Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

bulutcum şöyle yapalımmı....tefriciyeleri gelincikle ikiniz adına bağışlayalım.... sende 500 adet al
gerisini bitrmeye çalışalımki.... senin fetihleride paylaşıverelim.

tamam kayracığım .ben ozaman 500 tefriciyeyi alıyorum. benim geriye kalan 27 meryem 28 fetih surelerini paylaşırsınız.kızlar sizlerden bu ilgileri gördükçe duygulanıyorum. birbirimizi tanımasakta birşeyler için uğraşıyoruz.ne güzel şeyler .rabbim hepinizden razı olsun.

ama canım 200 önceden almıştım oda var nasıl olacak onunla 700 mü oluyor hepsini okuyamam.yoksa sadece 500 tefriciyemi....

amandacım sağol canım benim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrulara....
seninkinin cinsiyeti belli olmuşmuydu canım?

Hayır canım henüz belli değil... Cumartesi günü kontrolüm var Rabbim izin verirse o gün öğreneceğiz tam 16.hafta oluyor. Gerçi cinsiyet 20.haftadan sonra netlik kazanıyormuş ama bakalım... Gerçi çokta önemli değil kız yada erkek benim için hiç farketmez Rabbim neyi kısmet ettiyse o beni yeterince mutlu eder..

bugün bende belirgin olarak ilk defa hissettim.dahaöncede hissediyordum ama emin değildim.... hele biri hiç kımıldamıyordu sanki..bugün ikiside tepişiyor....sanırım yoluşuyolar içerdeeeee.

Yaaaa ben onların popolarını ısırırım yaaaaa.... Şimdiden başlamışlardır didişmeye kaydirigubbakcemile Eeeee kardeş olmanın kuralları bunlar hem yoluşacaksın hemde başkalarından koruyacaksın....

kayracım bana 500 tefriciye vermişsin.ben ağılarımdan dolayı hep yatıyorum.500 taneyi okuyamayabilirim.ben şimdilik 100 alayım fazlasını okursam söylerim.

yattığın yerde oku bi tanem ya...... bitiremeyeceğiz yoksa.... kimse almıyo....... hem şu halinle senin duan ne makbul bilemezsin...

inşallah hayırlı evlat hayırlı kardeş olsunlar..... anneleri ve babalarıda öyle çünkü... biz çok bağlıyız kardeşlerimize.... ben onları gerçekten kardeş olsunlar diye istedim....sadece kızım için...

ama canım 200 önceden almıştım oda var nasıl olacak onunla 700 mü oluyor hepsini okuyamam.yoksa sadece 500 tefriciyemi....

valla bbulutcum bitneyecek yoksaa.... bende 500 tefriciye 10 meryem var..... dahada senin meryem surelerinle fetih surelerinde var..... bakın 3 gün demedikki...... 70 tefriciye taş çatlasa yarım saatini alır.... her vakit nazmadan sonra 20 okusan gene yeter.... 15 günde bitirelim... ama nolur iade etmeyin bizde 500 ü bitirince devamını alalım olurmu...

tefriciye okuyan arkadaşlar her gün 50 okuyun her vakit namazında 10 tane okuyun. 10 dakika sürer.. her vakit namazda okusanız günde 50 eder zaten 10 günde 500 yapar........................

Zümmin 10 meryem suresi
kayra 10 meryem suresi
mihriban 1 meryem suresi
hiram 1 meryem suresi
nzmyhn 10 meryem suresi
momi 9 meryem suresi....
TOPLAM 41 MERYEM SURESİ BİTTİ

tanyeli 100 tefriciye
mihriban 100 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 700 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 200 tefriciye

2900 TEFRİCİYE ALINDI 1544 TANESİ KALDI...................... HADİ KIZLAR

tefriciyelerimizi GELİNCİK VE BULUT arkadaşlarımızın dualarına allah rızası için okuyoruz.......
kendinizi sıkıştırmayın... 10 yada 15 günde bitsin..... hergün 50 okuyun.....

BULUTCUM senden 200 tefriciye geri almadım... GELİNCİKEDE 700 tefriciye verdim... hemen bitirelim diye..... bizimde bitince devam edeceğiz........

Tamam kayracım ben bugün okumaya başlıyorum inşallah. kalan tefriciyelerden dağıtabilirsem yazarım sana. sonra bulut arkadaşımızın kalan sürelerini okumaya devam ederiz.

gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin inşallah. Darısı bizlere nzmycim. Annelik duygusu bambaşkadır heralde bizlerde yaşarız umarım.

Nzmyhn,
Canım Allah annalı babalı büyütsün, hayırlı evlat etsin inşallah cümlemizinkinide... Rabbim hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin...

allah razı olsun gülüm....... rabbim gönlünüzdekini versin inşallah.......

Senin hakkını nasıl öderiz bilemiyorum gerçekten çok uğraşıyosun bizler için. Allah senden binlerce defa razı olsun. Rabbim evlatlarının hayrını görmeyi nasip etsin Kayracım...

mrb amanda nasılsın? hala devam ediyormuş bulantılar inşallah geçecek az kaldı. içimden bi ses senin kızın olacağını söylüyor ama Sağlıklı sıhatli olsunda önemli değil tabi.

mrb amanda nasılsın? hala devam ediyormuş bulantılar inşallah geçecek az kaldı. içimden bi ses senin kızın olacağını söylüyor ama Sağlıklı sıhatli olsunda önemli değil tabi.

İyi olmaya çalışıyorum hayatım. Evet hala devam ediyor bulantılar ama ne yapalım bu uğurda çekilen cefa kutsal... Biliyor musun? Sadece sen değil birçok arkadaş kızım olacağını tahmin ediyor. Aslında ilk başlarda bana oğlum olacakmış gibi geliyordu ama şimdi çoğu arkadaşın yorumu kız olunca bende iyice inanmaya başladım. Rabbim neyi nasip etmişse o olur. Benim için hiç önemli değil... Allah tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…