Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ogluşumuzun yanına arkadaş bekliyoruz..........soru işaretli kardeşlere duyrulur............

İnşallah teyzesi ama benim bebiş bizi merakta bırakmaya kararlı gibi göstermiyor bir türlü, önümüzdeki ay belli olur herhalde... Sağlıklı olsunda gerisi boş.....

Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Hayırlısı ile haberlerini bekliyoruz... İsimleri de pek güzel maşallah kaydirigubbakcemile5

Moralini bozma diyeceğim ama çok sinir bozucu bir durum. Bence sen gidip yüzyüze o öğretmenle konuş... Eminim bu duruma maruz kalan kendi çocuğu olsa kıyameti koparırdı. Sende gidip tepkini yüzyüze söyle... İçinin rahat olmadığını ve kızına bundan sonraki davranışlar konusunda endişeli olduğunu seni bu konuda tatmin etmesi gerektiğini bilsin...
Sende kendini çok sıkma kızçelerde gerilmesi daha minikler onlar annesi opuyorumnanaktan

saol amandacım dün kızımla konuştum.. öğretmeninle bir şikayetin varmı sana kötü davranıyormu seni arkadaşlarından ayırt edip ilgisiz bırakıyormu diye...hayır diyor...ben onu seviyorum diyor.. dün okulda kızımada sınıfını değiştirmeyi telif etmişler beni aradılar...ama ağladım diyor sınıfımı değiştirmem diyor...demekki bir sorun yok...ama ben yine gideceğim tabi..şimdilik eşim sürekli uğruyor..okul eve uzak....

kayracım moralini bozma cnm bi öğretmen olarak söylüyorum inş herşey yoluna girer kızın istemiyorsa sınıfını değiştirme

nzmyhan inş listeye sen gireceksin sırada benim bebişler hira nur- ela nur olacak inş
gelincik dualarımız seninle cnm

İyi canım kızınında bir şikayeti yoksa sende o zaman bu konuyu unutmaya çalış. Eşinde ara ara gidip uğrar bir sorun olursa hemen mudahale eder. Konuyu es geçmeye çalış artık. Gergin olmak sana da bebişlere de yararlı değil biliyorsun canım...

bebis büyümüs teyzeleri...16 cm olmus...ama irkekmi kizmi belli olmadi...bagdas kurmus parmak emiyordu....yüzünün resmini cekti...ayni babasi... kaydirigubbakcemile2...hayirlisi neyse o olsun...4 hafta sonra ögreniriz artik

bebis büyümüs teyzeleri...16 cm olmus...ama irkekmi kizmi belli olmadi...bagdas kurmus parmak emiyordu....yüzünün resmini cekti...ayni babasi... kaydirigubbakcemile2...hayirlisi neyse o olsun...4 hafta sonra ögreniriz artik

Deme yaaa seninkide mi göstermedi. Bende öğrenemedim. 20 Kasım'a erteledik ümitlerimizi... Sağlık olsun... Heyecanlı bekleyiş devam ediyor yani....

kayram üzülme desemde canın ciğerin nasıl üzülmezsin. inşallah bir daha yaşanmaz. ama sen sık sık kontrol et bence.

bak şu yaramaza göstermiyo demek. bizi merakta bırakmaya devam ediyor. hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatli olsunda ne önemi var kızmış erkekmiş.

arkadaşlar ben bugün izne çıkıyorum. 1 hafta yokum malesef. sizlerden ayrı kalmak üzecek beni ama mecburen napayım. evde net yok. işe başlayınca görüşebiliriz ancak. kendinize de yeğenlerimede iyi bakın. bende yumişlerimi alıp geleyim teyzeleri inşallah. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız destekleriniz için hepinizden Allah razı olun.

canim Allah yardimcin olsun. Kendine cok iyi bak..Insallah bir hafta sonra gorusmek uzere...

Deme yaaa seninkide mi göstermedi. Bende öğrenemedim. 20 Kasım'a erteledik ümitlerimizi... Sağlık olsun... Heyecanlı bekleyiş devam ediyor yani....

he valla benimki de yaramaz cikti...benim bidaki randevüm 19 Kasim...bakalim minik melek o zaman göstercekmi...zaten o zaman 20 haftalik olcagiz ikimizde...göstermesse..doguma kadar göstermez demektir...hayirlisi neyse o olsun cnaim...

bak şu yaramaza göstermiyo demek. bizi merakta bırakmaya devam ediyor. hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatli olsunda ne önemi var kızmış erkekmiş.

dogru diyorsun canim...erkek kiz var etmiyor bizim icin...hatta kizim olursa minik kizimin giymedigi bi sürü cici elbiseleri var...onlari ona giydiririm...hayirlisi neyse o olsun...tek benden önce ailede benim istedigim erkek ismini kapan olursa o zaman kizarim...ben daha 4 dene daha yapcam...Allah güc kuvvet verdikten sonra...opuyorumnanaktan

insallah hayirl ihaberlerle gelirsin canim...Allaha emanetsin...Allah yolunu acik etsin

Kayra... cok gicik bi durum yaa,can SIKICI durduk yere,hadi bir defa olmus neyse dersin ama tekrar edince insan sinir olur haliyle.. Birde iz kalabiliyor derin cizildigi zaman,niiye kizin buna maruz kalsinki herkes kendine ceki duzen versin canim Allaaah Allaah,bosver iyi etmissin sikayet ettigine. Oda daha dikkatli olsun,insanlar sonucta cocugunu guvenip gonderiyor okula,tabiki isten cikarma olayi dogru degil,uyari yeterli olurdu bence insallah kendine ceki duzen verir.. Birdaha tekrar etmez.

Zummin.....Amanda.... oglumu yanliz birakmayinnn alooooo,ikinizden biri bari irkek olsun,oglan kizlarin arasinda kaldi anacimmm yerimseniben .. Hehe saka bi yana,ALAH hayirlisini versin insallah..

Zummin,canim kerem ismini bende cok seviyordum ama esim istemiyor,luzumsuz iste sinir ediyor beni isim begendiremiyom herife :)) Bana bi kac tane daha erkek ismiiii bulunnnn.. Ama boyle anlamlari guzel olsun isim sozluklerine guvenmeyin bu arada,kafasina gore yorum yazan var.. (Kerem) isminin anlami neydi bu arada.. (keriym) le aynimi??

Kizlar isim araniyor,ama oyle modern isimler olmasinl. sahabe ismi olabilir pyrgamber isimleri evliya isimleri ... kizlar hadi yardim PLLLSS>..

Kizlar benim karnim baya cikti,koacaman oldu gibi yaaa.. ne olduysa bu iki hafta icinde oldu,birde cok gergin ve agriyor yaa..

gelincikkkk naber yaa donmuslardan haber varmi traansfer ne zamaaaan,bizleri haberdar ettt gelismelerrrdeee okkkkkm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…