Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kızlar yaaaa hepinizi çok özledim...
Artık eskisi kadar sık takip yapıp yazamıyorum. ış yerinde fırsat olmuyor. Yerime alınan arkadaşı yetiştiriyorum. Evde maalesef internet yok, dolayısıyla arayı bayağı açıyorum istemeden...
Mihribancığım sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış gerisi Rabbimin takdiri elbette. Şurada 26.haftanada birşey kalmadı zaten. Allahın izni ile sorunsuz bir şekilde alacaksın yavrunu kucağına...
Nzmyhn canım sen nasılsın? Geçti mi yoğunluğun? Umarım kendini fazla hırpalamamışsındır. Unutma sen bize her daim lazımsız...
Kayracığım ikizlerden ne haber? Yaramazlık yapıyorlar mı, yoksa uslu uslu büyüyorlar mı?

çok ağırlaştım canlarım.. artık ne yürüyebiliyor ne oturabiliyor nede doğru düzgün yatabiliyorum.uykuya hasret kaldım ......

amandacım sen iyi olda bizi takip etmesende olur............ama arada ses ver yani..............o kadarrda degil......
kayracım canım yaaa......sen ilk dogum yapıcak annemizsin degil mi?????herhalde başta 4 kesen oldugu için böylesin degilmi????

bilmiyorum nzmyhn kasıklarımda çok ağrım var. bugün doktora gideceiğim... yoksa duramyorum. aslında mihriban benimde olması gerekirdi.ama ikiz olduğu için sanırım önce ben doğururum

yaa arkadaşlar hiram ın sesi çıkmıyor... topiklerde rastlayan görüşen olursa bir haber versin .inşallah iyidir.......... yada cep teli olan varsa arasın yada bana versin ben arayayım.en son görüştüğümde suyu gelmişti. çok riski vardı...

aaa suyunun falan geldigini bilmiyordum.....................inşaallah iyisindir hiramım.................

slm kayracım sürekli yattığım için yazamıyorum fazla çok ağırlaştım bende topik gibi dönüp duruyorum bebişler iyi şükür şimdilik eğer 27 28 haftalara gelirsek inş alıcaklar 7 aylık su gelişim bidaha olmadı çok şükür

HıRAM canım geçmiş olsun...inşallah hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın..yat dinlen...

Nzmyhn canım iyim çok şükür, öyle olağan üstü bir durumum yok Allahtan.
Sadece karnım büyüdüğü için çok geriliyor ve ağrı yapıyor. Birde yavaş yavaş belimde ve sırtımda ağrılarım başladı. Malum Mart2009 da bel fıtığı ameliyatı oldum. Doktor 6.aydan sonra ağrı olabilir demişti. İnşallah ileri boyutta birşey yaşamam.... Hayırlısı bakalım...

Şu yıl başını bir geçelimde doğum tarihlerini içeren bir tablo yaparız herhalde kaydirigubbakcemile3

Hiram inşallah 28.haftada değil sorun ortadan kalkarda 36.haftanda gelir bebişin... Ne aceleci oluyor bu yeni nesil yahu :roflol:

çok sevindim hiramım.... yat gülüm ama arada yazda nasıl olduğunu bilelim........ özelden telefon numaralarımızıda yazalım birbirimize merak ederiz doğum vakitlerimiz de yakın olur sanırım....

Canim benim kendine cok dikkat et,Allahim korusun sizi .. Iyi olmana sevindim insallah birsey olmayacak goreceksin . Az kaldi 27-28 haftayada .. Insallah daha ileriye gotureceksin .

Sagol canim,cok sukur iyimm ben,arada gelip gidiyor agrilar sertlesmeler ama ilk zamanlardaki gibi degil daha rahatim hatta bu iki gundur superim Rabbim hepimizi korusun..

bilmiyorum nzmyhn kasıklarımda çok ağrım var. bugün doktora gideceiğim... yoksa duramyorum. aslında mihriban benimde olması gerekirdi.ama ikiz olduğu için sanırım önce ben doğururum

Kayra... Canim ben tekle boyleyim Allah sana kolaylik versin ikiz birde seninkiler,sag saglim bi kucagimiza alsaydik biizim yumurcaklari.. :))

Kizlar sizde bebek hareketleri ne alemdeler?? Benimki sanki bi kac hafta oncesine kadar daha aktifti.yada he[p gece ben uyurken hareketleniyor.. Birde oyle disdan genede cok net hizsedilmiyor daha.. Ha bu arada karnimda baya bi buyudu anaaaa iyce irilestim ,kocam benle alay ediyor sisko diyeee.. Çok üzgünüm çoook klava:

günaydın arkadaşlar.Hayırlı cumalar.herkesin iyi olmasına sevindim.ben ağrılarımdan dolayı hep yatıyorum.Rabbim herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.

Herkese hayırlı Cumalar arkadaşlar,

Bende şaka maka 20+5 haftalık oldum. Artık bebişimin hareketlerini daha net hissedebiliyorum. Öyleki dün akşam babamız bile tanık oldu hareket ettiğine... Nasıl mutlu olduk anlatamam. Rabbim herkese nasip etsin böyle mutluluğu...
Bu arada bu akşam doktora gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonografi için... ıç organlarına falan bakılacakmış. Çok heyecanlıyım, onu görmek için can atıyorum. ınşallah olumsuz bir şey yoktur ve güzel haberlerle dönerim... Bana dua edin arkadaşlar...

canlarım benim yaaaaaaaa................iyice tepişmeye başladılar degil mi?????????????????????

nzmyhn hiç artık msn de ya da kk da sohbet edemiyoruz.......

evet canım yaaaa......................ama artık hiç karşılaşmıyoruzda ondan...............senin dedigin gibi ben hep geceleri geliyorum...............sende sabah..............neyse sen iyi olda daha sag saglim oldukça buralardayız nasılsa...................

Kızlar ıyi Haftalar,

Cuma akşamı 2 düzey ultrasonografi için doktora gittim, bebeğim şimdilik gayet iyi görünüyor hatta maşallah bizlere gülücükler attı. Ama benden bebeğe giden damarın birindeki basınç olması gerekenden yüksek çıktı. Yani benim Kalbim bebeğime kan pompalamakta zorlanıyor ve yüksek tansiyon rahatsızlığına neden olabiliyormuş. Bu basıncın yüksek olması bebeğe yeterince kan gitmemesine ve gelişme geriliğine neden oluyormuş. Testi yapan doktor sürekli kontrol altında olursan çok büyük sorunların çıkacağını düşünmüyorum dedi. Ama işin kötü tarafı benim kendi doktorum doğum iznine çıktı.. Anlayacağınız kafam çok karışık ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Şimdilik büyütülecek birşey yok dedi ama gelin siz onu bana anlatın... Ne olur dualarınızda banada yer verin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…