Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar slm banada dualarınızda yer verin dün geceyi acilde geçirdim yine bu tansiyon düşüklüğü beni mahvetti 2 gün iyi 3 gün kötü oluyorum Rabbim yardımcımız olsun bu arada bebişlerim kızmış onuda arada öğrendim babası pek sevinmedi bu duruma bide ona üzüldüm off offff biz nelerle uğraşıyoruz onlar neler düşünüyor

hiramım gözünaydın canım..benimkilerde kız....anaaam herşeyimiz aynı gidiyo.... babası için bişey sölemek istemiyorum..... günaha girmeyim şimdi.... üzülmemiştir diyorum....

canım çok çok geçmiş olsun.....Rabbim tez zamanda şifa versin unuttursun sıkıntılarını inşaallah.......canım yegenlerimizi biz çok özledik ve çok seviyoruz.......ister kız ister erkek fotolarını koyup koyup öpcez biz onları...........senin minicik meleklerinde hayırlı olsun.....babanızda sonra alışır dert etme.........sen onlarla ve mutlu kalmaya bak......

hiramım gözünaydın canım..benimkilerde kız....anaaam herşeyimiz aynı gidiyo.... babası için bişey sölemek istemiyorum..... günaha girmeyim şimdi.... üzülmemiştir diyorum....

kayracım senin göbişini gördüm çok güzelsin yaaa maşallah barekallah..........bu arada kırmızıda yakışmış haaaa............darısı başıma inşaallah inşaallah...........

Hiram canım çok geçmiş olsun aman dikkat et olurmu bu tansiyon düşmesi senin için iyi değil sakın yalnız dışarı çıkma yanında birileri olsun hep... Sen canını sıkma hepsi geçecek bunların bak Rabbim iki tane kızçe gönderiyor sana ileride sana baksınlar diye... Allahım hayırlı ömür nasip etsin... Babişko üzülmemiştir, birini erkek olsun diye umut etmiştir... (Hem hiçte belli olmaz bir bakarsın sürprizzzz)

Kayracığım, 100 tefriciye daha okudum canım...

Nzmyhn, canım yaa bir fikrim var hani senin şu ilk sayfada takla arttırdığım yeğenlerinin listesi var ya, hani diyorum listeye cinsiyetleri de eklesek nasıl olur? Sana yük olur mu?

hiram canım evde bol bol dinlenmeye bak...çok geçmiş olsun... babsınada gelince o seninle bu uzun yoldan geçmedimi ne yaşadıklarınızı görmedimi....onun için rabbim önce sağlık sıhat versin ondan sonra cinsiyet ...hayırlı olsun tamam...bak bizler uğraşıyoruz evlat sahibi olmak için inşallah ta rabbimin izniyle hepimizde olacağız cinsiyetin önemine....sen rahat ol bebişlerinle güzel vakit geçirmeye bak..gerisi yalan...

Son düzenleme:
hiram çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin canım. Rabbim senide meleklerinide korusun. insan üzülürmü ya en hayırlısı kız evladı derler sağlıklı sıhatli olsun. gör bak kızlar dilleriyle nasıl sevdiriyorlar kendileri babalarına o zaman sorarsın kızmı erkekmi diye.

arkadaşlar ben de muayene için gittim bugün. rahim kalınlığı istenen kalınlığa ulaşmış. cumartesi günü transferim var kısmetse. 5 tane dondurulmuş emriyomuz var eğer çözülürken dilim bile varmıyor söylemeye bi sorun çıkmaz yaşarlarsa transferim yapılacak. hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum. Biliyorum çok dua ediyorsunuz hiç birinizin hakkını ödeyemem inanın dua etmeye devam edin lütfen cumartesi gününü hayırla geçireyim.

canım hiç korkma hayırlısı ile çözüldüklerinde kaliteli olacaklar inş.bende dondurulmuşlarla hamileyim şimdii;memorıalda çözüldüklerinde %100 canlıydılar ;inş sende hamileyim diye yazacaksınnnn

Canım çok sevindim muayenenin olumlu olmasına, sen içini ferah tut ve Cumartesi gününe kadar seni ne ve kim mutlu ediyorsa onu yap yada onunla vakit geçir... Bu konuyu kafanda çok kurmamaya gayret göster Allah hayırlısı ile mucizeni sana göndecek inşallah... Bizlerde elimizde geldiğince dilimizin döndüğünce dua etmeye çalışıyoruz... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.... :1hug:

bugün evlilik yıldönümümüz..........tam 7 yıl bitti ve 8. yıla girdik........bakalım bu yılda kader ne gösterecek nasıl tecelli edecek........merakla bekliyorum.........

hamişlerimiz&&&&&&&&&&&&&&&&&&bebişleri&&&&&&&&&&&&&&&&m.dogum tarihleri

ZÜMMıN:CüvCüv:=================KIZ ==================ŞUBAT
KAYRA:CüvCüv:=================ıKı KIZ==========ŞUBAT
HıRAM:CüvCüv:=================ıKı KIZ==========ŞUBAT
AMANDA:CüvCüv:================???? ====================MART
MıHRıBAN:CüvCüv:===============ERKEK ==================ŞUBAT
TANYELı:CüvCüv:================KIZ =====================ŞUBAT
MOMı:CüvCüv:==================????? ===================MAYIS
LAREM:CüvCüv:=================????? ===================MART
EYLÜL:CüvCüv:=================????? ===================MART

Son düzenleme:
bugün evlilik yıldönümümüz..........tam 7 yıl bitti ve 8. yıla girdik........bakalım bu yılda kader ne gösterecek nasıl tecelli edecek........merakla bekliyorum.........

Allah nice mutlu yıllar yaşatsın. Umarım bu yılınızda Rabbim dualarını kabul eder ve gönlünüzde yatan tüm güzelliklere ulaşırsınız....
Bu arada liste için teşekkür ederim, ellerine sağlık :1hug:

canım rabbim daha nice yıllar geçirmeyi nasip etsin...eşinle çoçuklarınla ve tüm sevdiklerinle beraber...inşallah bu yeni sene sana güzel şeyler getirir ....evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...kaydirigubbakcemile5

inşallah canım. biliyorum senin dondurulmuşlarla hamile kaldığını hep aklıma geliyosun zaten. insanın elinde olmuyor illaki endişe ediyorsun. sende hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…