amiiin canım cümlemize....benim hakkım yok varsa helal olsun...
evet kayracığım hakkını helal et...rabbim hayırlısıyla yavrularına kavuştursun....tamam 500 tefriciyeyei alıyorum ben...bu tefriciyeler dualanırken gelincikle benim adıma dualanacak...rabbim hepinizden tekrar tekrar razı olsun...beni tek bırakmadığınız için...bu arada gelinciğin adet tarihi ayın kaçıymış test tarihi yani?
kızlar benim surelerdende 26 meryem 27 fetih kaldı....
canım galiba sen dondurulmuşlarınla tedavi oluyorsun.bende kullanmıştım dondurulmuş tedavimde estrafem.bende çok yan etkileri olmuştu,ateş basmaları oluyordu,yüzüm kızarıyordu,sıkıntı geliyordu içime.rabbim çektiğin sıkıntıların karşılığını hayırlısıyla versin canım.test tarihim daha belli değil canım. ayın 23-24 gibi transferim yapılırsa kasım 4-5 gibi de belli olur. daha zaman var.
bu arada aranızda estrofem kullanan oldumu kızlar. günde 3 tane kullanıyorum transfere kadarda kullanacam zannedersem rahmi transfere hazırlıyormuş ama bende bi halsizlik yorgunluk, baş ağrısı yapıyorki kendimi hiç iyi hissetmiyorum. ne yapacam bilemiyorum. biran önce mesai bitse eve gitsem diye saate bakıyorum öyle.
NZMYHN ..
heuheuhu alemsin giz valla.. :)) Benimki belli oldu gibi,yani yuzde 70 dedi sonradan kiza donmezse benimki irkek :)) Dualarini eksik etme bizden, insallah hayirli evlat olurlar hepside ..
Kizlar 19. haftamdayim ve,2-3 kilo arasinda kilo almisim iyimi kotumuuu kizzlaaarrr..? Sizlerr ne durumdasinizz... ??
canım galiba sen dondurulmuşlarınla tedavi oluyorsun.bende kullanmıştım dondurulmuş tedavimde estrafem.bende çok yan etkileri olmuştu,ateş basmaları oluyordu,yüzüm kızarıyordu,sıkıntı geliyordu içime.rabbim çektiğin sıkıntıların karşılığını hayırlısıyla versin canım.
canım haftana göre çok güzel kilo alımın.senin tek bebek galiba rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.ama son haftalarda kilo artışı daha fazla oluyor.
Evet canim tek bebek,birazz dikkat etmeye calisiyoruz kilo alimina.. Dedigin gibi sanirim en cok 6-7 ay arasinda kilo aliniyormus dimi? Herseyden once hayirlisi olsun tabiki.. Bebek saglikli olsunda.. Sendemi hamilesin???
evet canım en fazla kilo alma dönemi 7,8,9.aylarda oluyor.Canım şu an hamile değilim.ama bundan 1.5 sene önce ikiz hamileliği geçirdim.36 hafta sürdü hamileliğim.ben hamileliğimde 32 kilo almıştım.doğumdan sonra çok kilo kalmıyor zaten doğumla gidiyor çoğu
Zummin... nerdeyse ayni kilo almisiz,bende 3 kiloya yakin... Demekki 6.aya kadar elimizden geldigince az kilo almaya gayret edecegiz,cunki benim arkadaslarda diyorlar 6-7-8-9 en cok aliniyor diye,hele arkadasimin biri 6-7 aya gecis doneminde tam 5 kilo birden almis akannehir,en Bakalim bende cok merak ediyorum ne kadar alacagimi..:)))
Ama ozellikle cok asiri dikkat ettigim soylenemez,ama cips,cikolata tatli,gibi seylerden uzak durmaya calisiyorum.. Yoksa hamileligimden once ne yiyorsan ayni sekilde yiyorum diyebilirim bi extra olarak,sut ,ceviz,meyve aliyorum diyebilirim..:) ha birde ekmek cok fazla yemiyorum,yedigim zamanda kepekli ekmek tercih ediyorum yada kraker tarzi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?