Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

sağol gönlü güzel arkadaşım. dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ogün olsun bakalım nasipte ne varsa onu göreceğiz.

nzmycim yıl dönümüzün kutlu olsun canım. Rabbim inşallah sağlıkla sıhatle bol bebişli daha nice seneler göstersin.

^^^^^^^^^^^^listemize maaşallah barekallah^^^^^^

^gÜzel dualarınız ıÇın teŞekkÜrler ..sagolun kızlar..............gelıncıgım Şımdı sen varsın lısteye gırecek hayırlısıyla.......sonra belkı bızler oluruz nasıp????
Haaaa unutmadan hamıŞler bebıŞlerınızın ısımlerınıde lısteye ekleyelım.........

OoOo bi kac gun girmedim nette,baya ilerlemis topik ne guzel ne guzell kaydirigubbakcemile5
Kizlar evimde insaat var bi goreceksinnnn anam heryer heryerde .. Neyseki 2 hafta kaldi ondan sonra bitiyor insallah :Saruboceq: Evimi tertemiz edip,rahat rahat keyf catmak istiyorum son zamanlarimda insallah..

Gelincikkk.....

Cok sevindim,sende yolun sonuna dogru yaklasiyorsun insallah hadi hayirli olsun insallaahhhh,miniklerin annelerine simsiiki tutunsunlar insallah :lepi: Sende olumlu,guzel,pozitif gecirmeye bak zamanini,sakin internette cok arastirma kim olumlu sonuc almis kim olumsuz diye,ancak kendini dahada tedirgin edersin.. Bosver akisina birak,sonucta nasibinde varsa(ki insallah vardir ) olacaktir bunu sakin unutma canim.. Sana dusen rahat ve huzurlu olmaya gayret etmek.

Ha bu arada liste guzel olmus kizlar.... :)) Ama ben OGLUS yanliz kalmis yaaa,bi iki tane erkek gelsin,utanir yoksa bakkkk yerimseniben

Bu arada,acikcasi ben normal dogumdan yanayimm, hayret ediyorum nicin tr;de hep tupbebekle hamile kalanlari sezeryana aliyorlar,oysaki bebek icinde anne icinde bi komplikasyon olmadigi surece en sagliklisi NORMAL dogum oldugu soyleniyor !! Normal dogumun ne riski varmiski,sebep olarak neyi gosteriyorlar sezeryan icin anlamis degilim??! ALLAHIM,hayirli kolay,guzel dogumlar versin insallah hepimiziede kizlar .. ( Tirsiyorummmm beeen,ama basa gelen cekilecek ) :)))))) Bi araya gelip,kolay dogum icin birseyler yapmamiz lazim benceee :)))

NZMYHN ...... Kiz evlilik yildonumun kutlu olsunn,nice seneleere insallah,insallah bi dahaki seneye bebisle girersinizz kaydirigubbakcemile5

Haa bu aradaa,benim oglusun adi Ya suheyl yada samil dusunuyorum,kizlar oylayin yaa hangiisini koysaam karar veremiyom yaaaa kafamçokkarıştı

kiz listede kizim olcagini yaziyor.....Allahmi söyletti bilmiyorum...ama benimki daha belli degil...bide dogum nisan basi...
mihriban bende normal dogum istiyorum...yarin doktora gitcem...erken dogum riski varmi diye sorcam...insallah bi sorun yoktur...mide galiba mantar olustu bende...tam emin degilim...doktorum hep karnimdan bakti...bu zamana kadar....ilk hamileligimdede böyle oldu....insallah bi sorun degildir

kiz listede kizim olcagini yaziyor.....Allahmi söyletti bilmiyorum...ama benimki daha belli degil...bide dogum nisan basi...
mihriban bende normal dogum istiyorum...yarin doktora gitcem...erken dogum riski varmi diye sorcam...insallah bi sorun yoktur...mide galiba mantar olustu bende...tam emin degilim...doktorum hep karnimdan bakti...bu zamana kadar....ilk hamileligimdede böyle mantar SIKINTISI oldu....insallah bi sorun degildir

Seninki nemzana belli olacakkki? Randevun varmi ultrason icin,, valla bende merak ediyorum kimin neyi olacak diyee :))

Ayy mantar cok kotu oluyormuss yaa,bendede son zamanlarda kasin cok var,ama oyle idrarimi yaparken yanma filan yok.. Bende korkuyorum,mantar olur diye... Tam olarak nedir bu mantarin semptomlari biliyomusun sen ??

yarin belli olcak canim...bakalim...Rabbim ne göstercek...iyi olsunda bebis....ama cok merak ediyorum...bu gün bi hayirlisiyla gecsede, zaman cabucacik gecse...bi belli olsa
bendede idrar yaparken yanma yok....kasinma var :kedi: kendimi baya kötü hissediyorum.....utaniyom daha dogrusu...
samil ismini daha cok begendim...bizim oglus olursa kerem melih olcak ismi....kiz olursa zehra koycaz...kizima uyiyor...

ya kusura bakmayın kızlar....bu günlerde benim moralim çok bozuk... olayları hep geriden takip ediyorum..okuyorum ama boş okuyorum.sonradan farkına varıyorum..... bu durum birkaç güne kadar geçer inşallah....

GELıNCıK........ nasıl Bir psikolojiyle başlarsan öyle devam eder.... yani olmucak diye düşünmen bile allah muhafaza dua yerine geçiverir..... o nedenle biraz iyi düşün lütfen....

NZMYHN evlilik yıldönümün kutlu olsun gülüm.seneye bebeklerinle kutla inşallah... benimde 11 yıl bitiyor cumartesi günü.....

diğer arkadaşlar iyi sanırım.... hamişler dikkat edin kendinize. çok yormayın enfeksiyon riski olan şeylerden uzak durun....mantar hamilelikte olmamaı gerekenlerden...

Zummin ... aman dur kiz valla simdi benimde gzoum korktu baksana.. herzamanmi oluyor arada birmi,cunki benim her zaman olmuyor bazen,yani 4=5 gunde bir.. Canim hadi hayirlisi hakkind ahayirlisi olsjun,bakalim ne geliyor irkekkmi kizmii :))) Hemen haber ver yarin bize ok..

evet canim....aynen dedigin gibi 4-5 günde bir...yarin doktora gidince sorcam...evde kremim vardi..travacort diye bi krem...cok iyi geliyor..ama internette baktim...hamilelikte kullanmasi iyi degilmis...bakalim yarin doktor ne dicek...insallah cabucacik gecer....kizimda fitil vermislerdi...cok :kedi: ya...
bide namaz kilarken nasil kiliyorsunuz...oturarakmi?...benim göbegim öyle sistiki...egilirken eziyorum gibi geliyor....

kayracım niye böylesin inşallah önemli bi sorun yoktur. sen iyi olki kızlarda iyi olsunlar. en kısa zamanda geçer inşallah.

mihribanım çok sağol canım. benim moralim çok iyi aslında hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama gel-gitler yaşıyorum işte. cumartesi hayırlısı ile transferim olursa ondan sonra aklıma hiç olumsuzluk getirmeyecem inşallah. ben sizlerin arkasından yetişme çabası içerisindeyim nasıl olumlu düşünmeyeyim:))

liste çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık canım. insan bakınca imreniyor valla. darısı bizim bu listeye girmemize inşallah.isimleride olursa daha bi güzel olur..

kızım ve anaokulu ile ilgiliydi...bu sene kızımı özel okula verdim ki ben ilgilenemiyorum bari daha ilgili özenli ellere emanet olsun... kardeşleride geldiğinde sıkıntı hissetmesin diye... aslında öyle özel okula gönderecek kapasitede biri değilim.kendimizi çok zorlayarak verdik... ama geçen hafta perşembe kızımı okulda bir çocuk dövmüş... yüzü gözü tırnak içinde geldi.. o gelmeden okuldan arayıp özür dilediler.bir daha olmayacak dediler.bende çocuktur olur dedim. çoook üzüldüm ama sabır dedim. pazartesi gene aynı şekilde tırnaklar içinde geldi... az değil geçmeyecek kadar derin yaralar bunlar... okul tabi kzım eve ulaşmadan aradı... yine özür yine helallik istiyorlar... kzıdım tabi... bir sürü laf ettim kendilerine...sonra öğrendimki yapan çocuk öğretmenin çocuğu..iyice hiddetlenip teleon açtım. çocuk sınıftan alındı...olay uzadı uzadı.... aslında bütün suç öğretmenindi ve benim sinirimde öğretmeneydi... sonunda okul beni haklı buldu öğretmeni işten almaya karar verdi çünkü ben çocuğu okuldan alacaktım.. eğer çocukta öğretmende okulda kalırsa öğretmenin kızımı ayrım yapacağını düşündüm. bugünde iyice üzüldüm arayıp vazgeçmelerini istedim. kimsenin ekmeğiyle oynayamam ben... gerek yok dedim.kendilerinden de öğretmendende söz aldım.... ama içim rahat değil... kızım önce allaha sonra onlara emanet... bu meselelerde beni çok hırpaladı... gece uykularım kaçtı... gndüz de huzursuzum

canım kardeşim hemen hallediyoruz........ama sonucu merakla bekliyoruz.......yarın hemen cevabı yaz lütfen.....opuyorumnanaktan

ogluşumuzun yanına arkadaş bekliyoruz..........soru işaretli kardeşlere duyrulur............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…