Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Amanda,aslinda arasan iyi olur yaaaa.. Haber vermedi unuttu bizii gicik :) INsallah sevincten unutmustur biziiii .. Bekliyoruzz Gelinciiikkkkkkk .................

Amanda Tickersler artik olmayacakmis malesef .. Bi kac kisiden duydum.

arkadaşlar sizlere iyi haberler vermek isterdim ama malesef( çok üzgünüm olmadı. açıkcası çok ümitliydim bu sefer, sizlerin desteği çevremdekilerin desteği beni çok umutlandırmıştı. üzüldüm ama gözümden tek damla yaş düşürmedim rabbim sabrını veriyor. hep hayırlısını sağlıklı sıhatli olmasını istemiştim olmazsada sabrını istemiştim ne yapabilirimki ilk denememde günlerce ağladım elime bişey geçmedi o yüzden kendi kendime söz vermiştim bu sefer. hepinizden Allah razı olsun benim için elinizden geleni yaptınız çok sağolun. sizlerden isteğim yeğenlerime iyi bakın onlar benim tesellim, ümidim..

canım benim ALLAH sabrını artırsın inş.;herşeyin zamanı var inş. sende en hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine

canım benim çok üzüldüm sanki içime dogdu sana özel mesaj atmıştım canım allahım saabır versin üzülme demekki zamanı degil henüz...

Canim benim ne diyecegimi bilmiyorum ,Allahim sabir versin ... Allahim en yakin zamanda gondersin melegini insallah..

Sağolun arkadaşlar, daha göreceğimiz var demekki biraz daha uğraşmamız gerekiyo. Rabbim en iyisini bilendir..

Sağolun arkadaşlar, daha göreceğimiz var demekki biraz daha uğraşmamız gerekiyo. Rabbim en iyisini bilendir..

Canım yaa Allah sabrını arttırsın, sen güçlü olmaya devam et... Rabbim sabrının mükafatını mutlaka verecektir. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.......... :teselli:

Kayra....... Ya benim kasilmalarim hala devam ediyor.. bi saat once arka arkaya oldu ayaktaydim kimildayamayacak duruma geliyorum.. cooook korkuyorummm (((((

Dun aradim,suyun geldimi kanama varmi,acilma hissediyormu diyor ..Hayir dedim,ozaman agrilar devam ederse yarin hastaneye gidin tekrar idrar tahlili yaptir dedi,bizde dedikki daha bugun yaptirdik temiz cikti,birde hastanede yapalim diyor.. SALAK sinir etti beni.. Eger idrar yolu enfeksiyonu yoksa,bakteri yoksa hicbirsey olmaz diyor.. O agrilari bazilari daha net biseilde hisseder bazilari cok hafif hisseder diyormus. Korkmasin diyo.

gelincik canım Rabbim sabrını artırsın............inşaallah gecenin sabaha çıkması gibi bizimde gönüllerimiz böyle çıkacak mutluluga...........ama bu arada duaya devam................dua vaktimiz henüz son bulmamış demekki........

mihriban yatsana kuzum sen.......bak kızıyom ben sana............gelmeyeim taaa oralara..........

mihriban yatsana kuzum sen.......bak kızıyom ben sana............gelmeyeim taaa oralara..........

Yatacak adamida buldun :))Yok Kiz yatiyom zaten 3 gundur,ama gel bana sor nasil yatiyom. Cok SIKILIYORUM bu sekilde yatmaktan insan bunalima girer inanki bak,bugun biraz iyiydim ciktim biraz bebek icin bi kac birsey aldik esimle,cok dolanmadim ama iyi geldi valla bi havam degisti bence cok yatmakda iyi degil hem zaten gneelde evdeyim ve agir is yapmayi birak ev bile supurmuyom.. bi bulasigim birde yemegim var .. onudsa bugun esim yapti zaten :))
Bazen cok korkuyorum,aman cok dikkat edeyim,hic yerimden kalkmayim diyorum,geride eger yavrumun yiyecek ekmegi varsa sag saglim dunyaya gelir Rabbim sana emanetiz diyorum.
.

Gelincik canım geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden. nzmyhnin dediği gibi inşallah bizlerinde karanlık geceleri sabaha ulaşacak...bizlerde hasretle beklediğimiz yavrularımıza kavuşacağız...hamile kalan arkadaşlarımızın sabrını hatırlayıp sabırla duayla bizlerde o güzel günleri yaşayacağız...RABBıM KıMSENıN EMEKLERıNı BOŞA ÇIKARMASIN..RABBıM YETERKı OL DESıN...

mihriban ve diğer hamile arkadaşlarım lütfen kendinize çok iyi bakın drunuzun dediklerini yapın..biliyorsunuzki onlara kolaylıkla kavuşmadınız...emin olunki sizlerde yoluna gitmeyen birşeyler olunca sizinle beraber bizde üzülüyoruz...inanmazsınız sizler bebişlerinize kıyafetler aldığınızı yazdıkça daha çok heycanlanıyorum.. inşallah diyorum bizde bebişlerimize güzel elbiseler alacağız...

Gerçi razıyım ben yeterki yavrum annesine babasına gelsin olur herşeyi sonradan...yeterki yavrum bize gelsin...

Kizlaaaaaaaaaaarrr nerdesinizz yaaa.. ???????????? Kimse yok sesszi sedasiz kaldi burasi..
Ben bugun cok iyiydim Allaha sukur dua edin boyle iyi gitsin

Hamis arkadaslar... Tefriciyelere,ve surelere baslayalimmi ??? Hazir olunca yazinda baslayalim insallah.

Kayra en iyisi sen yap dagilimlari sen iyi yapiyon.. Ben simdiye kadar,400 tane tefriciye okudum.

Bulut .... Allah razi olsun canim,Rabbim en yakin zamandsa yuzunu guldursun seninde.. Insallah o gunlerde gelecek cok yakinda .. Sende bebek esyalarina bakacaksin,alacak satacaksin insallah.. Rabbim gonlune gore versin herkesin .. Amin.. /B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…