amandacım sen iyi olda bizi takip etmesende olur............ama arada ses ver yani..............o kadarrda degil......
kayracım canım yaaa......sen ilk dogum yapıcak annemizsin degil mi?????herhalde başta 4 kesen oldugu için böylesin degilmi????
slm kayracım sürekli yattığım için yazamıyorum fazla çok ağırlaştım bende topik gibi dönüp duruyorum bebişler iyi şükür şimdilik eğer 27 28 haftalara gelirsek inş alıcaklar 7 aylık su gelişim bidaha olmadı çok şükür
slm kayracım sürekli yattığım için yazamıyorum fazla çok ağırlaştım bende topik gibi dönüp duruyorum bebişler iyi şükür şimdilik eğer 27 28 haftalara gelirsek inş alıcaklar 7 aylık su gelişim bidaha olmadı çok şükür
Kızlar yaaaa hepinizi çok özledim...
Artık eskisi kadar sık takip yapıp yazamıyorum. İş yerinde fırsat olmuyor. Yerime alınan arkadaşı yetiştiriyorum. Evde maalesef internet yok, dolayısıyla arayı bayağı açıyorum istemeden...
Mihribancığım sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış gerisi Rabbimin takdiri elbette. Şurada 26.haftanada birşey kalmadı zaten. Allahın izni ile sorunsuz bir şekilde alacaksın yavrunu kucağına...
Nzmyhn canım sen nasılsın? Geçti mi yoğunluğun? Umarım kendini fazla hırpalamamışsındır. Unutma sen bize her daim lazımsız...
Kayracığım ikizlerden ne haber? Yaramazlık yapıyorlar mı, yoksa uslu uslu büyüyorlar mı?
bilmiyorum nzmyhn kasıklarımda çok ağrım var. bugün doktora gideceiğim... yoksa duramyorum. aslında mihriban benimde olması gerekirdi.ama ikiz olduğu için sanırım önce ben doğururum
nzmyhn hiç artık msn de ya da kk da sohbet edemiyoruz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?