Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

mrb artvinli dondurulmuşlarımla deniyorum daha doğrusu denemek değil ohssden dolayı transferim ertelenmişti kaldığımız yerden devam ediyoruz. yanlış hatırlamıyorsam sen de memorialde tedavi olmuştun.
evet canım bnede memorialde hale hanımın hastasıyım.tekrar olursa yine hale hanıma gideceğim.ben çok memnunum dr.senin dr.kim canım.
Hmm.. ikiz oldugu zaman extra kilo aliniyor haliyle tabi.. Masallah iyi goturmusun 36. haftaya kadar,ikizler icin super . Nasil zormu ikiz annesi olmak?. :)

canım evet ben ikiz annesiydim ama malesef bu çok kısa sürdü,benim meleklerim doğumdan 5 gün sonra kaybettim.rabbim kimseye benim yaşadığım acıları yaşatmasın,herkese evladını sağlıkla bağışlasın:Saruboceq:

benim doktorumda hale hanım canım. onunla devam yola.
Rabbim bi daha yaşatmasın sana bu acıları inşallah en kısa zamanda sende tekrar hamiş olursun.

Ayy canim benim yaaa,ozur dilerim.. 36. haftaya kadar goturmussun oysaki neler oldu neden kaybettin meleklerini..???Anlatirmisin,tabi eger seni uzmeyecekse.. Rabbim birdaha yasatmasin ,kimseye yasatmasin boyle seyleri. Insallah,en yakin zamanda melegine kavusursun..

Kızlar günaydın,

Benim grip aldı başını yürüdü. Ayakta zor duruyorum. Nefes alamıyorum ve kafamı düz tutmakta bile zorlanıyorum. Nasıl bir halsizlik var anlatamam. Müdürüm gelsede izin alsam diyorum ama verirmi onuda bilmiyorum. Çalışabilecek gibi değil anlayacağınız ne olur dua edin iyileşeyim... :bbo:

günaydın herkese
valla dinlenmeden gecmiyo caım bende 1 hafatdan beri nane gibi dolanıyorum kocamda hafif basladı cok dikkat etmek gerek ama nereye kadar insan bi yerden kapıo iste

Canim gecmis olsun,Allah sifani versin .. Bu halde nasil calisiyorsun,keske hic gitmeseydin ise...

Canim gecmis olsun,Allah sifani versin .. Bu halde nasil calisiyorsun,keske hic gitmeseydin ise...

Canım ya keşke müdürümde senin gibi düşünse ama nerdeeeeee... Bende çalışmayı istemiyorum ama bir yerde mecbur kalıyorsun... Tedavi aşamasında da bayağı izin aldım ya şimdi tekrar tekrar izin isteyemiyorum oda sağolsun ağzını açıp sende hastamısın gidip dinlen istersen demiyor... Bakalım olmazsa yarın izin mecbur isteyeceğim... :çok üzgünüm:

günaydın herkese
valla dinlenmeden gecmiyo caım bende 1 hafatdan beri nane gibi dolanıyorum kocamda hafif basladı cok dikkat etmek gerek ama nereye kadar insan bi yerden kapıo iste

Canım sanada eşinede geçmiş olsun. Grip zaten ilaçla geçen bir hastalık değil illaki dinlenmek gerekiyor. Ama dediğim gibi çalışında şartları sen oluşturamıyorsun maalesef olmazsa biraz daha sabredip hafta sonu dinleneceğiz....

çok geçmiş olsun canım. dikkat etmeye çalış kendine keşke çalışınca izin sorunu olmasa fazla izin alıncada göze batıyosun işte. neyseki yarın cuma sabret bakalım.

çok geçmiş olsun canım. dikkat etmeye çalış kendine keşke çalışınca izin sorunu olmasa fazla izin alıncada göze batıyosun işte. neyseki yarın cuma sabret bakalım.

Evet canım ama bu düşünce keşkeden ileri gitmiyor işte, bende Cumartesi olsun istiyorum hemen... Ama olsun Şubat ayı itibari ile artık işle ve izinle ilgili bir sıkıntım olmayacak Allah kısmet ederse hihoyyyt

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.yarın üçlü test sonucumu alcam.bana dua edin ne olur sonuç iyi gelsin.üçüzden tek gebeliğe düştüğü için sonucu etkiler diye endişeliyim.

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.yarın üçlü test sonucumu alcam.bana dua edin ne olur sonuç iyi gelsin.üçüzden tek gebeliğe düştüğü için sonucu etkiler diye endişeliyim.

Canım sen içini ferah tut, Allahın izni ile güzel sonuçlar alacaksın... Aklına neden olumsuz şeyler getirip durduk yere kendini endişelendiriyorsun klava: Bak görürsün sağlıklı olduğunun haberini iletecek sana bebişin...

Merhaba arkadaslar,

Ben bu foruma yeni katildim. Suan maalesef ilk mikroenjeksiyon denemem negatif cikti. Insallah kasim ayinda dondurulmuslarla devam edecegiz.
Galiba salati tefriciye okuyorsunuz. Eger daha varsa bende 200 kadar alabilirim. Yalniz suan adet gunlerimdeyim, okursam birsey olurmu? Insallah bunlar bittikten sonra benim icin de okunur...

canım öncelikle çok geçmiş olsun...inşallah birdahakine pozitif görürsün...arkadaşım salatı tefriciye istiyorsun galiba bana arkadaşlar 700 tane verdiler.şuan gribe yakalandım rahatsızım yani benimle paylaşırsan sevinirim..çünkü bitmesi gerekiyormuş...hastalıktan okuyamıyorum...

Canım ya sende mi grip oldun çok geçmiş olsun... Bende iyice kötüleştim kulaklarım bile duymuyor bugün... akannehir

evet canım..üzerimde bir ağırlık..hiç birşey yapamıyorum...başım çok ağrıyor..birkaç gün burunda akıntı oldu şimi yok..onuniçin başım çok ağrıyor....halsizlik...çevremdekilerde hep grip eşim dahi okadar uğraştım ona geçirmemeyeyim diye ama adam yanında desene nasıl geçmeyecek..sanada çok geçmiş olsun....:bbo:
arkadaşlar benim sureler tamamlanmadı 26tane meryem ve fetih sureleri kaldı ...okumak isteyenlerden özelden yazsın lütfen....kendim okumak istemiyorum çünkü değişik kimseler okusun istiyorum ..bellimi olu onların duaları kabul olurda rabbim en kısa zamanda gönderir bebeğimi bana inşallah.hepimize.aminnnnnnnnnnnn

kızlar bende 100 taneyi bitirdim 100 tane daha okuycam tefriciye bulut senin 700 den olsun istersen 600 kalmış olur hastaymışsın

canım inşaallah hayırlısıyla güzel gelir sonucun...ama bence güzel gelicek ....dualarımız seninle...
canım öncelikle çok geçmiş olsun...Rabbim sabrını artırsın.....sen ikinciye başladıgında senin içinde okuruz inşaallah ömrümüz vefa ederse.....
Canım ya sende mi grip oldun çok geçmiş olsun... Bende iyice kötüleştim kulaklarım bile duymuyor bugün... akannehir
canım sen çok sık hastalandın bu aralar....ne olur biraz daha dikkat et kendine....bizide telaşede bırakma yahuuuu.......inşaallah pazartesi sahalara bomba gibi geri dönüceksin.....artık herkese söylemişsindir herhalde bebişi degil mi???gerçi senin halini gören bilmesede anlamıştır...ençok mide bulantısı yaşayan sensin galiba hamişlerimizden.....
kızlar bende 100 taneyi bitirdim 100 tane daha okuycam tefriciye bulut senin 700 den olsun istersen 600 kalmış olur hastaymışsın
canım sen nasılsın.....bebişlerinle durmların ne alemde....sen çok az yazıyosun biraz dha çok yaz haberimiz tam olsun heee......kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Hayirli gunler...

kizlar, ben insallah 200 tefriciye okuyacam. Bulut83 benim icin farketmez, istersen seninkinden okurum. istersen ilk once 200 okuyum, sonra bakariz. Cunku galiba daha okunacak tefriciyeler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…