Kizlar nasilsinizz...???? Hayirli cumalar...:)
Birsey soracam sizlere... Acaba bu catlak,ve su toplama olayi hamileligin hangi doneminde gerceklesiyor bileniniz varmi??? Bende simdilik birsey yok,su toplamiyor gibiyim,catlakda olmadi ama henuz werkenmi acaba ??
Bu arada 4 kilo almisim kizlarr,bazilarina bakiyorum sadece 2-3 kilo almis.. Sizler ne durumdasiniz acepp?? CADIARZU
Hayatım bence 4 kilo gayet güzel sen canını sıkma. Dün öğrendiğim kadarı ile 15 kilodan fazla alan bir gebenin çatlamaması pek rastlanan bir durum değilmiş. Ayrıca cildinin yapısı ilede bağlantılıymış. Elastik bir cilde sahipseniz hiç çatlama olmuyormuş. Ayrıca çatlak önlemesi için tavsiye edilen badem yağı çatlamayı önlemiyor sadece kaşıntıları gideriyormuş. Çatlak için satılan kremleri önlem olarak kullanabilirmişiz. Genellikle 6.aydan sonra çatlamaya başlıyormuş...
Su toplama olayı ise yediklerimizlede bağlantılıymış, özellikle aşırı tuz tüketimi gibi. Bu neden bol su ve yürüyüş tavsiye ediyorlar...
mrb arkadaşlar. şuan memorialdeyim. giriş işlemlerimiziyaptık bekliyoruz. saat 3 gibi transferim olacak inşallah. hastahaneden giriyorum nete. çok zamanım yok.kimseciklerde yok neyse görüşürüz sonra. hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?