bulutcum şöyle yapalımmı....tefriciyeleri gelincikle ikiniz adına bağışlayalım.... sende 500 adet al
gerisini bitrmeye çalışalımki.... senin fetihleride paylaşıverelim.
.............................................................
amandacım sağol canım benim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrulara....
seninkinin cinsiyeti belli olmuşmuydu canım?
bugün bende belirgin olarak ilk defa hissettim.dahaöncede hissediyordum ama emin değildim.... hele biri hiç kımıldamıyordu sanki..bugün ikiside tepişiyor....sanırım yoluşuyolar içerdeeeee.
kayracım bana 500 tefriciye vermişsin.ben ağılarımdan dolayı hep yatıyorum.500 taneyi okuyamayabilirim.ben şimdilik 100 alayım fazlasını okursam söylerim.
Yaaaa ben onların popolarını ısırırım yaaaaa.... Şimdiden başlamışlardır didişmeye kaydirigubbakcemile Eeeee kardeş olmanın kuralları bunlar hem yoluşacaksın hemde başkalarından koruyacaksın....
ama canım 200 önceden almıştım oda var nasıl olacak onunla 700 mü oluyor hepsini okuyamam.yoksa sadece 500 tefriciyemi....
Tamam kayracım ben bugün okumaya başlıyorum inşallah. kalan tefriciyelerden dağıtabilirsem yazarım sana. sonra bulut arkadaşımızın kalan sürelerini okumaya devam ederiz.
kızlar nasılsınız?????????
bugün görümcem dogum yaptı........bi kızı oldu..........çok şükür normal dogumla..........görmedim telefonla konuştuk ama sesi güzel geliyordu.........annelik insanın sesine bile başka bir duygusallık veriyor galiba........
allah razı olsun gülüm....... rabbim gönlünüzdekini versin inşallah.......
Senin hakkını nasıl öderiz bilemiyorum gerçekten çok uğraşıyosun bizler için. Allah senden binlerce defa razı olsun. Rabbim evlatlarının hayrını görmeyi nasip etsin Kayracım...
mrb amanda nasılsın? hala devam ediyormuş bulantılar inşallah geçecek az kaldı. içimden bi ses senin kızın olacağını söylüyor ama Sağlıklı sıhatli olsunda önemli değil tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?