Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

slm nzmyhan cnm sürekli çalıştığım için çok giremiyorum bebişler en son gittiğimde iyiydiler şükür bende kansızlık çıktı hemde sınırdaymış onla uğraşıyorum işte arada da bolbol dua ediyorum hepimiz için cnm

geçmiş olsun talyacım. topiğe hoşgeldin. üzülme canım buda benim2. denemem ilkinde negatif çıkınca bende çok üzülmüştüm.inşallah 2.de pozitifi görenlerden oluruz canım.
senin içinde okuruz niçin olmasın. Rabbim sağlık versin yeterki.

Insallah ikinci denememiz pozitif olur gelincik 238. Bende gercekten cok uzuldum, hatta neden olmadi diye cok dusundum.
Sorabilirmiyim sizde problem nedir? Bizde maalesef kocamin sperm sayisi cok dusuk..Bende birsey bulunamadi, galiba o yuzden biraz niye olmadi, bundan sonrakiler de mi tutmuyacak diye dusundum. Ama Allah buyuk, insallah hepimize cocuk nasip eyler...

slm arkadaşlar çok şükür Rabbime üçlü test sonucum iyi geldi.dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

arkadaşlar slm.beni unutmadınız inşallah....ben yaşadıgım şehre döndüm.okul falan derken çok giremedim size sorularım var.umarım beni biraz rahatlatırsınız.öncelikle size en son ikiz demiştim meger tekmiş...ikiz degilmiş.benimki 13. haftada sanırım....dün ikili test için doktora gittik.ultrasona girdim önce.bana ense kalınlıgının 4mm.oldugunu ve bir hafata daha beklememiz gerektigini söyedi ve genetik testnin yapılıp yapılmadıgını sordu.bende ilk kez tedavi oldugumu ve ilkkinde tutdugunu söyedim.drumun istemedigini söyledim....ailedede öyle bi rahatsızlık yok dedim.bana bazen tedavilerde böyle şeylerin olabildigini plazantanın kalınlıgının öyle yanıltdıgını söyledi...bekleyelim haftaya tekrar bakalım dedi.ama ben okuyorum mesala tedavi sonucu pozitif çıkanların süreçlerini kimse ense kallınlıgı tarzı şeylerden bahsetmiyo.demekki çok yok.sonuçta seçilerk yapılıyo tedaviler.öyle herkesede genetigine bakılmıyo.diye biliyorum.şimdi bir hafta bekliycem yineeeeee...bana cevap yazıp rahatlatırsanız bilgilrinizi paylaşırsanız çok sevinirimmm

sanırım ense kalınlığının sonucu down sendromuna dayanıyor korkmana gerek yok arkadaşımada öyle dediler ama diğer tstte hiç bişey çıkmadı inşallh sendede sorun çıkmaz bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla sağlıklı bişekilde sakın stres yapma allh yardımcın olsun

tanyeli 100 tefriciye
mihriban 200 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 1000 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 400 tefriciye
amanda 94 tefriciye

3594 oldu.....kalan 850

kayracım ben 100 tefriciyeyi bitirdim.150 tane daha alayım bunuda bitirince tekrar isterim.

tanyeli 250 tefriciye
mihriban 200 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 1000 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 400 tefriciye
amanda 94 tefriciye
talya 200 tefriciye teşekkürler canım

toplam 3944

kalan 500

bulutcum kimseye kendi tefriciyelerimizi vermeyelim canım..... bitsinde bağışlayalım biran önce........ benimde inanki vaktim yok.... hem rahatsızım hemde biliyorsun kızım var ...onu hazırla okula gönder yemek bulaşık vs.birde akşamları ödev yapıyoruz..... hergün 50 okuyun ama okuyun lütfen...isteksiz olmaz nolur biraz istekli olalım canım.... biz ne kadar istekle dua edersek rabbimde duamızı okadar istekle dinler..... biz isteksiz olursak vay halimize......... sen demişsin ya kendim okumak istemiyorum başkasının duası kabul olur belki diye.... hayır canım önce kendi duamız önemli allah katında...biz amelimize göre karşılığını alırız..başkalarının yaptığı ibadetlerden sebeplenemeyiz....

Son düzenleme:
Kızlaaaar şimdi sıra benim minişlerde...dün dokotra gittim...bebişlerimin ikiside kızmış..... 3 cadı oldu bende... Darısı başınızaaa.

kayracım canım inşaallah hayırlısıyla rabbim kucagına almak nasip etsin..........seni seviyorum ve 3 cadınıda tabiki senden daha çok.........

Kızlaaaar şimdi sıra benim minişlerde...dün dokotra gittim...bebişlerimin ikiside kızmış..... 3 cadı oldu bende... Darısı başınızaaa.

Ayyy canimm,yaaa uc tane kizin olacak ne guzellll.. Birbirlerine destek olurlar dertlesirler oohh..

Canim tefriciyeler tam olarak ne zamana,bitecekti,bu aralar agirdan aliyorum evimde insaat filan var. Biliyimde ona gore,hizlanayim . :)

kayracığım canım öncelikle seni tebrik ediyorum...allah tamamına erdirsin...yok canım asla öyle bir isteksizlik yok...tam tersi...hiç sorun değil okurum...ben tefriciyelerimi...başkası okuması konusundada bilmiyorum derler ya değişik ağızlardan okunsun onun için....

hepinize hayırlı akşamlar...

hepinize teşekkür ederim.... tefriciyeler daha dağıtılmayan bile var ama acelemiz yok...10 gün diyelim artık...

yahu kızlar şu anneler çocuklarını niye öcü geliyo diyo falan korkutuyorlar.........bu bir anne klasigimi??????????acaba bende mi böyle bir anne olucam.......
siz çocukların degişik şeylerle korkutulup susturulmaya çalışmalrına ne diyorsunuz...........kız yoksa bende öyle yaparım diyen varmıki?????????

valla ben pek korkutmam zira çocğu korkak yetiştirmek istemem......

çocuklarınızı kuzu gibi yetiştirmeyiniz ki kuzu gibi gülmesinler..

şeyh şamilin bu sözüde çoook hoşuma gider... ayrca benim kıza öcüydü-polisti- yok davulcu bozacı hiç tınlamaz valla.o onları korkutabilir her an. sadece hayvanlardan korkar yaklaşmaz pek.oda anasına çekmiş.ben kediye köpeğe yaklaşamam korkmaktan ziyade tiksiniyorum...alışamadım bir türlü...

öyle ise her anne bunu yapmıyor............ama annenin korktugu herşeyden çocukta korkuyor........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…