kızlar slm banada dualarınızda yer verin dün geceyi acilde geçirdim yine bu tansiyon düşüklüğü beni mahvetti 2 gün iyi 3 gün kötü oluyorum Rabbim yardımcımız olsun bu arada bebişlerim kızmış onuda arada öğrendim babası pek sevinmedi bu duruma bide ona üzüldüm off offff biz nelerle uğraşıyoruz onlar neler düşünüyor
kızlar slm banada dualarınızda yer verin dün geceyi acilde geçirdim yine bu tansiyon düşüklüğü beni mahvetti 2 gün iyi 3 gün kötü oluyorum Rabbim yardımcımız olsun bu arada bebişlerim kızmış onuda arada öğrendim babası pek sevinmedi bu duruma bide ona üzüldüm off offff biz nelerle uğraşıyoruz onlar neler düşünüyor
hiramım gözünaydın canım..benimkilerde kız....anaaam herşeyimiz aynı gidiyo.... babası için bişey sölemek istemiyorum..... günaha girmeyim şimdi.... üzülmemiştir diyorum....
tanyeli 250 tefriciye
mihriban 200 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 1000 tefriciye
hiram 200 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 400 tefriciye
amanda 244 tefriciye
talya 250 tefriciye teşekkürler canım
toplam 4244
kalan 200
hiram çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin canım. Rabbim senide meleklerinide korusun. insan üzülürmü ya en hayırlısı kız evladı derler sağlıklı sıhatli olsun. gör bak kızlar dilleriyle nasıl sevdiriyorlar kendileri babalarına o zaman sorarsın kızmı erkekmi diye.
arkadaşlar ben de muayene için gittim bugün. rahim kalınlığı istenen kalınlığa ulaşmış. cumartesi günü transferim var kısmetse. 5 tane dondurulmuş emriyomuz var eğer çözülürken dilim bile varmıyor söylemeye bi sorun çıkmaz yaşarlarsa transferim yapılacak. hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum. Biliyorum çok dua ediyorsunuz hiç birinizin hakkını ödeyemem inanın dua etmeye devam edin lütfen cumartesi gününü hayırla geçireyim.
arkadaşlar ben de muayene için gittim bugün. rahim kalınlığı istenen kalınlığa ulaşmış. cumartesi günü transferim var kısmetse. 5 tane dondurulmuş emriyomuz var eğer çözülürken dilim bile varmıyor söylemeye bi sorun çıkmaz yaşarlarsa transferim yapılacak. hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum. Biliyorum çok dua ediyorsunuz hiç birinizin hakkını ödeyemem inanın dua etmeye devam edin lütfen cumartesi gününü hayırla geçireyim.
kayracım senin göbişini gördüm çok güzelsin yaaa maşallah barekallah..........bu arada kırmızıda yakışmış haaaa............darısı başıma inşaallah inşaallah...........
bugün evlilik yıldönümümüz..........tam 7 yıl bitti ve 8. yıla girdik........bakalım bu yılda kader ne gösterecek nasıl tecelli edecek........merakla bekliyorum.........
doğum tarihimiz nisan değil şubat olur büyük ihtimal.
bugün evlilik yıldönümümüz..........tam 7 yıl bitti ve 8. yıla girdik........bakalım bu yılda kader ne gösterecek nasıl tecelli edecek........merakla bekliyorum.........
canım hiç korkma hayırlısı ile çözüldüklerinde kaliteli olacaklar inş.bende dondurulmuşlarla hamileyim şimdii;memorıalda çözüldüklerinde %100 canlıydılar ;inş sende hamileyim diye yazacaksınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?