asıl sen iki hafta sonra gör bak......
iyi geceler......mihriban....senin yazdıklarından sonra kılinigi aradım.hemşireye sordum niye dr beni bi daha çagırdı bi durummu var dedim.oda kalp sesi biraz geriden geliyodu bizde biraz daha büyüsün bi daha bakalım diye düşündük dedi...sonuçta 6 haftalıkken ben duydum kalp sesini..bazen 8 haftalıkken daha net duyulurmuş...ALLAHIM İNŞALLAH BURAYA KADAR GELDİKTEN SONRA BİZİ ÜZMEZ DİYORUM AMA EN İYİSİNİ VE DOGRUSUNU O BİLİR YAPCAK BİŞEY YOK....
tanyeli kardeşim..................çok üzüldüm bebişine ama hayırlısı inşaallah böyle imiş canım...........Rabbim sabrını artırsın..........onun ömrünce diger evlatlarına saglıklı uzun ömür versin mevlam.................
hamişler bakın hepinize diyorum..............bize dua etmeyeni paralarım leeeeeennnnnnnnnnklava: klava:.................o ultrasonlarınızı yaşamayı Rabbim bizede nasip etsin diye dua edin haaaaaaaa.................(((böylede dua istendigini hiç görmemiştim:roflol::roflol:)))
Kaynana mağdurları nasılsınız ? (Mihriban ve Nzmyhn)
Mihribancığım doğru söylüyorsun 6+6 iken gitmiştim 7,56mm'di 8+1 iken 17,67 mm olmuş. Doktor bundan sonra çok çabuk büyüyecek dedi. İnşallah sorunsuz bir yolculuk olur herkes için.
Nzmyhn, dua etmez olurmuyum canım her zaman diyorum hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.
Eylül canım bende 6+6 da kalp atışlarını çok net duyamamıştım böyle kesik kesik ve arkadan geliyordu. 1 Hafta sonra tekrar çağırdı beni de doktor ve bu kez yani 8+1 de çok net ve güzel bir şekilde duyduk. Bence de endişe etme canım... O küçücük kalbim seni ne kadar mutlu edeceğini düşün sadece.....
iyidirr canim yaa,valla dun bebgimin iyi oldugu gorunceee moralim yerine geldi . Kaynanamlar ev tasiyorlar,meskul oldugu icin takilmiyo fazla bu tarafa hihihi .. Rahatim yani.
mihribancığım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna rabbim siz hamilleri hayırlısıyla doğum yapıp bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ...bizlerede yaşatsın o mutlulukları canım....
bu mübarek cuma gününde bizlere çok çok dua edin olurmu bizimde hasretimiz bitsin bizlerde yavrularımıza kavuşalım....
kaynanın da yokluğunun tadını çıkar....
hayırlı cumalar....
mihribanım sen kaçırmış olmalısın........tanyelinin bebiş sayısı 3tü 2ye indirildi...........Rabbim hayırlısıyla saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...........
Sen gönlünü ferah tut arkadaşım Allahın izni ile bebeklerimiz artık bizi bırakmayacaklar. Böyle şeyleri düşünme artık.
Demek kaynananlar taşınıyor. Umarım çak kapı biz geldik diyemeyecekleri kadar uzağa taşınıyorlardır. kaydirigubbakcemile3
mihribancım çok sevindim bebişini görmene aynı sıkıntıları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum heralde onlar doğana kadar biz acabalarla yaşıycaz:))
kız benimkiler gitti......evin içinde pijamalrımla dolaşmayı özlemişim............bide oruç tutmuyordum ya çaktırmamak zor oluyordu...........valla seninkiler yakınlaşmış ne diyim Allah sabrımızı artırsın.........kız bide bebiş dogunca hiç gitmezmiş............amaaaannnnn inşaallah öyle olmaz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?