Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

merhaba arkadaşlar.bende 200 tefriciye aldım.kayracım saolsun haberdar etti beni.ben okuyunca haber veririm eğer sayı tamamlanmamışsa tekrar okurum.rabbim kabul eylesin inşallah.

artvinli canım benim içinde okurmusun meryem ve fetih surelerinden 1 er tane okusan yine yeter. okursan eğer kaç tane okursan yazarsan sevinirim. allah razı olsun...

.............................................................

artvinli canım benim içinde okurmusun meryem ve fetih surelerinden 1 er tane okusan yine yeter. okursan eğer kaç tane okursan yazarsan sevinirim. allah razı olsun...

bulutcum acele etme canım...şunları bir okuyalım...... tefriciyeleri bitirelim...seninkilerde okuyacağız..seninkiler kolay ......

bulutcum tabiki okurum.ama şimdi regli dönemim.cumartesi bitiyor o zaman kadar yetişirse okurum

kayracığım acele etmiyorum canım arkadaşlara söylemiştim onlarda tamam dediler. bir çoğu okudu bile öyle olunca istiyorumki parça parça olmasın.okunsun dualansın diye...

Kayra, tamam ok ozaman.. ben bitirmek uzereyim tefriciyeyi bitirince haber ederim,tekrar alirim insallah..
Benim bugun basim cok agriyor( dun cok yoruldum yaa,esimin akrabalari burdaydi,cayiydi cigkoftesiydi,bulasigiydi cok yoruldum inanin belim koptu .. Artik performansim baya bi dusmus kizlar :)

Genel olarak iyim.. Benim ufaklik bugun gene tekmeledi,gecen haftalara gore daha belirgindi dun ve bugun ,onun sevinci var simdi :))

Bulutcum .. gelinciginki bitsin insallah baslayalim,sirasiyla yapalimki karismasin.. :) Elimizden geldigince yapariz neden yapmayalimki..

bugün bende belirgin olarak ilk defa hissettim.dahaöncede hissediyordum ama emin değildim.... hele biri hiç kımıldamıyordu sanki..bugün ikiside tepişiyor....sanırım yoluşuyolar içerdeeeee.

bulutcum tamam canım bende alırım senin için.......ama gelincigin transferi olana kadar bir bekle....onunkini tamamlayalım....hemen paylaşırız seninkinide.............unuturuz falan diye düşünme....burdaki kızların hepsi vefakardır........bak temmuzdan beri yazışıyoruz...........öyle olmasa idi hiçbirimizin birbirinden haberi olmayacaktı..........

kızlar nasılsınız?????????
bugün görümcem dogum yaptı........bi kızı oldu..........çok şükür normal dogumla..........görmedim telefonla konuştuk ama sesi güzel geliyordu.........annelik insanın sesine bile başka bir duygusallık veriyor galiba........

sağolasın canım ...saten 28 meryem 29 fetih suresi kaldı...nezamandı onun transferi unuttum...rabbim yardımcısı olsun..

kayra inci küpelerinde pek bi güzel yahu..................kız yoksa hediyemi..........güle güle kullan çiçeeemm

öyle galiba canım taki rabbim onu annenin rahmine düşürdüğü zaman başlıyor annedeki güzellikler.ben çevremdekilerde öyle hissediyorum...inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşayacağız o güzellikleri hayırlısıyla...

sağolasın canım ...saten 28 meryem 29 fetih suresi kaldı...nezamandı onun transferi unuttum...rabbim yardımcısı olsun..

eger o kadar çok acele ediyosan..ben yarın bi talebelere söyleyeyim....aldıkları kadar sana sayı bildirirrim........vereliniortak

canım talebeler derken...aslında çok iyi olur biranda bitmiş dualanmış olur...aslında çok aceleside yok ama...şuan yumurtlama dönemindeyim..istiyorumki en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerinde dualarıyla yavruma kavuşmak bellimi olur rabbim bir mucizede bir süprizde bana yapar...rabbimin mucizelerinden tüm evlat isteyen arkadaşlarımız nasiplerini alsınlar. aminnnnnnnnnn

bulutcum şöyle yapalımmı....tefriciyeleri gelincikle ikiniz adına bağışlayalım.... sende 500 adet al
gerisini bitrmeye çalışalımki.... senin fetihleride paylaşıverelim.

bulutcum senden cevap gelmicek sanırım... ben kaçıyorum.... eğer kabul edersen tefriciyeleride senin adınada dua edilsin..geri kalnalrıda paylaşalım...hatta gelincikle sen etrafınızdakilerede dağıtın...... bitirelim..sonrada sana ayrıca meryem ve feti okuyalım....

Kayra.........Heheh,tepisiyorlardir onlar,yaramazlik yapiyorlardir iki kisilerya birde:))) Hehe ayy komigime gitti cok tuhaf birsey yaa :))

NZMYHN ..... Gozunuz aydin canim... Allah anali babali buyutsun. Darisi bizlerin basina insallah.. Eee napiyorsun hala yogun tempoda devammi.. :)) Masallah ne guzel severim aktif insanlari ha..Dolu dolu geciyordur zamanin ne guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…