- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
evet canım bnede memorialde hale hanımın hastasıyım.tekrar olursa yine hale hanıma gideceğim.ben çok memnunum dr.senin dr.kim canım.mrb artvinli dondurulmuşlarımla deniyorum daha doğrusu denemek değil ohssden dolayı transferim ertelenmişti kaldığımız yerden devam ediyoruz. yanlış hatırlamıyorsam sen de memorialde tedavi olmuştun.
Hmm.. ikiz oldugu zaman extra kilo aliniyor haliyle tabi.. Masallah iyi goturmusun 36. haftaya kadar,ikizler icin super . Nasil zormu ikiz annesi olmak?. :)
evet canım bnede memorialde hale hanımın hastasıyım.tekrar olursa yine hale hanıma gideceğim.ben çok memnunum dr.senin dr.kim canım.
canım evet ben ikiz annesiydim ama malesef bu çok kısa sürdü,benim meleklerim doğumdan 5 gün sonra kaybettim.rabbim kimseye benim yaşadığım acıları yaşatmasın,herkese evladını sağlıkla bağışlasın:Saruboceq:
evet canım bnede memorialde hale hanımın hastasıyım.tekrar olursa yine hale hanıma gideceğim.ben çok memnunum dr.senin dr.kim canım.
canım evet ben ikiz annesiydim ama malesef bu çok kısa sürdü,benim meleklerim doğumdan 5 gün sonra kaybettim.rabbim kimseye benim yaşadığım acıları yaşatmasın,herkese evladını sağlıkla bağışlasın:Saruboceq:
Kızlar günaydın,
Benim grip aldı başını yürüdü. Ayakta zor duruyorum. Nefes alamıyorum ve kafamı düz tutmakta bile zorlanıyorum. Nasıl bir halsizlik var anlatamam. Müdürüm gelsede izin alsam diyorum ama verirmi onuda bilmiyorum. Çalışabilecek gibi değil anlayacağınız ne olur dua edin iyileşeyim... :bbo:
Kızlar günaydın,
Benim grip aldı başını yürüdü. Ayakta zor duruyorum. Nefes alamıyorum ve kafamı düz tutmakta bile zorlanıyorum. Nasıl bir halsizlik var anlatamam. Müdürüm gelsede izin alsam diyorum ama verirmi onuda bilmiyorum. Çalışabilecek gibi değil anlayacağınız ne olur dua edin iyileşeyim... :bbo:
Canim gecmis olsun,Allah sifani versin .. Bu halde nasil calisiyorsun,keske hic gitmeseydin ise...
günaydın herkese
valla dinlenmeden gecmiyo caım bende 1 hafatdan beri nane gibi dolanıyorum kocamda hafif basladı cok dikkat etmek gerek ama nereye kadar insan bi yerden kapıo iste
Canım sanada eşinede geçmiş olsun. Grip zaten ilaçla geçen bir hastalık değil illaki dinlenmek gerekiyor. Ama dediğim gibi çalışında şartları sen oluşturamıyorsun maalesef olmazsa biraz daha sabredip hafta sonu dinleneceğiz....
çok geçmiş olsun canım. dikkat etmeye çalış kendine keşke çalışınca izin sorunu olmasa fazla izin alıncada göze batıyosun işte. neyseki yarın cuma sabret bakalım.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.yarın üçlü test sonucumu alcam.bana dua edin ne olur sonuç iyi gelsin.üçüzden tek gebeliğe düştüğü için sonucu etkiler diye endişeliyim.
canım öncelikle çok geçmiş olsun...inşallah birdahakine pozitif görürsün...arkadaşım salatı tefriciye istiyorsun galiba bana arkadaşlar 700 tane verdiler.şuan gribe yakalandım rahatsızım yani benimle paylaşırsan sevinirim..çünkü bitmesi gerekiyormuş...hastalıktan okuyamıyorum...
tanyeli 100 tefriciye
mihriban 200 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 1000 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 400 tefriciye
amanda 94 tefriciye
3594 oldu.....kalan 850
canım inşaallah hayırlısıyla güzel gelir sonucun...ama bence güzel gelicek ....dualarımız seninle...günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.yarın üçlü test sonucumu alcam.bana dua edin ne olur sonuç iyi gelsin.üçüzden tek gebeliğe düştüğü için sonucu etkiler diye endişeliyim.
canım öncelikle çok geçmiş olsun...Rabbim sabrını artırsın.....sen ikinciye başladıgında senin içinde okuruz inşaallah ömrümüz vefa ederse.....Merhaba arkadaslar,
Ben bu foruma yeni katildim. Suan maalesef ilk mikroenjeksiyon denemem negatif cikti. Insallah kasim ayinda dondurulmuslarla devam edecegiz.
Galiba salati tefriciye okuyorsunuz. Eger daha varsa bende 200 kadar alabilirim. Yalniz suan adet gunlerimdeyim, okursam birsey olurmu? Insallah bunlar bittikten sonra benim icin de okunur...
canım sen çok sık hastalandın bu aralar....ne olur biraz daha dikkat et kendine....bizide telaşede bırakma yahuuuu.......inşaallah pazartesi sahalara bomba gibi geri dönüceksin.....artık herkese söylemişsindir herhalde bebişi degil mi???gerçi senin halini gören bilmesede anlamıştır...ençok mide bulantısı yaşayan sensin galiba hamişlerimizden.....Canım ya sende mi grip oldun çok geçmiş olsun... Bende iyice kötüleştim kulaklarım bile duymuyor bugün... akannehir
canım sen nasılsın.....bebişlerinle durmların ne alemde....sen çok az yazıyosun biraz dha çok yaz haberimiz tam olsun heee......kaydirigubbakcemile3kızlar bende 100 taneyi bitirdim 100 tane daha okuycam tefriciye bulut senin 700 den olsun istersen 600 kalmış olur hastaymışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?