arkadaşlar sizlere iyi haberler vermek isterdim ama malesef( çok üzgünüm olmadı. açıkcası çok ümitliydim bu sefer, sizlerin desteği çevremdekilerin desteği beni çok umutlandırmıştı. üzüldüm ama gözümden tek damla yaş düşürmedim rabbim sabrını veriyor. hep hayırlısını sağlıklı sıhatli olmasını istemiştim olmazsada sabrını istemiştim ne yapabilirimki ilk denememde günlerce ağladım elime bişey geçmedi o yüzden kendi kendime söz vermiştim bu sefer. hepinizden Allah razı olsun benim için elinizden geleni yaptınız çok sağolun. sizlerden isteğim yeğenlerime iyi bakın onlar benim tesellim, ümidim..
canım benim çok üzüldüm sanki içime dogdu sana özel mesaj atmıştım canım allahım saabır versin üzülme demekki zamanı degil henüz...arkadaşlar sizlere iyi haberler vermek isterdim ama malesef( çok üzgünüm olmadı. açıkcası çok ümitliydim bu sefer, sizlerin desteği çevremdekilerin desteği beni çok umutlandırmıştı. üzüldüm ama gözümden tek damla yaş düşürmedim rabbim sabrını veriyor. hep hayırlısını sağlıklı sıhatli olmasını istemiştim olmazsada sabrını istemiştim ne yapabilirimki ilk denememde günlerce ağladım elime bişey geçmedi o yüzden kendi kendime söz vermiştim bu sefer. hepinizden Allah razı olsun benim için elinizden geleni yaptınız çok sağolun. sizlerden isteğim yeğenlerime iyi bakın onlar benim tesellim, ümidim..
arkadaşlar sizlere iyi haberler vermek isterdim ama malesef( çok üzgünüm olmadı. açıkcası çok ümitliydim bu sefer, sizlerin desteği çevremdekilerin desteği beni çok umutlandırmıştı. üzüldüm ama gözümden tek damla yaş düşürmedim rabbim sabrını veriyor. hep hayırlısını sağlıklı sıhatli olmasını istemiştim olmazsada sabrını istemiştim ne yapabilirimki ilk denememde günlerce ağladım elime bişey geçmedi o yüzden kendi kendime söz vermiştim bu sefer. hepinizden Allah razı olsun benim için elinizden geleni yaptınız çok sağolun. sizlerden isteğim yeğenlerime iyi bakın onlar benim tesellim, ümidim..
Sağolun arkadaşlar, daha göreceğimiz var demekki biraz daha uğraşmamız gerekiyo. Rabbim en iyisini bilendir..
Kayra....... Ya benim kasilmalarim hala devam ediyor.. bi saat once arka arkaya oldu ayaktaydim kimildayamayacak duruma geliyorum.. cooook korkuyorummm(((((
mihriban yatsana kuzum sen.......bak kızıyom ben sana............gelmeyeim taaa oralara..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?