ogluşumuzun yanına arkadaş bekliyoruz..........soru işaretli kardeşlere duyrulur............
yarin belli olcak canim...bakalim...Rabbim ne göstercek...iyi olsunda bebis....ama cok merak ediyorum...bu gün bi hayirlisiyla gecsede, zaman cabucacik gecse...bi belli olsa
bendede idrar yaparken yanma yok....kasinma var :kedi: kendimi baya kötü hissediyorum.....utaniyom daha dogrusu...
samil ismini daha cok begendim...bizim oglus olursa kerem melih olcak ismi....kiz olursa zehra koycaz...kizima uyiyor...
kızım ve anaokulu ile ilgiliydi...bu sene kızımı özel okula verdim ki ben ilgilenemiyorum bari daha ilgili özenli ellere emanet olsun... kardeşleride geldiğinde sıkıntı hissetmesin diye... aslında öyle özel okula gönderecek kapasitede biri değilim.kendimizi çok zorlayarak verdik... ama geçen hafta perşembe kızımı okulda bir çocuk dövmüş... yüzü gözü tırnak içinde geldi.. o gelmeden okuldan arayıp özür dilediler.bir daha olmayacak dediler.bende çocuktur olur dedim. çoook üzüldüm ama sabır dedim. pazartesi gene aynı şekilde tırnaklar içinde geldi... az değil geçmeyecek kadar derin yaralar bunlar... okul tabi kzım eve ulaşmadan aradı... yine özür yine helallik istiyorlar... kzıdım tabi... bir sürü laf ettim kendilerine...sonra öğrendimki yapan çocuk öğretmenin çocuğu..iyice hiddetlenip teleon açtım. çocuk sınıftan alındı...olay uzadı uzadı.... aslında bütün suç öğretmenindi ve benim sinirimde öğretmeneydi... sonunda okul beni haklı buldu öğretmeni işten almaya karar verdi çünkü ben çocuğu okuldan alacaktım.. eğer çocukta öğretmende okulda kalırsa öğretmenin kızımı ayrım yapacağını düşündüm. bugünde iyice üzüldüm arayıp vazgeçmelerini istedim. kimsenin ekmeğiyle oynayamam ben... gerek yok dedim.kendilerinden de öğretmendende söz aldım.... ama içim rahat değil... kızım önce allaha sonra onlara emanet... bu meselelerde beni çok hırpaladı... gece uykularım kaçtı... gndüz de huzursuzum
Moralini bozma diyeceğim ama çok sinir bozucu bir durum. Bence sen gidip yüzyüze o öğretmenle konuş... Eminim bu duruma maruz kalan kendi çocuğu olsa kıyameti koparırdı. Sende gidip tepkini yüzyüze söyle... İçinin rahat olmadığını ve kızına bundan sonraki davranışlar konusunda endişeli olduğunu seni bu konuda tatmin etmesi gerektiğini bilsin...
Sende kendini çok sıkma kızçelerde gerilmesi daha minikler onlar annesi opuyorumnanaktan
saol amandacım dün kızımla konuştum.. öğretmeninle bir şikayetin varmı sana kötü davranıyormu seni arkadaşlarından ayırt edip ilgisiz bırakıyormu diye...hayır diyor...ben onu seviyorum diyor.. dün okulda kızımada sınıfını değiştirmeyi telif etmişler beni aradılar...ama ağladım diyor sınıfımı değiştirmem diyor...demekki bir sorun yok...ama ben yine gideceğim tabi..şimdilik eşim sürekli uğruyor..okul eve uzak....
bebis büyümüs teyzeleri...16 cm olmus...ama irkekmi kizmi belli olmadi...bagdas kurmus parmak emiyordu....yüzünün resmini cekti...ayni babasi... kaydirigubbakcemile2...hayirlisi neyse o olsun...4 hafta sonra ögreniriz artik
kızım ve anaokulu ile ilgiliydi...bu sene kızımı özel okula verdim ki ben ilgilenemiyorum bari daha ilgili özenli ellere emanet olsun... kardeşleride geldiğinde sıkıntı hissetmesin diye... aslında öyle özel okula gönderecek kapasitede biri değilim.kendimizi çok zorlayarak verdik... ama geçen hafta perşembe kızımı okulda bir çocuk dövmüş... yüzü gözü tırnak içinde geldi.. o gelmeden okuldan arayıp özür dilediler.bir daha olmayacak dediler.bende çocuktur olur dedim. çoook üzüldüm ama sabır dedim. pazartesi gene aynı şekilde tırnaklar içinde geldi... az değil geçmeyecek kadar derin yaralar bunlar... okul tabi kzım eve ulaşmadan aradı... yine özür yine helallik istiyorlar... kzıdım tabi... bir sürü laf ettim kendilerine...sonra öğrendimki yapan çocuk öğretmenin çocuğu..iyice hiddetlenip teleon açtım. çocuk sınıftan alındı...olay uzadı uzadı.... aslında bütün suç öğretmenindi ve benim sinirimde öğretmeneydi... sonunda okul beni haklı buldu öğretmeni işten almaya karar verdi çünkü ben çocuğu okuldan alacaktım.. eğer çocukta öğretmende okulda kalırsa öğretmenin kızımı ayrım yapacağını düşündüm. bugünde iyice üzüldüm arayıp vazgeçmelerini istedim. kimsenin ekmeğiyle oynayamam ben... gerek yok dedim.kendilerinden de öğretmendende söz aldım.... ama içim rahat değil... kızım önce allaha sonra onlara emanet... bu meselelerde beni çok hırpaladı... gece uykularım kaçtı... gndüz de huzursuzum
bebis büyümüs teyzeleri...16 cm olmus...ama irkekmi kizmi belli olmadi...bagdas kurmus parmak emiyordu....yüzünün resmini cekti...ayni babasi... kaydirigubbakcemile2...hayirlisi neyse o olsun...4 hafta sonra ögreniriz artik
arkadaşlar ben bugün izne çıkıyorum. 1 hafta yokum malesef. sizlerden ayrı kalmak üzecek beni ama mecburen napayım. evde net yok. işe başlayınca görüşebiliriz ancak. kendinize de yeğenlerimede iyi bakın. bende yumişlerimi alıp geleyim teyzeleri inşallah. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız destekleriniz için hepinizden Allah razı olun.
Deme yaaa seninkide mi göstermedi. Bende öğrenemedim. 20 Kasım'a erteledik ümitlerimizi... Sağlık olsun... Heyecanlı bekleyiş devam ediyor yani....
bak şu yaramaza göstermiyo demek. bizi merakta bırakmaya devam ediyor. hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatli olsunda ne önemi var kızmış erkekmiş.
arkadaşlar ben bugün izne çıkıyorum. 1 hafta yokum malesef. sizlerden ayrı kalmak üzecek beni ama mecburen napayım. evde net yok. işe başlayınca görüşebiliriz ancak. kendinize de yeğenlerimede iyi bakın. bende yumişlerimi alıp geleyim teyzeleri inşallah. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız destekleriniz için hepinizden Allah razı olun.
ALLAH KABULETSıN BıTıRENLER BıTıNCE HABER VERSıN DE BAĞIŞLAMA DUASINIDA OKUYALIM.................tanyeli 250 tefriciye
mihriban 200 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 1000 tefriciye
hiram 200 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 400 tefriciye
amanda 244 tefriciye
talya 250 tefriciye
doudou 200 tefriciye
toplam 4444
kalan BıTTıııııııııııı
son durum budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?