Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amim nzmyecim. inşallah bigün bizlerde mutluluğa erenlerden oluruz...

inşallah bulutum. inanıyorum ben sabrımızın sonu selamet olacak. zorlu yollardan geçip anne olacağız bizde. en azından ümidimiz var buna şükür.

Canım yaa Allah sabrını arttırsın, sen güçlü olmaya devam et... Rabbim sabrının mükafatını mutlaka verecektir. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.......... :teselli:

sağol amandacım. Allah razı olsun. insan oğlu herşeye dayanıyor ilk başlarda negatif olursa dayanamam gibime geliyordu ama Rabbim sabrını veriyo. hayırlısı canım ne yapayım.

bu arada yeğenim kızmış. çok sevindim ya dedim ya içime doğuyor kızın olacak senin diye. Sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah. dikkat et bi daha düşmeyesin..

Bende iyim canim cok sukur .. Kizlar artik ugramaz oldular..

BU arada amandanin bebisi kizmi. ben nasil kacirdim yaa.. ?!! Oooo iyiidr iyidir ogluma kizlar cogaliyorrr laelaelaelaelae

Sağol canım öyle dedi doktorum kızımız olacakmış Allahın izni ile... Bende dikkat etmeye çalışıyorum ama olacağı varsa da bir bahane oluyor... Rabbim hepimizi korusun.........

Mihribancığım dikkat et kendine ve tabiki bebişine....
Hepinize sevgi ve selamlar opuyorumnanaktan

kızlar buralar kızlarla doldu...erkek anneleri artık kolar gelsin sizlere...tabiki kızlar işin şakası hepinizinki hayırlı olsun sağlıklı olsun cinsiyet sonra...ama ben hep oğlum olsun istiyorum nedense içimden gelen bir duygu ama rabbim bana yeterki o günleri nasip etsin sağlıklı olsun tamam...

GELıNCıK; canım arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum... imtihan bitmedi demek ki... biz rabbimizden gelene hamd etmek zorundayız. muhakkak bildiği vardır... hayırlısıyla versin inşallah......... emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Kayra nasilsin , hic girmiyosun sende artik?? Nasil oldun kasilmalarin gectimi??

Benimki gecti gibi,insallah geri gelmez.. Iki gundur cok iyim cok sukur Rabbime.. Nasil korktum anltamam. Insallah seninki gecmistir.. Allahim kimseyi darda koymasin ya cok zor yasadiklarimiz .

çok sağol kayram. Haktan gelen ne diyebilirizki. sizlere hamileyim diye yazmayı o kadar çok istiyordumki ama olmadı. sabretmeye devam edeceğiz.

sen nasılsın kızlarda iyi inşallah yaramazlık yapmıyorlardır umarım!

saolun canlarım..evet nete fazla giremiyorum.....sabah kalkıp ev işlerini bitirnce uzanıyorum hemen ...karnım çok büyüdü oturamıyorum

Bende iyim canim cok sukur .. Kizlar artik ugramaz oldular..

BU arada amandanin bebisi kizmi. ben nasil kacirdim yaa.. ?!! Oooo iyiidr iyidir ogluma kizlar cogaliyorrr laelaelaelaelae

Önemli değil hayatım bende senin bu yazını kaçırmışım... Evet "Kızlar" çoğunlukta... Erkek annelerinin keyfine diyecek yok sanırım... Ama unutmayın sayı ne olursa olsun kız evi naz evidir :roflol:

selamünaleyküm kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
perşembe taç törenimiz var..........2 hafızımız daha var bu sene.................hazırlanıyoruz tören için o yüzden yorgun ve güçsüzüm bu aralar...................sonra daha sık gelicem......................eeeee sizler neler yapıyorsunuz......................kayracım tatil nasıl geçti...........

oooooooooooo rabbim benim evlatlarımada nasip etsin..benim kızımda okumayı öğreniyor..onu özel bir kursa yazdırdım..... cezmleri bitirdi.şimdi uzatmalarda yakında kurana geçecek. onada taç takacaklarmış. bir bileseniz anne için ne büyük mutluluk hele ben doğru dürüst okuyamazken onun öğrenmesi çok güzel...

nzmyhn tatil güzeldi canım..çoook iyi geldi... otelin bayanlara özel büyük havuzları vardı...bolca yüzdüm... hiç ağrım sızım kalmadı..eskişehirde olsa yüzmeye haftada 2 gün giderdim ....

kızlar artık kimseler uğramıyor buralara...nzhymn canım ne güzel yavrunun başarılarını görmek...inşallah daha güzel başarılarınıda görürsün...kayra canım tatildeydin haaaa...güzel geçmesine sevindim...inşallah herkeste herşey yolundadır... kızlar bizde tedaviye başlamaya karar verdik 2010 nun ilk ayında ..inşallah yeni yıl bizlere uğur getirir...şansımız açık olur...amerikan has. de başlıyacağım tekrar...RABBıM SEN BıZLERıN EMEKLERıNı BOŞA ÇIKARMA...SEN BıZLERE HAYIRLI MURADLARIMIZI VER....

Önemli değil hayatım bende senin bu yazını kaçırmışım... Evet "Kızlar" çoğunlukta... Erkek annelerinin keyfine diyecek yok sanırım... Ama unutmayın sayı ne olursa olsun kız evi naz evidir :roflol:
) Evet oyle gercekten elimi nereye atsam bi kiz cikar :)) Yasadi benim oglum :))..

Masallah masallah,ne guzel yogun geciyor gunlerin .. Hem kafa dagitirsin hemde hayirli islerle mesgulsun .. )

OOooOo,masaallah kizina,bu yasta super valla.. Allahim daim etsin.

Vay giciiiiiikkk oohhh iyisin valla.. Hangi otele gittinizz ??? Bende cok istiyorum yuzmeyii yaa,ama burda karisik kadin erkek gidemiyoruzzz :umursamaz: . Birinde gittikde rezil olduk salak kadin sadece kadinlar var dedi bizde giyidik mayolari,ciktik yzumeye girdik, birde baktim can kurtaran erkek akannehir Sok olduk resmen.. Hemen,kactik apar topar ama adam bizi gordu tabi,nasil kotu olduk yaa.. Gittik kadina iyi bir firca atttik.

Ayy ne guzel az kaldi ozaman bulut.. Heyecan vardir sende simdi.. ALlahim insallah bebislerine kavusmayi nasip eder bu defa canim. Hadfi hayirlisi.. opuyorumnanaktan

mihribancım korel otele gittik..... sen tatile gelirken alternatif oteller diye bak google dan öyle git.... testtürlülerin girdiği oteller belli.yada bana sor ben sana sölerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…