaclidir..

Ediyomm giiz valla ediyomm,sende bana et haaa.. Valla,anam agladi kac gundur..

Kaynana mağdurları nasılsınız ? (Mihriban ve Nzmyhn)

Mihribancığım doğru söylüyorsun 6+6 iken gitmiştim 7,56mm'di 8+1 iken 17,67 mm olmuş. Doktor bundan sonra çok çabuk büyüyecek dedi. ınşallah sorunsuz bir yolculuk olur herkes için.

Nzmyhn, dua etmez olurmuyum canım her zaman diyorum hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.

Eylül canım bende 6+6 da kalp atışlarını çok net duyamamıştım böyle kesik kesik ve arkadan geliyordu. 1 Hafta sonra tekrar çağırdı beni de doktor ve bu kez yani 8+1 de çok net ve güzel bir şekilde duyduk. Bence de endişe etme canım... O küçücük kalbim seni ne kadar mutlu edeceğini düşün sadece.....

iyidirr canim yaa,valla dun bebgimin iyi oldugu gorunceee moralim yerine geldi . Kaynanamlar ev tasiyorlar,meskul oldugu icin takilmiyo fazla bu tarafa hihihi .. Rahatim yani.

mihribancığım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna rabbim siz hamilleri hayırlısıyla doğum yapıp bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ...bizlerede yaşatsın o mutlulukları canım....
bu mübarek cuma gününde bizlere çok çok dua edin olurmu bizimde hasretimiz bitsin bizlerde yavrularımıza kavuşalım....
kaynanın da yokluğunun tadını çıkar....
hayırlı cumalar....

mihribanım sen kaçırmış olmalısın........tanyelinin bebiş sayısı 3tü 2ye indirildi...........Rabbim hayırlısıyla saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...........

iyidirr canim yaa,valla dun bebgimin iyi oldugu gorunceee moralim yerine geldi . Kaynanamlar ev tasiyorlar,meskul oldugu icin takilmiyo fazla bu tarafa hihihi .. Rahatim yani.

Sen gönlünü ferah tut arkadaşım Allahın izni ile bebeklerimiz artık bizi bırakmayacaklar. Böyle şeyleri düşünme artık.

Demek kaynananlar taşınıyor. Umarım çak kapı biz geldik diyemeyecekleri kadar uzağa taşınıyorlardır. kaydirigubbakcemile3

mihribancım çok sevindim bebişini görmene aynı sıkıntıları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum heralde onlar doğana kadar biz acabalarla yaşıycaz:))

Canim,herzaman dua ediyorum,hepimiz icinde.. Ama ozellikede bebis icin ugras veren,tedavide olanlar icin hep dua ediyorum,kolay degil ne fedakarliklar yapiliyor bu ugurda... Allahim herkesin yuzunu guldursun en yakin zamanda,kimsenin kucagi bos kalmasin.. Rabbim en yakin zamanda,onlarin bebisleri icinde OL de diye dua ediyorum..

mihribanım sen kaçırmış olmalısın........tanyelinin bebiş sayısı 3tü 2ye indirildi...........Rabbim hayırlısıyla saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...........

Kizzz,benim hatam,he onu biliyorum.. Bende sen,eylule iyle yazdin sandim onun icin yazdim sana oyle.. :))
Napiyon giz gittimi kaynanan sendemi hala ?? girmez oldun sende haa topige .. herkes kaybolduu.. Canim SIKILIYOR arada iki gelinde sohbet edelim yaa.

Oylede,iste nedense bizleer daha pinpirikli oluyoruz galiba,ya aslinda kanamam olmasa gene iyiydimmm,hani oyle kotu dusunceler gelmiyorduki aklima,hatta esim kiziyordu sen hic hamile gibi davranmiyorsun filan diye:)) Otur kicinin ustune diyor hep:)

mihribancım çok sevindim bebişini görmene aynı sıkıntıları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum heralde onlar doğana kadar biz acabalarla yaşıycaz:))

Valla oyle olacak galiba canim yaaa.. Cok zor oluyor,ne biliyim insan korkuyor,helede kanama filan olunca cok tedirgin oluyorum..
Ama cok sukurki iyiymis sipa :)) Uyuyordu ultrasonda,dedim hic hareket ettigini goremedim henuz.. Doktorda karnima bi vurduu,bi calkadi baktimmm bizimkisiii bi tekme firlatttii bi ziplaadii.. Esimde bende sasirdikkkk.. Ben beklemiyordum u kadar hareketli oldugunu.. Sinirlendi galiba uyandirdik diye :)))

haa kaynanaya gelincee.. ne uzagiii kizzz,ayni mahalleye tasiniyor.. hatta hemen arka sokakkk.. Anamizi aglatacak ) Orasi uzakti istedigim an gelemiyordum diye buraya tasindi( oysaki iki gunde bi burdaydi ya bende ya diger eltilerimde )

kız benimkiler gitti......evin içinde pijamalrımla dolaşmayı özlemişim............bide oruç tutmuyordum ya çaktırmamak zor oluyordu...........valla seninkiler yakınlaşmış ne diyim Allah sabrımızı artırsın.........kız bide bebiş dogunca hiç gitmezmiş............amaaaannnnn inşaallah öyle olmaz.........

Aman takmiyorum kafama,napiyim eger cok SIKARLARSA bende tepkimi belli ederim. Hem cocuk olunca daha rahat olur benim icin cunki,bebegi uyutunca bende yatiyorum der girer yatarim

Kizlar bugun bana,beni dogum yaptiracak olan ebe geldi evimize,cok genc bi bayan,cokda cana yakin.. Baya sorular sordu ailede seker hastasi olan kolestrolu olan handicap olan,varmi diyee. Bebegin iyi oldugunu soyledi ,ve bugun ben ilk defa bebegimin kalbinin sesini duydumm ayy bi hizli atiyordukiii,ama dogru duzgun dinlettirmedi sipa yerinde durmuyordu :) COk hareketli bi bebek bu diyor .. Neyse sonra,nerde dogum yapmak istersin evdemi hastanedemi dedi,bende hastaneyi tercih ederim dedim once.. Sonra evde dogum riskli degilmi,sonucta problemde cikabiliyomus dedim,megerse herseyleri yanlarinda oluyormus...Hem,zaten komplikasyon olmadigi durumlarda evi tercih ediyoruz dedi.. Bende dusundumde,hastanenin o donuk havasi beni oldu bittti tedirgin etmisti.. Hani acaba evde dogum yapsam dogumum pskolojikmen dahami kolay gecer diye dusunmuyorda degilim... Siz'se nasil olur ?????..

mihribancım yine sen daha iyi bilirsinde ..bizler okadar agır süreçten geçiyoruz.bizlerinki kolay bir hamilelelik değil..bir ebe yerine profosör doktor elinde dogum yapmanı yeglerim..ama tabikide son karar senin ..inşalllah RABBıM emeklerini boşa çıkarmaz .kucagınada almayı nasip ederopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…