Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

:teytey:

müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artvinli hamileymişşşşş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar hamilelerin haberlerini duydukça insan daha bir moral buluyor...sonuçta onlarda bizim gibi bebiş için uğraşanlar...güzel haberlerini almak çok güzel..allahım bizlerede nasip etsin...hayırlısıyla...tez zamanda...

Kayra, bu korel otel,afyondaki mi ilk defa duydum bunu internetten girdim baktim sitesine.. Cok guzelmis.. Benim bildigim oteller sahinn,burcclub,caprice,bera .. Bunlar baya pahali oluyor normalde,ama senin gittigin yerin fiyatlarina baktim orasida baya pahaliymis.. Nasildi otel memnun kaldinmi peki? Temizligi filan??

oleyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gece gece çok sevindim............................:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kizlar ben artvinliyi hatirlayamadim yaaa ( ne zama tedavi oldu ne zaman hamile kaldi burdan bihcbirsey duymasdik ama?? Allah tamamina erdirsin diyeyim ))

mihriban cım saydığın otellere genelde eylül ayında gidiyoruz biz.. çünkü antalya eylülde güel oluyor ne sıcak ne soğuk...bu sene biliyorsun.haziran temmuz istanbuldaydım..sonra hamilellik sonra 4 üz meselesi düşük riski derken gidemedik..... arkadaşlarla hep plan yaptık ama olmadı..sağolsun onlarda beni bırakıp gitmediler. benim yüzümden 5-6 aile tatilsiz kaldı.... kışda geldi... ben iyileşince korel de yer ayırmışlar... hep beraber gittik.evet korel güzel ve pahalı...... diğerleride tesettür otel ya sayılı ondan pahalı...ama dedimya eylülde ucuz oluyor okullar açılınca..........

a.s.
oleyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gece gece çok sevindim............................:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim rabbim seninde gönlündeki muradını versin inşallah.a.s.
Kizlar ben artvinliyi hatirlayamadim yaaa ( ne zama tedavi oldu ne zaman hamile kaldi burdan bihcbirsey duymasdik ama?? Allah tamamina erdirsin diyeyim ))

mihribancım nasıl hatılamazsın beni ya mafoldumben.neyse canım benim bu seferki tedavi sessiz sedasız başladı ama ben dayanamadım tabiki söylemiştim tedavinin sonuna doğru.çok şükür hayırlı haberimide aldım.......sen nasılsın.........

Artvinli, canım çok sevindim... Allah tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim....

Kayra, tatile gittiğine ve herşeyden önemlisi iyi geçtiğine memnun oldum inan... ıyi bir dinlenmeyi çoktan haketmiştin...

Nzmyhn, ayyyy ne güzel Rabbim bilmeyenlerede nasip etsin.... Sana da tatlı telaş oluyor işte....

Mihribancığım, seninde havuz maceran pek bir keyifsiz sonuçlanmış, umarım daha aklı başında biryer bulursun...

Artvinli.................. canim sen bayadir girmiyorsun .Simdi nickini gorunce hatirladim.. Hayirli olsun canim benim,ikizmi bebislrin ??? Kac haftalik oldun?? takip edelim seni burdan arada yaz bari:)
Bende iyim hamd olsun,biraz karnimla ilgili sorun yasiyorum cok asiri sertlesiyor ama idare ediyorum. Oglum olacak Rabbim nasip ederse insallah...

Amanda .... Yaa,hiiic sorma rezil olduk millet tuhaf tuhaf bakiyor bunlar ne kaciyor diye :kedi:

kizlar karnim bugun gene acaip sertlestiii,eltime gitmistim,gelirken yolda yuruyemedim bilee (( nefesim kesilecek sandim..

Kayra.................. evet bizde genelde eylul ekimi tercih ediyoruz antalya icin cunki,temmuzda felaket sicak oluyor yaa... Tatile gittigine iyi etmissin,cunki bebek olunca zor olacak,aslinda bende isterdim ama,biz zaten istanbula gitmistik,baya maddi olarak giderimiz olmustu onun icin bu sene antalya yatti malesef
Kayra senin karnin hala sertlesiyormu,benimki bugun gene sertlesti yuruyemedim bile ..

evet mihribancığım karnım sertleşiyor hala...bebekler büyüyor...kemikleride sertleşiyor..kasılmaları artıyor.ondan sertleşmeleri hissediyoruz...... bol bol süt iç....... kalsiyum al...doktorun mağnezyumda verir sanırım yakında.....

inşallah canım.allah tamamına erdirsin inşallah...buradakiler 2009 temmuzda tüpbebek yaptıran arkadaşlar.......

Kizlar ben uyuyamadim ya,bi tuvalete kalktim kalkis o kalkis,birde acikmisim aksamdan corba vardi onu ictim yeni.
Cok sukur karnim yumusadi rahatldim,ama nefes darligi var,galiba bebek yukariya migdeye,migdede gogus kafesine baski yaptigi icin boyle olmasi normalmis..

Kayra,aksine bu aralarda sut filan icemiyorum bulanti yapiyor bende yogurt yemeye gayret ediyorum,megnezyum verseler o yumusatiyormus galiba kaslari..

Haa birde,bana karsi neden bu kadar ilgisiz davrandiklarini ogrendim,megerse hollandada 26. haftadan onceden olan kasilmalara,yada erken dogumlara karsi hic bir onlem alinmiyormus kendi seyrine birakiliyormus,eger bebek erken dogsa bile onu yasatmak icin ugrasmiyorlarmis. 26 haftadan sonra olan asiri kasilmalarda ancak erken dogum durdurulmaya calisiliyormus !!!! Dusunebiliyormusunuz ya,ne cins insanlar bunlar ya. Oysaki cok mucizevi bir sekilde 24-25 haftalik dogup yasayan bebeklerde var ilgilendildigi takdirde.

mihribanım inşaallah hayırlısıyla hiç bir sorun yaşamadan gelicek bizim melegimiz....................sen çok takılma bunlara annesi.................seni iyi hissettiren şeylere odaklan.................bunlar normaldir Allahın izniyle.............bu arada avrupada genç nufüsün neden az oldugunuda ortaya bi kez daha çıkarmış olduk........adamlar sadece kendilerini düşünerek yaşıyorlar..............oysa insan bi başkasını mutlu ettiginde daha mutlu olur...................bu ispatlanmış bişey........

NZMYHN ,,,,,,,,,,,,,,,, Insallah canim benim,ben elimden geleni yapiyorum bool bol dinleniyorum,hatta bacaklarim uyusuyor hareketsizlikten.. Insallah bebegim biraz daha buyusun su riskli donemi bi atlatayim,ozaman tam anlamiyla rahatlicam insallah.

Zaten icimde aslinda kotu bir his yok,sadece negatif hikayeler insani bazen negatif yonde etkiliyor ve bi an korku yasamiyor degilim,ama yiyecek ekmegi varsa evladimin,saglikla gelecektir insalllah.
Biraz hamileligim zor geciyor,bunaliyorum surekli evde durmaktan,bunada sukur diyorum yeterki bebgin sagligi iyi olsun.

Insan burda parasiyla rezil oluyor,trde bas parayi herseyinle ilgilenirler.. Burda,o imkaninda yok. Aslinda bi yonden iyi zengin fakir ayrimi olmuyor,ama bu duyarsizliklari beni cildirtiyor yaa-..

mihriban sitedesin ama acaba nerdesin...............................gelde iki lafın belini kıralım...........

kiz bilgisarai acik unutmusum:)) haberim bile yok online oldugumdan.. :)) Ee naber nasil gidiyorrr?? Artik kimsecikler yazmaz oldu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…